Lütfen adam gibi bir VDS tavsiye edecek arkadaşlar baksın

suhatuna

Kayıtlı Üye
Şu VDS işinden belki benim şansım yok , belki iyisine denk gelemiyorum bilmiyorum ama en sonunda Detiacted serverı 4 e böldurup yıne verım alamadım bugun belki 5. belkı de 6.günü ama gecen 4.gunumuzde de sorunla geçtiği için artık yıldım ...

270 Lira verdim arkadaşla ortak Detiacted server aldım ama şuanda giriş yapamıyorum :(

Geçen 15 - 20 gün içinde zaten tüm kanallarım kaapndı , zaiyat hat safhada :) 150 - 170 arası kanal 2 gunde telıf oldu toparlanmak ıcın yenıden baslamak istiyorum , bottan sonra VDS le yapalım dedik bu işi ama aldıgım server kahretti 1 haftadır ...

Bana içine rahat rahat girip çalışabildiğiniz , takıntı , kasıntı , açılmama , yok işlemcisi şişmeme , yok ramınin başı ağrımayan sorunsuz kullandıpınız VDS tavsiye yaparmısınız arkadaşlar ... Biran önce kendımı toparlamam lazım ama 1 haftadan beri Armutun sapı var , üzümün çöpü var 2 kanal zor yaptım ... Zaten vaktim sınırlı birde bunlarla uğraşmaktan bıktım ...

Tavsiyelerinizi bekliyorum ...

NOT : Lütfen VDS SATICISI ARKADAŞLAR değil , PERFORMANSLI , AKTİF ve SORUNSUZ ŞEKİLDE KULLANABİLEN ARKADAŞLAR yazarsa sevinirim ...

Şu VDS işinden belki benim şansım yok , belki iyisine denk gelemiyorum bilmiyorum ama en sonunda Detiacted serverı 4 e böldurup yıne verım alamadım bugun belki 5. belkı de 6.günü ama gecen 4.gunumuzde de sorunla geçtiği için artık yıldım ...

270 Lira verdim arkadaşla ortak Detiacted server aldım ama şuanda giriş yapamıyorum :(

Geçen 15 - 20 gün içinde zaten tüm kanallarım kaapndı , zaiyat hat safhada :) 150 - 170 arası kanal 2 gunde telıf oldu toparlanmak ıcın yenıden baslamak istiyorum , bottan sonra VDS le yapalım dedik bu işi ama aldıgım server kahretti 1 haftadır ...

Bana içine rahat rahat girip çalışabildiğiniz , takıntı , kasıntı , açılmama , yok işlemcisi şişmeme , yok ramınin başı ağrımayan sorunsuz kullandıpınız VDS tavsiye yaparmısınız arkadaşlar ... Biran önce kendımı toparlamam lazım ama 1 haftadan beri Armutun sapı var , üzümün çöpü var 2 kanal zor yaptım ... Zaten vaktim sınırlı birde bunlarla uğraşmaktan bıktım ...

Tavsiyelerinizi bekliyorum ...

NOT : Lütfen VDS SATICISI ARKADAŞLAR değil , PERFORMANSLI , AKTİF ve SORUNSUZ ŞEKİLDE KULLANABİLEN ARKADAŞLAR yazarsa sevinirim ...
[MENTION=10025]DCSistem[/MENTION] kesinlikle tavsiye ederim 5 aydır çalışıyorum kendim virüs falan bulaştırdım bir kaç kez 6 saatte format atıldı ve tekrar kesintisiz devam ettim

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] ile 1,5 yıl oldu sanırım,zorunlu 2 degişim haricinde ip dahi degiştirmedim ve her ay yeniledim vdsleri.bu ay [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] danda server,vdsler aldım onlardada bi problem yaşamadım şuana kadar.

[MENTION=21754]kucukhost[/MENTION] öneririm aylar oldu sıkıntısız devam

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan al keyfine bak hocam..

Arkadaşlar [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] adlı arkadaşın vdsleri gayet iyi bir sıkıntı yaşamadım 2 saatlik videoyu 1 buçuk dakika içinde youtubeye yüklüyor maşşallah kasma derdi yok mükemmel 4 4 lük

Konusu budur arkadaşlar

OpenVDS- RENDER DEDİCATED / ALMANYA LOKASYON

open vds den 160lığı 2 ye böldürüyorum.
ilk kurulumda ayar gerekiyorsa müdahale ediyo,sonra 1 ay sıkıntısız kullanıyorum.

Samsung (Sedat) der geçerim hız konusunda hiçbir problem yaşamazsınız. Ama makina sonuçta bunlar olurda hoşuna gitmeyen bir durumla karşılaşırsan saat kaç olursa olsun anında destek alırsın sadwce bu yeter bence :)

Openvds kullanıyorum 3 aydır.
Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Vdslerin kapanması veya başka bir sorun olmadı, ama sorun olsada Vmware vSphere Client de kurulu bilgisayarda kimseye bağlı kalmadan kendim de müdehale edebiliyorum...
Zaten [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ta skype ta neredeyse 24 saat online sıkıntı olsada müdehale ediyor hemen...
Up down için ayrıca yılmazservers vdslerinde kullanıyorum

Dedicated, VDS, VPS... Birçok yurtdışı serverlar denedim, en son bir yer ile iyiydim o da kelek yaptı. Sonra [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'tan almaya başladım, 2-3'dür gidiyoruz. İstersen benim makinenin bölümlü halini bir dene bak.

vallahi hocam [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] dan hem 20 liralık vds alıyorum hemde sunucu alıyorum ne sorun var ne bişey [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] danda sunucu alıyorum onda da hiç sorun yaşamadım geçen eksenbilisim mi ne ondan bi down/up sunucu aldım aldığıma alacağıma pişman oldum diyebilirim size :)
mesajıma kızıp adamı niye kötülüyorsun diyenler olabilir. iyi bir hizmet olsaydı emin olun onuda burada tavsiye ederdim :)

Dedicated, VDS, VPS... Birçok yurtdışı serverlar denedim, en son bir yer ile iyiydim o da kelek yaptı. Sonra [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'tan almaya başladım, 2-3'dür gidiyoruz. İstersen benim makinenin bölümlü halini bir dene bak.

Bi pm ye bakarmısın yada [email protected] eklermısın hocam skype?

herkezin çalışma stili kendisine eger yukleme yaptıgın vds de aynı zamanda render alıyosan 2 3 diskli ssd li makine almanda fayda war ram den ziyada işlemci ve disk e önem ver kısaca aradıgın performansı bulursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri