Aranızda Macbook pro kullanan var mı renderi windowsa göre nasıl ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende düşünüyorum hocam nasıldır acaba render işleri. Bu intel ekran kartlılarda falan durum nasıldır?
Mac'lerde hangi program ile render alıyorsunuz?
iMovie hocam ben onunla alıyorum en azından
ben bir türlü eşleşen ve ünlemi geçemedim imovie ile hocam. Extra yaptığınız birşey varmıdır.
macbook degilde SSD li bir iMac almanin zamani geldi sanirim, en azindan benim icin. Uzandim biktim su windows dan valla.
render için 9 10k lık nvidia'nın quadro, tesla yada titan z bir ekran kartı alacaksınız işlemciniz de intel xeon olacak raminiz 32 gb altın da olmayacak.
Hocam aynen bi programın açılması ilk açılışta on sn sürer mi bi yandex ya ,bi de oyun kasmaları yok mu kafayı yedirtiyor androidin pc şubesi bu arada iMac değil macbook pro almanızı tavsiye ederim.
Vido isleri icin diz üstü asla tavsiye etmiyorum.
Ona o parayı bayılacağına şöyle iyisinden bi macbook onu ezer geçer be kardeşim10.000 tl ekran kartı mı olur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.