Machinima vs Viso

• Kullanıcı Krunk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

Krunk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bana dün Viso'dan e-posta gelmişti partnerlik vermek istediklerini söylediler epey bi' görüştük belli başlı araçları varmış bunları bana sağlayacaklar ve kazançtan %30 kesinti yaparak kendi kanallarında ve sosyal medyalarında videolarımı paylaşacaklar. TGN'de dahil olmak üzere bir çok partnerleri var. Anlaşmayı 6 aydan %30 şeklinde kabul edecektim-ki aynı gece Machinima'dan da e-posta geldi. Bana kabul edersem bir sanal kontrat göndereceklerini ve inceleyip şartları uyarsa imzalamamı söylediler henüz dönüş yapmadım Machinima çok büyük bir platform fakat muhtemelen viso'nun şartları daha iyi olacak (şuan machinima ne sunuyor bilmiyorum çünkü detay görüşülmedi yalnızca kontrat gönderecekler orada yazanlar bana uyarsa imzalayacağım) Sizce?

visodan banada teklif geldi ama nasıl bir network çok fazla bir bilgim yok.

her ikisi mukemmel bir network. viso-nun şartları kulağa daha hoş geliyor. BroadbandTV-den şimdiye kadar kötü bir şey duymadım, bence denemelisin..

Machinima'dan teklif aldıysanız muhtemelen sağlam bi kanalınız var iki networkte de karlı çıkan siz olursunuz

Machinima'dan teklif aldıysanız muhtemelen sağlam bi kanalınız var iki networkte de karlı çıkan siz olursunuz

Aslında öyle aman aman bir hiti yok, sadece bölgesel olarak tek ve benzeri olmayan bir proje. Türkiye'de kaç Machinima partneri var bilgisi olan var mı? Bir kaç bilindik yüksek hitli YouTuber arkadaşlarım var, onlara sorduğumda 3 kişi dediler hepsi ama bu kadar az değildir sanırım.

her ikisi mukemmel bir network. viso-nun şartları kulağa daha hoş geliyor. BroadbandTV-den şimdiye kadar kötü bir şey duymadım, bence denemelisin..

Viso'da Gaming ve Movies gibi birbirinden sağlam kanallar var, ayrıca TGN ile bağı var. Şartları da evet iyi fakat şuan bekletiyorum, Skype'dan filan görüşmüştük şuan cevap vermiyorum machinima'yı yanıtladım onun da teklifini görmek istiyorum. Mailleri hep gece atıyorlar zaman dilimiyle alâkalı sanırım bu yüzden geceye kadar Machinima teklifini yollamazsa Viso'yu kabul edeceğim. Tabi "yanlış yaparsın çünkü..." derseniz dikkate alırım.

Machinima ile 1 yıllık sözleşme imzaladım, Viso'yu reddettim. Haydi hakkımızda hayırlısı...

Banada Viso'dan geldi dün. Nasıl bir partner acaba merak ediyorum doğrusu bilgisi olan yok mu acaba?

Banada Viso'dan geldi dün. Nasıl bir partner acaba merak ediyorum doğrusu bilgisi olan yok mu acaba?

Dünyanın 2. eneski networkü, 12k'dan fazla kanalı ve aylık 1 milyardan fazla izlenimi var.

Viso için çalışıyorum ben (forumlarda konu açmadım henüz Hafta başı açarım sanırım)

Konu ile ilgili sorunuz veya merak ettiğiniz birşey var ise ben yardımcı olmaya çalışıyım.

Dünyanın 2. eneski networkü, 12k'dan fazla kanalı ve aylık 1 milyardan fazla izlenimi var.

Viso için çalışıyorum ben (forumlarda konu açmadım henüz Hafta başı açarım sanırım)

Konu ile ilgili sorunuz veya merak ettiğiniz birşey var ise ben yardımcı olmaya çalışıyım.

Ok tamamdır hocam. Önümüzdeki ay irtibata geçebiliriz.

Kesintisi şartları nedir kısaca anlatırmısınız .Ne türden kanalları kabul ederler ödeme limiti vs var mı ?

Ok tamamdır hocam. Önümüzdeki ay irtibata geçebiliriz.

Görüşmek üzere Ozaman :)

Kesintisi şartları nedir kısaca anlatırmısınız .Ne türden kanalları kabul ederler ödeme limiti vs var mı ?

Viso Networkde Tam olarak kesin bir şart yok ne yazık ki, Kanalın izlenmesine, Abonelerine, Videolarının uzunuğuna, vs.. vs.. gibi şartlara göre değişiyor.

Ayda 1 milyon izlenme alan bir kanal ile ayda 10k izlenme alan bir kanala verilicek teklifler elbette farklı oluyor.

Eğer kanalın adını PM ile gönderebilirseniz inceler ona göre size bir geri dönüş sağlayabiliriz bir kaç gün içerisinde.

Görüşmek üzere Ozaman :)

Viso Networkde Tam olarak kesin bir şart yok ne yazık ki, Kanalın izlenmesine, Abonelerine, Videolarının uzunuğuna, vs.. vs.. gibi şartlara göre değişiyor.

Ayda 1 milyon izlenme alan bir kanal ile ayda 10k izlenme alan bir kanala verilicek teklifler elbette farklı oluyor.

Eğer kanalın adını PM ile gönderebilirseniz inceler ona göre size bir geri dönüş sağlayabiliriz bir kaç gün içerisinde.

Siz alt bayisimisiniz de ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri