Macbook Pro kullanan

ceyksparrow

Kayıtlı Üye
Aranızda Macbook pro kullanan var mı renderi windowsa göre nasıl ?

Bende düşünüyorum hocam nasıldır acaba render işleri. Bu intel ekran kartlılarda falan durum nasıldır?

Mac'lerde hangi program ile render alıyorsunuz?

macbook degilde SSD li bir iMac almanin zamani geldi sanirim, en azindan benim icin. Uzandim biktim su windows dan valla.

alakası yok renderin mac ile filan render da performans istiyorsanız hp dell workstation gibi bilgisayarlarından kullanmanız gerekli

ben bir türlü eşleşen ve ünlemi geçemedim imovie ile hocam. Extra yaptığınız birşey varmıdır.

hocam iMovie özgün videolar ve ufak render işlemlerinde kullanıyorum, eşleşen ve ünlemi geçtiğimi söylemedim ki kanallarıma kendi bilgisayarımdan işlem yapıp yükleme yapmıyorum zaten.

macbook degilde SSD li bir iMac almanin zamani geldi sanirim, en azindan benim icin. Uzandim biktim su windows dan valla.

Hocam aynen bi programın açılması ilk açılışta on sn sürer mi bi yandex ya ,bi de oyun kasmaları yok mu kafayı yedirtiyor androidin pc şubesi bu arada iMac değil macbook pro almanızı tavsiye ederim.

render için 9 10k lık nvidia'nın quadro, tesla yada titan z bir ekran kartı alacaksınız işlemciniz de intel xeon olacak raminiz 32 gb altın da olmayacak.

render için 9 10k lık nvidia'nın quadro, tesla yada titan z bir ekran kartı alacaksınız işlemciniz de intel xeon olacak raminiz 32 gb altın da olmayacak.

Ona o parayı bayılacağına şöyle iyisinden bi macbook onu ezer geçer be kardeşim :) 10.000 tl ekran kartı mı olur :)

Macbook Pro alıp windows kurarsan tamamdır. Mac os berbat bir işletim sistemi benden söylemesi.

Hocam aynen bi programın açılması ilk açılışta on sn sürer mi bi yandex ya ,bi de oyun kasmaları yok mu kafayı yedirtiyor androidin pc şubesi bu arada iMac değil macbook pro almanızı tavsiye ederim.

Vido isleri icin diz üstü asla tavsiye etmiyorum.

Vido isleri icin diz üstü asla tavsiye etmiyorum.

2008'den beri mac pro, 3 aydır da imac kullanan biri olarak ta size yt işiyle uğraşacaksanız kesinlikle macbook pro almayın bence. Çünkü koltuğa uzanıp kalacaksınız ve bişey yapmayacaksınız.

Size mac konusunda en önemli tavsiyem ssd'li alın. Bu arada mac alıp windows kurmakta saçma ve stabil olmayan birşey.

windows'u beğenip mac os x'i beğenmemek'te ayrı bir kafa olduğunu düşünüyorum. Elimde olan 3 vds ve kendi işletim sistemlerim arasında geçiş süremi söylüyorum... 3 saniye. yani bir tarayıcıda geri yada ileri tuşuna basmak gibi birşey

IBM Nvidia Tesla Ekran Kartının, Amazon satış fiyatı 8.502 dolar. Tam bir render canavarı. Türkiye satışı yok olsa bile 20k altın da satmaz vergi ayağına. :D

Amazon.com: IBM 00FL133 NVIDIA Tesla - GPU computing processor - Tesla K40 - 12 GB GDDR5 - PCI Express 3.0 x16: Computers & Accessories

EVGA Nvidia Titan Z Ekran Kartının, Vatan satış fiyatı 10.240 tl :D su soğutmalı daha bir üst versiyonu olan hydro copper'u Amazon'dan yada Evga'nın kendi sitesinden Vatan'dan daha makul fiyata alabilirsiniz....

GTX TITAN Z Launch GDDR5 12GB 768Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kart - Vatan Bilgisayar

http://www.evga.com/products/Product.aspx?pn=12G-P4-3999-KR

Ona o parayı bayılacağına şöyle iyisinden bi macbook onu ezer geçer be kardeşim :) 10.000 tl ekran kartı mı olur :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri