lucian youtuber olma yolunda ilerliyor[v1.0] :)

• Kullanıcı lucian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

lucian

Kayıtlı Üye
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar,

YT işine girmeye karar vereli neredeyse 1 hafta, ytpara'ya üyeliğim de 4-5 gün kadar oldu.Şu linkte kendimi de tanıtan merhaba konusu açmıştım:

http://www.ytpara.com/konu-disi/650...aslar-yardim-almaya-yardim-etmeye-acigim.html

4-5 gündür gerek forumu altını üstüne getirmemle gerekse yardımsever arkadaşların desteğiyle az çok temel bilgi edindim. VDS,partnerlik,quiz,render,eşleşen,flag,dünya engeli,kanal açma,gmail açarken dikkat edilecek hususlar gibi birçok konu hakkında fikir sahibiyim.

Uzun süredir forum kültürünü bildiğim içinde kirlilik yaratmamak adına kendi soracağım konular için böyle toplu bir konu açmak istedim[Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler]. Ayrıca şuna mutlaka dikkat dediğiniz şeyler varsa aklınıza gelen bu konu altında belirtirseniz çok memnun olurum.

Gelelim başlangıç soruma...Kanal açma-vds-partnerlik şeytan üçgeni hakkında bilgi sahibiyim fakat gözden kaçırdığım noktalar olabilir. Sizce 1 vds + gmail açıp hemen işe koyulmalı mıyım yoksa iyice sistemi mi oturttuktan sonra mı başlamalıyım ? Sizce başlangıç için ortalama ne kadar bir bütçe gereklidir ? Buyrun sohbete :D

Not: Bu başlık benim gibi temel bilgisi olan ve forumu kullanmayı bilen arkadaşlar için aydınlatıcı olabilir. O yüzden cevaplarımız genel-geçer ve açıklayıcı olursa güncel/temiz bir konu olmuş olur. Herkese bol kazançlar...

Hemen başla, forumu okumayı bırak,deneyerek öğren :)

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar,

YT işine girmeye karar vereli neredeyse 1 hafta, ytpara'ya üyeliğim de 4-5 gün kadar oldu.Şu linkte kendimi de tanıtan merhaba konusu açmıştım:

http://www.ytpara.com/konu-disi/650...aslar-yardim-almaya-yardim-etmeye-acigim.html

4-5 gündür gerek forumu altını üstüne getirmemle gerekse yardımsever arkadaşların desteğiyle az çok temel bilgi edindim. VDS,partnerlik,quiz,render,eşleşen,flag,dünya engeli,kanal açma,gmail açarken dikkat edilecek hususlar gibi birçok konu hakkında fikir sahibiyim.

Uzun süredir forum kültürünü bildiğim içinde kirlilik yaratmamak adına kendi soracağım konular için böyle toplu bir konu açmak istedim[Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler]. Ayrıca şuna mutlaka dikkat dediğiniz şeyler varsa aklınıza gelen bu konu altında belirtirseniz çok memnun olurum.

Gelelim başlangıç soruma...Kanal açma-vds-partnerlik şeytan üçgeni hakkında bilgi sahibiyim fakat gözden kaçırdığım noktalar olabilir. Sizce 1 vds + gmail açıp hemen işe koyulmalı mıyım yoksa iyice sistemi mi oturttuktan sonra mı başlamalıyım ? Sizce başlangıç için ortalama ne kadar bir bütçe gereklidir ? Buyrun sohbete :D

Not: Bu başlık benim gibi temel bilgisi olan ve forumu kullanmayı bilen arkadaşlar için aydınlatıcı olabilir. O yüzden cevaplarımız genel-geçer ve açıklayıcı olursa güncel/temiz bir konu olmuş olur. Herkese bol kazançlar...

Youtube, vegas gibidir para saçar. Oynamasını bilirsen kazanırsın. Yoksa ceketini bırakır gidersin.

Daha fazla araştırmana gerek yok hocam.

İşe soyunduğunda karşına hiç bilmediğin onlarca dert çıkacak. Deneye yanıla öğreneceksin mecburen.

R10'da 10 TL'ye VDS satanları gördüm dün. Yani ayıracağın bütçe 10 TL.

1-2 kanal aç, video yükle kafanda bir yol belirecek.

1-2 ay tüm açtığın kanalların kapanmasının çok yüksek olduğunu unutma ve denemeye devam et.

kanal açıp dal direk işeki bi kaç bişi geldiğini görünce şevke gel

Youtube, vegas gibidir para saçar. Oynamasını bilirsen kazanırsın. Yoksa ceketini bırakır gidersin.

bu pek açıklayıcı olmadı hocam. Vegas için kumar oynamayı öğreten, işin inceliklerini yazanlar var fakat yt işi için incelikleri öğrenebileceğim bir başlık bulamadım forumda. Çoğu başlık güncelliğini yitirmiş durumda.

sen video yükle yüklemeden olmaz çünkü yükledikçe karşına sorunlar çıkıcak ve bu şekilde neyin nasıl yapıldığını nasıl yapılacağını öğreneceksin karşılaşacağın sorunlarda büyük ihtimal bi çok kişinin başına gelmiştir ve forumda bi çok konu vardır

Youtuber özgün kanalı olanların lakabı hocam siz Spammersınız :D Yani tarafınız karşı taraf. Kısaca ; Youtuber Vs Spammer (Hakem Google) :D

bi laf vardır "çok okuyanmı bilir çok gezenmi" diye. ikiside yanlış. "Çok Araştıran" bilir. o yüzden araştır ve test et.

Çok kanal açan kazanır.
Başka kanal açmaya.

bu pek açıklayıcı olmadı hocam. Vegas için kumar oynamayı öğreten, işin inceliklerini yazanlar var fakat yt işi için incelikleri öğrenebileceğim bir başlık bulamadım forumda. Çoğu başlık güncelliğini yitirmiş durumda.
bu kadar kişi forumdan okuyarak,uygulayarak öğrendi.

Youtuber özgün kanalı olanların lakabı hocam siz Spammersınız :D Yani tarafınız karşı taraf. Kısaca ; Youtuber Vs Spammer (Hakem Google) :D

hocam yönümü spam-ek gelir[ana mesleğim bu olmayacak] şeklinde belirlemiştim ama spam kanallarım oturduktan sonra özgün de yapabilirim. yani youtuber daha genel oluyor benim için :D

bi laf vardır "çok okuyanmı bilir çok gezenmi" diye. ikiside yanlış. "Çok Araştıran" bilir. o yüzden araştır ve test et.

test etme kısmını manuel mi yoksa bot-vds olarak mı önerirsiniz ?

İşin incelikleri diye bir durum söz konusu değil.3-4 tane temel etmen var onun dışındaki herşey senin zekana, şansına kalıyor.Dediğin gibi olsa herkes bu işi yapardı.

Çok kanal açan kazanır.
Başka kanal açmaya.

kanalları manuel açmamı mı öneriyorsunuz ? yoksa gmail satın almayı mı ?

bu kadar kişi forumdan okuyarak,uygulayarak öğrendi.

forumda güncel olarak detaylı/açıklayıcı bir anlatıma genelde denk gelemedim. onun için yeni başlayanlara genel anlamda yol gösterecek bir başlık açmak istedim.

İşin incelikleri diye bir durum söz konusu değil.3-4 tane temel etmen var onun dışındaki herşey senin zekana, şansına kalıyor.Dediğin gibi olsa herkes bu işi yapardı.

hocam anladığım kadarıyla o 3-4 etmeni forumda üye olmayanlar açısından yazmak istemediniz. PM yoluyla o 3-4 temel etmeni öğrenmek isterim. saygılar..

hocam yönümü spam-ek gelir[ana mesleğim bu olmayacak] şeklinde belirlemiştim ama spam kanallarım oturduktan sonra özgün de yapabilirim. yani youtuber daha genel oluyor benim için :D

test etme kısmını manuel mi yoksa bot-vds olarak mı önerirsiniz ?

bot vds riskli kanalın kapanabilir manuel tercih ederim her daim

Eski bi dijitalci olarak dark side'a hoşgeldin :)

Deneme yanılma en iyi yöntem ama sabrını sakın kaybetme.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri