Lütfen acil bakın arkadaşlar 45bin abonelik hesabım askıya alındı yazıyor :(

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xyloves

Kayıtlı Üye
arkadaşlar neden böyle oldu anlamış değilim ama kanalıma girdigimde kanalım aktif tüm videolar duruyor ?
ama giriş yaptıgımda ulaşamıyorum hesabıma ? gmailde duruyor
arkadaşlar elim ağayım kesildi şuan sadece tek kanalımdı ve acayip durumuma yardım ediyordu eğer hesap gerçekten kapandıysa ayvayı yedim :/
Ekli dosyayı görüntüle 1772

Ekli dosyayı görüntüle 1773

şuanlık gelen mail

Hi there,
This account was found in Violation of TOU #4 Section H:
HİZMET KOŞULLARI - YouTube

"You agree not to use or launch any automated system, including without limitation, "robots," "spiders," or "offline readers," that accesses the Service in a manner that sends more request messages to the YouTube servers in a given period of time than a human can reasonably produce in the same period by using a conventional on-line web browser. Notwithstanding the foregoing, YouTube grants the operators of public search engines permission to use spiders to copy materials from the site for the sole purpose of and solely to the extent necessary for creating publicly available searchable indices of the materials, but not caches or archives of such materials. YouTube reserves the right to revoke these exceptions either generally or in specific cases. You agree not to collect or harvest any personally identifiable information, including account names, from the Service, nor to use the communication systems provided by the Service (e.g., comments, email) for any commercial solicitation purposes. You agree not to solicit, for commercial purposes, any users of the Service with respect to their Content."

Sincerely,
The YouTube Team

böyle bi mail geri dönüşü aldım arkadaşlar ne demek biri anlatabilirmi ?

Son düzenleme:
arkadaşlar varmı yardım edicek acil durumdayım

kanal kapansa youtubede nasıl cıkıcak onu anlayamadım halen duruyor kanal

Geçmiş olsun hocam google ürünlerini suistimal ve kötüye kullanımdan dolayı hesabının donduruldugunu yazıyor.
Böyle olmadıgını düşünüyorsan en alttaki support kısmından iletişime geçin diyor.Eğer özgün çalışıyorsan tek yapacagın
iletişime geçmek spam çalışıyorsan açılması hayli zor gibi görünüyor.

peki askıya alındıgındada kanalın durması normalmi youtube kanalı duruyor

arkadaşlar itiraz yolladım ama ne zaman geri dönerler ?

Aslında bildirim tam olarak topluluktan kapanma uyarısı değil,farklı bir uyarı bu.İnşallah çözersin sonucu bende merak ettim.

inşallah çözerim yada çözmeye çalışıcam hiç bilmiyorum başıma ilk defa geldi bu işlerden anlayan biri olursa çok iyi olur benim için yardımcı olur

Eklediğiniz videolarda ünlem çıkmış sizde ispat göndermişsiniz kabul edilmemiş yada biçok kez video yüklediniz ünlem çıktı sildiniz. büyük bi ihtimal size daha öncesinde şu bildirim gelmiştir.

Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.
İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin
YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.
Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:

Eklediğiniz videolarda ünlem çıkmış sizde ispat göndermişsiniz kabul edilmemiş yada biçok kez video yüklediniz ünlem çıktı sildiniz. büyük bi ihtimal size daha öncesinde şu bildirim gelmiştir.

Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.
İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin
YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.
Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:

kanalıma ilk yükledigim bile partnerle yükledim ünlem falan cıkmadı bide ispat falan göndermedim :/

spamdan kapanma maili hocam bu yandex katliamında ve bugünlerdeki kıyımlarda aynı maili defalarca aldım

Aynı durum benim de başıma geldi. Hesap devre dışı kaldı fakat kanal duruyor ve reklamlar görüntülenmeye devam ediyor. Birkaç defa form gönderdim herhangi bir dönüş olmadı. Nerdeyse bir ay olacak kanal da aynı şekilde durmaya devam ediyor. İzlenim ve videolar artıyor sürekli.

Şu ana kadar bir çözüm bulamadım ben de malesef.

geçmış olsun gerçekten zor bı durum..

pekı arkadaşlar bu akıya alınma kapanmaları vs..paraları odenıyormu kanalın

Herhangi bir markanın,sitenin vs ismini kullanmış mıydın kanalında o yüzden kapanmışta olabilir

Aynı durum benim de başıma geldi. Hesap devre dışı kaldı fakat kanal duruyor ve reklamlar görüntülenmeye devam ediyor. Birkaç defa form gönderdim herhangi bir dönüş olmadı. Nerdeyse bir ay olacak kanal da aynı şekilde durmaya devam ediyor. İzlenim ve videolar artıyor sürekli.

Şu ana kadar bir çözüm bulamadım ben de malesef.

hadiya peki numaraları var sitesinde ordan ulaşmayı denedinizmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri