Lüste dışı video yayınlamada dünya engeli ses eşleşen veya Telif gelir mi?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Liste dışı videoda eşleşen veya dünya engeli gelebilir belki ama telif gelirmi yada 3'ünden biri gelirmi yada?

Bilgisi olan var mı_?

Gelir hocam , ben videoyu gizliden yükleyip başlığını düzenlerken telif geldi . Liste dışındada gelir illa ki :)

Nerden görüyor hocam bunu şirket veya diğer kullanıcılar :(

kimse görmüyor ki hocam , video iyüklenirken zaten direk yt'nin sistemine yükleniyor telif , eşleşen dünya engeli oto geliyor , sistem atıyor

---------- Spam Engelliyici 22:02 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

videolar gizliyken telif geliyor mu şimdi ?

gelir hocam niye gelmesin ki 1-2 ay önce gelmişti bana :)

bana video taslaklardayken topluluk gelmişti :D gerisini siz düşünün

Arkadaşlar yt de liste dışı yapsak videoyu sitemizde yayinliya bilirmiyiz? Konu ile alakasiz ama baska bi konu açmayım dedim kusura bakma kardeşim :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerden görüyor hocam bunu şirket veya diğer kullanıcılar :(

[MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION] hocam siz content ID ile korunan herhangi bir videoyu renderlayıp yt ye attığınız zaman veya renderlamadan attığınız zaman engeli geçseniz bile saniyesinde telif hakkı sahibine e-mail atıyor youtube otomatik şu video %80 sizin videonuz ile eşleşiyor diye. Yani zaten siz içinde ben dahil telifi geçmiyoruz. Sadece yt'yi bir süreliğine kandırıyoruz. Content ID sahibi e-mailine girip eşleşen videoya direkt mail'den ihtar gönderebiliyor. Yani adam yt'ye bile girmiyor anlayacağınız. O yüzden kafa yormasın bu gibi konu açan arkadaşlar nasıl görüyor falan yt sistemi falan gibi varsayımlara karşılık yazdım bunu.

Geliyor hocam bizat yaşadım tertemiz kanaldı videoları özele alıp içersinde özgün videolar yayınlamama rağmen kanal spamdan kapandı gelen mailde de gizli videolarımdan birkaçtanesine direk yt telif gödermişti

Tv porgramının sırf logosounu kullandım diye telif gelmişti

0,06 saniyelik introya gelen telif hatrıası var saklıyorum hala :D

lv6Pyr.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri