Bence toplumumuzun her şeyden önce kendisini kasıtlı yıkıma götüren konulara odaklanması daha elzem. Elbette deprem, gelmeden önce önlem alınması gereken bir tehlike ancak;
Her yerde kumar reklamları,
Köylere kadar inen uyuşturucu
Trans Çocuk vardır demeyi normalleştirmeye yeminli sapkın kitle
geçim sıkıntısı ve kutuplaşmış toplum
Atatürk maskesi altındaki paratürkçü piyanist, dandik film yapan, kuzu kuzu sözde şarkıcılar
dini yönetime alet eden siyasiler
sayısız seçim kaybetmesine rağmen koltuğundan ve konumundan memnun pişkin demokratlar
terörü alenen yapmaya başlamış parti kurmuş siyaset teröristleri
hukukun başına geçmiş hukuksuzlar tesis edilemeyen adalet
adam kayırma, haksız kazanç, vasıfsız insanların olmaması gereken konumlar
gecenin 3ünde 4ünde son ses müzik açıp dolaşan başı bozuk beyinsizler
cezaların, hükümlülerin suçları ya da borçları seçimlerle silinmesi
eğitimsizlerin evlatlarımıza eğitim vermesi
herkesin birbirini cahil ve vatan hainliğiyle suçlayıp kendilerinin de onlardan olması
üretim toplumundan tüketim toplumuna evrilmemiz (herkes youtuber, facebook, twitter orada burada içerik yayıncısı olmak istemesi)
ölümüne savundugumuz tarihi kişiliklerin tek bir tane bile icraatini örnek almamamız
Atatürk ölmeden doğmuş Yılmaz Büyükerşen'in hala belediye başkanlığına aday olma hırsı
İdrar torbasıyla dolaşan malum kainat liderinin sonraki seçimlerde de aday olmak istemesi.
Suri, paki, peştuniler üzerinden siyaset yürüten ümit özdağ'ın ruslar ve ukraynalıların istilaları hakkında neden tek söz etmiyorsun sözüne kayıtsız kalması görmezden gelmesi
bu ve bunlarla birlikte saymaya, söylemeye yorulduğum binlerce madde daha. Biz yıkılıp yeniden yapılmalıyız