Lynx Media Network

ultraslan3556

Kayıtlı Üye
1 MART GUNCELLEME:
Bize guvenip kanallarini baglayanlar odemelerini aldi bugun. artik kanal alimi yapmiyoruz. Bu sikintili donemde bize guvenip kazanc saglayan herkese cok tesekkur ederim. ilerleyen donemde yeni networklerle birlikte calismak umuduyla.
dRbUZpF.png

W3013Z7.png

30 OCAK GUNCELLEME:

Merhabalar,

Network spam kanal almaya devam ettikce ve de bu surec hizli bir bicimde zirveye ulasinca, YouTube dan uyari emaili almislar. Adamlar daha once spamla ugrasmadiklari icin de hemen cekingen davranip yeni kanal alimini biraktilar. Var olan hali hazirda bagli kanallarin odemesinin yapilacagini soylediler ama malesef artik hicbir kanala davet gonderilmeyecekmis. Boyle olmasini hic istemezdik ama malesef ki su anlik durum bundan ibaret. Yeni bir partnerle konusmalarimiz suruyor, kapalilarin odenmesi konusu netlesince onu acmayi dusunuyoruz, ama su anlik kanal alimi malesef yok.

Saygilarimla

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam şuan kanal alımları var mı çoğu partnerler almıyor kanalları

hayırlı olsun hocam bol kazançlar

Hayırlı olsun, uzun soluklu olur inş.

hayırlı olsun. kapanana da %70 ödemesi iyiymiş.

Hayırlı olsun

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun hocam.Kanal açılış tarihi mi en az 1 ay olacak yoksa ilk video yükleme tarihi mi?

MaviiNetwork'ede aynı şartlarla hub vermiş bu mcn. güvenilirliği konusunda şüpheliyim bu yüzden çorap dağıtır gibi hub dağıtmış desem yeridir yani sonuçta hublarda kapanan da mcn ye işliyor 2-3 haftaya kalmaz siz geri adım atmasanız bile mcn atacak. pek ümitlenmeyin o yüzden konu baltalamak değil amacım tek hub veren mcnler bile 1 ay 1 buçuk ay zor dayanırken örnek multi color zeplin mcnleri google yaptırımları tarafından geri adım atmaya zorlandı. ki bu adamlara tek hub verildi sizin mcn çorap gibi hub vermiş hayırlı olsun diyeyim ama gerçekleri yazdım buraya. Size karşı değil bu yazdıklarım mcnye karşı tamamen. MCN güvenilir değil yani konu sahibi veya diğer hub alan arkadaş üstüne alınmasın. Dediklerim mantıksız ise eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Şartlar güzel ama gerçekler acı. Bakınız VOUStudios Wolram Network Pixel Plus zekikaynak a başka kimseye hub vermeyeceğim diye söz vermiş hesapta 2 gün sonra Wolram'a vermiş 2 hafta sonra kanal atımları başlattı MCN. Wolram yetkilileri de alımları kapamak zorunda kaldı VOU'nun yaptığı yüzünden. Yani daha önce yaşadıklarımızı buraya yazdım

Son düzenleme:
MaviiNetwork'ede aynı şartlarla hub vermiş bu mcn. güvenilirliği konusunda şüpheliyim bu yüzden çorap dağıtır gibi hub dağıtmış desem yeridir yani sonuçta hublarda kapanan da mcn ye işliyor 2-3 haftaya kalmaz siz geri adım atmasanız bile mcn atacak. pek ümitlenmeyin o yüzden konu baltalamak değil amacım tek hub veren mcnler bile 1 ay 1 buçuk ay zor dayanırken örnek multi color zeplin mcnleri google yaptırımları tarafından geri adım atmaya zorlandı. ki bu adamlara tek hub verildi sizin mcn çorap gibi hub vermiş hayırlı olsun diyeyim ama gerçekleri yazdım buraya. Size karşı değil bu yazdıklarım mcnye karşı tamamen. MCN güvenilir değil yani konu sahibi veya diğer hub alan arkadaş üstüne alınmasın. Dediklerim mantıksız ise eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Şartlar güzel ama gerçekler acı.

haklisiniz hocam, ama gel gelelim ki network un ana sahibi ben degilim, adamlar ne derse ona razi olmak durumundayiz. mcn ucar gider diye de bu sikintili gunlerde en azindan bir cikar yol aramak da lazim diye dusunuyorum. en azindan evine ekmek goturenlere bir sure yardimci olmus oluruz. insallah uzun soluklu olur ve herkez kazanir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri