LrWorld Aloevera Ürünleri

Diddlemm

Kayıtlı Üye
LR Kozmetik Almanya'da 1985'ten beri hizmet veren kozmetikten bakım ürünlerine kadar bünyesinde birçok ürün barındıran ve şuanda 33 ülkede var olan bir marka. Türkiye'ye 2003 yılının sonuna doğru girmiş. Neden LR diye soracaksınız?

10906441_1530407737212916_3058586500500156274_n.jpg

Çünkü, Uluslararası kozmetik derneğine (VKE) üye tek network firmasıdır. Ulusararası koku derneği IFRA'ya üyedir. Avrupa'nın en büyük üretim tesisine sahip network firmasıdır. Ürünleri Sağlık Bakanlığı ve Dermatest onaylı olup, İnstutit Freesenius sertifikası vardır. IASC Aloe veranın dünya çapındaki derneğine üyedir. Ürünleri hayvanlar üzerinde değil, insanlar üzerinde test edilmektedir. LR Alman bir markası ve üyelik sistemiyle çalışıyor ama getirisi yüksek bir iş. LR 1985 yılında kurulmuş Alman sağlık bakanlıklarınca onaylı ayrıca uluslararası bir çok sertifikaya sahip. Ürünlerinde katkı maddesi yok ,ayrıca yoğun Aloe vera içeriyor. Buda cildin hızlı onarımını sağlıyor. LR gruplarımız var üye olunca seni oralara ekliyorum. Hedefimiz başarmak ve kazanmak. Sonuçta ekip olarak kazanmak istiyoruz,o yüzden ekip olarak birlikte hareket ediyoruz.

Ekip olarak birbirimize destek olmak zorundayız. Bilmediğimiz şeyleri sorarak araştırarak birlikte hareket edebiliriz. LR markasında makyaj malzemeleri, parfümler, saç dökülmesi ürünleri, bebek ürünleri, erkek ürünleri, cilt bakım ürünlerine kadar her şey var. Yelpazemiz çok geniş buda her kitleye ulaşabileceğiz demek. Ayrıca ürünler doğal olduğu için memnuniyet çok yüksek. Bu teklif bana geldiğinde de araştırmadan girmedim.. Ürünü istedim kullandım cildimin üzerinde etki ettiğini gördüğüm içinde bu isi kabul ettim simdi arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edip ürünü savunabiliyorum.

Satış karı şöyle satışlardan %40 a varan kar payın var. Üye yaptığında prim puan ve para kazanıyorsun. Senin yaptığın üye başka birini üye yaparsa o üyeden ve onun yapacağı üyelerden hatta onun yapacağı üyelerin üyelerinden bile puan ve prim kazanıyorsun. Önemli olan bu ise dört elle sarılacak ciddiye alacak kazanmaya ve başarmaya çalışacak kisiler bulman. Bizim ekibimiz bu şekilde kuruluyor. Ve ekip olarak birbirimizi her konuda destekliyoruz. Üyelik sistemi böyle.. 85 tl lik ve 350 tl lik üyelik paketi var... Amaç alıp indirimden faydalanmak değil gerçekten bunu is gibi görüp kazanmaya odaklanmak.

Üye olduğun zaman aldığın ürünün puanı sana veriliyor ve o puanla başlıyorsun. Yüksek puanla başlaman avantaj. Zaten üye olduğunda zararın olmuyor çünkü paranın karşılığını sana yolladıkları ürünlerle alıyorsun zaten. Sana gelen aldığın üyelik paketi kadar bakım ürünü oluyor.İster satarsın ister kendin kullanırsın.350 tl den üye olunca 17 tane bakım urunu geliyor içinde parfümler ve kremler oluyor. Türkiye için avantajı eğer 350 tl den 5 uye yaparsan paranın 280 tl sini kişisel prim olarak geri veriyorlar.Ayrıca 350 tl den 5 uye yapıp üzerine yaptığın her üye içinde 56 tl kişisel primin oluyor. garanti bankasına 6 taksit imkanı var. Birde üyelik sistemi var oda su şekilde.. 2 üye yapsan diyelim onlarda iki ser tane yapsa eder 6 üye o 6 üye 1 er üye yapsa oldun 12 üye o 12 üye 1 er üye yapsa oldun 24 üye böyle böyle çoğalacaksın ve hepsinin üyelerinden de kar ve prim alacaksın bide sattıkları ürünlerden prim alacaksın. Yani 1 uye seni çok başka yerlere götürebilir.Üye olduktan sonra aylık herhangi bir kotan veya üye yapma zorunluluğun yok. Kendi kariyer merdiveninizi kendiniz oluşturabilirsiniz.

BİLGİ İÇİN PM İLE ULAŞABİLİRSİNİZ

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri