Maalesef Beklenilen Marmara Depremi Kapıda - Bir Beka Meselesi

Bence toplumumuzun her şeyden önce kendisini kasıtlı yıkıma götüren konulara odaklanması daha elzem. Elbette deprem, gelmeden önce önlem alınması gereken bir tehlike ancak;

Her yerde kumar reklamları,
Köylere kadar inen uyuşturucu
Trans Çocuk vardır demeyi normalleştirmeye yeminli sapkın kitle
geçim sıkıntısı ve kutuplaşmış toplum
Atatürk maskesi altındaki paratürkçü piyanist, dandik film yapan, kuzu kuzu sözde şarkıcılar
dini yönetime alet eden siyasiler
sayısız seçim kaybetmesine rağmen koltuğundan ve konumundan memnun pişkin demokratlar
terörü alenen yapmaya başlamış parti kurmuş siyaset teröristleri
hukukun başına geçmiş hukuksuzlar tesis edilemeyen adalet
adam kayırma, haksız kazanç, vasıfsız insanların olmaması gereken konumlar
gecenin 3ünde 4ünde son ses müzik açıp dolaşan başı bozuk beyinsizler
cezaların, hükümlülerin suçları ya da borçları seçimlerle silinmesi
eğitimsizlerin evlatlarımıza eğitim vermesi
herkesin birbirini cahil ve vatan hainliğiyle suçlayıp kendilerinin de onlardan olması
üretim toplumundan tüketim toplumuna evrilmemiz (herkes youtuber, facebook, twitter orada burada içerik yayıncısı olmak istemesi)
ölümüne savundugumuz tarihi kişiliklerin tek bir tane bile icraatini örnek almamamız
Atatürk ölmeden doğmuş Yılmaz Büyükerşen'in hala belediye başkanlığına aday olma hırsı
İdrar torbasıyla dolaşan malum kainat liderinin sonraki seçimlerde de aday olmak istemesi.
Suri, paki, peştuniler üzerinden siyaset yürüten ümit özdağ'ın ruslar ve ukraynalıların istilaları hakkında neden tek söz etmiyorsun sözüne kayıtsız kalması görmezden gelmesi
bu ve bunlarla birlikte saymaya, söylemeye yorulduğum binlerce madde daha. Biz yıkılıp yeniden yapılmalıyız

Bence toplumumuzun her şeyden önce kendisini kasıtlı yıkıma götüren konulara odaklanması daha elzem. Elbette deprem, gelmeden önce önlem alınması gereken bir tehlike ancak;

Her yerde kumar reklamları,
Köylere kadar inen uyuşturucu
Trans Çocuk vardır demeyi normalleştirmeye yeminli sapkın kitle
geçim sıkıntısı ve kutuplaşmış toplum
Atatürk maskesi altındaki paratürkçü piyanist, dandik film yapan, kuzu kuzu sözde şarkıcılar
dini yönetime alet eden siyasiler
sayısız seçim kaybetmesine rağmen koltuğundan ve konumundan memnun pişkin demokratlar
terörü alenen yapmaya başlamış parti kurmuş siyaset teröristleri
hukukun başına geçmiş hukuksuzlar tesis edilemeyen adalet
adam kayırma, haksız kazanç, vasıfsız insanların olmaması gereken konumlar
gecenin 3ünde 4ünde son ses müzik açıp dolaşan başı bozuk beyinsizler
cezaların, hükümlülerin suçları ya da borçları seçimlerle silinmesi
eğitimsizlerin evlatlarımıza eğitim vermesi
herkesin birbirini cahil ve vatan hainliğiyle suçlayıp kendilerinin de onlardan olması
üretim toplumundan tüketim toplumuna evrilmemiz (herkes youtuber, facebook, twitter orada burada içerik yayıncısı olmak istemesi)
ölümüne savundugumuz tarihi kişiliklerin tek bir tane bile icraatini örnek almamamız
Atatürk ölmeden doğmuş Yılmaz Büyükerşen'in hala belediye başkanlığına aday olma hırsı
İdrar torbasıyla dolaşan malum kainat liderinin sonraki seçimlerde de aday olmak istemesi.
Suri, paki, peştuniler üzerinden siyaset yürüten ümit özdağ'ın ruslar ve ukraynalıların istilaları hakkında neden tek söz etmiyorsun sözüne kayıtsız kalması görmezden gelmesi
bu ve bunlarla birlikte saymaya, söylemeye yorulduğum binlerce madde daha. Biz yıkılıp yeniden yapılmalıyız

birkaç madde dışında hepsine katılıyorum.fakat İstanbul ülkenin kalbi.büyük bir depremde yerle bir olur ve ülke ekonomisi çöker.toparlamak çok ama çok zor olur

elbette bir deprem gerçeği var ülkece biliyoruz. istanbulda olan tüm büyük depremleri yaşadım geçirdim fakat son zamanlarda o kadar çok konuşuluyor ki bana korona döneminde olduğu gibi abartılı ölüyoruz bitiyoruz büyük dalga geliyor hazır olun gibi haberleri hatırlatıyor.

acaba diyorum istanbul'u boşaltmamız için bize böyle bir korku salıyor olabilir mi? şehri değersizleştirmek ve kaleyi içten fethetmek için.

Bütün sırrı çözmüş olabilir miyim? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri