Mac Os X silip yerine Windows kurmak

nescafe3in1

Yasaklanmış
Macbook pro aldım fakat işletim sisteminden hiç memnun değilim. Bootcamp yardımıyla diski bölüp windows 7 kurdum fakat aynı diskte mac os x işletim sistemi de olduğu için diskin yarısını kullanamıyorum.

Sorularım şu dostlar,

250gb flash diskten Os X Mavericks işletim sistemini tamamen kaldırıp yerine windows kurabilir ve 250gb ın tamamını windows ile kullanabilir miyim?

Eğer mümkünse nasıl yapabilirim? ve yaptığımda başlangıçtaki apple a özel kurtarma menüsü de gider mi?

Son olarak ileride geri döndürmek istesem yeniden mac os yükleyebilir miyim?

Deneyimli mac kullanıcılarının cevaplarını bekliyorum

Sorularını ben cevaplayamam da. Mac'ı Windows'a döndürürsen ne kadar performans alırsın tartışılır. O elinde ki monster bile tahminim daha çok performans sağlar sana.

Sorularını ben cevaplayamam da. Mac'ı Windows'a döndürürsen ne kadar performans alırsın tartışılır. O elinde ki monster bile tahminim daha çok performans sağlar sana.

Şu an mac te windows kullanıyorum bazı çözünürlük problemleri yaşıyorum ama hiç sorun değil aynı sattığım monster gibi performans alıyorum zaten donanım yönünden neredeyse hiç farkları yok diyebilirim. Bir tek ekran kartı kötü (iris 5200) o da zaten oyun oynamayacağım için sorun değil

Mac de windows kullanmaktan havalısı yok :)

Şu an mac te windows kullanıyorum bazı çözünürlük problemleri yaşıyorum ama hiç sorun değil aynı sattığım monster gibi performans alıyorum zaten donanım yönünden neredeyse hiç farkları yok diyebilirim. Bir tek ekran kartı kötü (iris 5200) o da zaten oyun oynamayacağım için sorun değil

Mac de windows kullanmaktan havalısı yok :)

Mac'da windows kullanmak Apple'da Android kullanmak gibidir. Yani havalı bir şey olacağını sanmıyorum. Sen sokakta bir adama Mac desen ve Windows desen adama Mac daha havalı gelir çünkü daha az biliniyor ) Android mi havalı Ios'mu :)

Yani hayalini söyleyim sana kafe'de otuyorsun önünde mac var ve windows kullanıyorsun kulağa havalı gelmiyor :)
Neyse konu baltalanmasın yoksa soruların unutulacak )

Ben mac alacak arkadaşlarıma bunu göstersem ne diyor bu deli derler :D
Mac windowsun yerini tutmaz kim ne derse desin :)
(normal kullanıcılardan söz ediyorum)

ve macbookta windows . Olmaz be hocam hoş değil :D

Kullanim amaciniza gore degisir ama Mac OS tercihimdir.

hocam seninki ferrariye tüp takmak gibi birşey olmuş...şaka bir yana ..windowsu kurman iyi tabii çünkü birçok .exe progr***** ihtiyacın olacaktır...birde + corel kullanıcıları içinde ekstra iyidir...bence işletim sistemlerine kesinlikle karışma onun yerine alabiliyorsan bir harici disk işini görür programların dışında o bölümde hiçbir dosya barındırma bütün kayıtlarını harici diske at...maci istediğin zaman tekrar kurabilirsin kurulumuda basittir..ama kökten silmene izin vermez diye biliyorum...bana kalırsa ilk etapta biraz zorlanırsın ama mac tabanını kullan inan çok ama çok verim alırsın ve bilgisayar kullanmak senin için zevk olur ...çok zor görünmekle birlikte bir o kadarda basittir sadece acele etme

Yorum yapacağım ama sanane demenden korkuyorum :D Windows kullanmak için mac almak garip geldi biraz hocam :D

Mac'ten alacağın performansın 10'da 1'ini zor alırsın o şekilde hocam. İşine karışmak istemem ama Adobe Master serisinin 10 uygulamasına bir mac os'la tıkla bir de windows'la. Aradaki uçurumu anlarsın.

Ha yine de kararlıysan şu sanırım işini görür;
MAC OS X'e Windows Nasıl Kurulur? - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri