Evet arkadaşlar malum ygs sonrası herşeyi belirleyen lys sınavları 15 haziran 2013 yani bu c.tesi günü sözel dallar ile başlıyor.
aday olan her arkadaşın minimum 2 lys girecegini varsayarak bütün girdiginiz sınavlarda
Stres
Heyecan
Sinir
ve karşılaşabileceginiz olumsuz durumlara karşı bol şans diliyorum.
Unutmayınız ki Bu sınavlar sonrası sizin geleceginizi belirleyen şey yaptıgınız net veya puandan ziyade sıralamanızdır. Hedeflerinizi gecen yılın puanlarıyla kısıtlamayın.
Sıralamayı daha cok önemseyin.
umarım herkez hakettigi ve istedigi yerlere yerleşebilme şansı yakalar
Edit: İddaa Ugruna Sadece Ygs girmiştim. Sorular kolaydı umarım LYs sınavıda kolay gecer.
Yerleştirme sonucu eskişehir'e gelen arkadaşlara yardımcı olacagımı burdan belirtmek isterim.
aday olan her arkadaşın minimum 2 lys girecegini varsayarak bütün girdiginiz sınavlarda
Stres
Heyecan
Sinir
ve karşılaşabileceginiz olumsuz durumlara karşı bol şans diliyorum.
Unutmayınız ki Bu sınavlar sonrası sizin geleceginizi belirleyen şey yaptıgınız net veya puandan ziyade sıralamanızdır. Hedeflerinizi gecen yılın puanlarıyla kısıtlamayın.
Sıralamayı daha cok önemseyin.
umarım herkez hakettigi ve istedigi yerlere yerleşebilme şansı yakalar
Edit: İddaa Ugruna Sadece Ygs girmiştim. Sorular kolaydı umarım LYs sınavıda kolay gecer.
Yerleştirme sonucu eskişehir'e gelen arkadaşlara yardımcı olacagımı burdan belirtmek isterim.