Maç Görüntüleri Kullanmak

• Kullanıcı kralp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kralp

Kayıtlı Üye
Merhaba eski bi PK açık kanalım vardı çalındı ve geri alamadım falan uzun hikaye forumda da konusu vardı. Bende spor kategorisinde yeni kanal açtım 2 haftada 1.5k saate ulaştım izlenmede abonem de 200 civarında şu an. İçeriğin kalitesini arttırmak için bazı futbol maçlarının görüntülerini kullanmak istiyorum:

1- 2-3 saniyelik görüntüyü kullanıp daha sonrasında görüntüyü durdurup olayı anlatıp devamında 2-3 saniyelik daha görüntü kullansam sorun olur mu

2- videoyu video olarak değil de kare kare ss alarak kullanırsam bi sorun olur mu (toplamda 2-3 saniyelik 5 veya 10 tane görüntü)

3- o istediğim kısmı premiere pro da renkleriyle oynasam (sessiz yüklüyorum) sorun yaşar mıyım

cevaplarsanız sevinirim pk açılmasında, telif yemesinde bu dediklerim bi sorun yaratır mı? hangisini kullanmalıyım veya kullanmalı mıyım? tamamen organik büyüyen bi kanal çünkü

bir de konudan bağımsız, arka planda müzikler kullanmak istiyorum. kullandığım şarkılar da kendi sesimi bastırmıyor yani arkaya melodi ekliyor diyebilirim. Bu konuda illa telifsiz veya epidemicsound gibi şeyleri mi kullanmam gerekiyor. normal bi beat tarzı müziği alıp kısık şekilde arkaya koysam telif vb bi sorunla karşılaşır mıyım

Bu tarz şeyler tecrübedir. Kendi kategorini ellerinle ifşalamışsın. Böyle bir bilgiyi bu kategoride çalışan biri bilir ama sana al hazır bilgi kullan diye sunar mı bilmem. Deneyerek tecrübe edinmeni öneriyorum.

Kesinlikle hiçbir bilgim olmasa da yorumum. Logo, ses vs olmadığı takdirde birkaç saniyelik görüntülerden sorun olmayacağı kanaatindeyim ama her ihtimalde yayıncı kuruluşun telif hakkı vardır. Ama uğraşır mı bemce hayır.

Bu tarz şeyler tecrübedir. Kendi kategorini ellerinle ifşalamışsın. Böyle bir bilgiyi bu kategoride çalışan biri bilir ama sana al hazır bilgi kullan diye sunar mı bilmem. Deneyerek tecrübe edinmeni öneriyorum.

Kesinlikle hiçbir bilgim olmasa da yorumum. Logo, ses vs olmadığı takdirde birkaç saniyelik görüntülerden sorun olmayacağı kanaatindeyim ama her ihtimalde yayıncı kuruluşun telif hakkı vardır. Ama uğraşır mı bemce hayır.

hocam kategorimi gizlemiyodum ki zaten öyle bi yazmışsınızki okurken tedirgin oldum :D

FS Scout gibi skills kanalları görüntüyü biraz bozarak, efektlerle vs anladığım kadarıyla yayınlayabiliyolar şu ana kadar da bi şey olmamış o kanala 50k+ abonesi var. O tarz bi şey denemek istiyorum ben de ama bi yandan da onca emeği boşa gitmiş olacak ondan dolayı risk almak istemiyorum. Muhtemelen kare kare kullanarak anlatırım. Teşekkürler yorum için

hocam kategorimi gizlemiyodum ki zaten öyle bi yazmışsınızki okurken tedirgin oldum :D

FS Scout gibi skills kanalları görüntüyü biraz bozarak, efektlerle vs anladığım kadarıyla yayınlayabiliyolar şu ana kadar da bi şey olmamış o kanala 50k+ abonesi var. O tarz bi şey denemek istiyorum ben de ama bi yandan da onca emeği boşa gitmiş olacak ondan dolayı risk almak istemiyorum. Muhtemelen kare kare kullanarak anlatırım. Teşekkürler yorum için

Çok güzel bir kategori bu. Bende takip ediyorum.
Telifli 3 saniyelik videolari alıp sesli yorumlama olarak video yüklüyorlar.
Aynısını belgeselde de yapıyorlar.
Dizi anime film çizgi film belgesel spor. Bu gibi bir çok alanda yapılabilir.

Çok güzel bir kategori bu. Bende takip ediyorum.
Telifli 3 saniyelik videolari alıp sesli yorumlama olarak video yüklüyorlar.
Aynısını belgeselde de yapıyorlar.
Dizi anime film çizgi film belgesel spor. Bu gibi bir çok alanda yapılabilir.

Hocam peki size şunu sorayım belki bilginiz vardır:

Sezen Aksu'nun Zalim şarkısını bi videonun girişinde 30-35 saniye kullanmak istiyorum. Farklı bi kanala telif atıyor mu diye denemek için yükledim ve
"Duruma genel bakış
Videonuzdaki Content ID hak talebi kanalınızı etkilemiyor. Bu hak talebi bir telif hakkı ihtarı değildir."
yazdı. Bu durum kanalın geleceğinde para kazanmasını etkiler mi? ileride teliften videodaki ses veya videonun tamamı gidebilir mi ve ileride para kazanma açıldığında bu videodaki gelirlerin tamamı o telif yüzünden şarkı sahibine mi gider yoksa belirli bi oranda mı kesilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri