Selamlar,
Adsense'nin web sitelerimden en büyüğünü banlamasıyla birlikte kart borçlarımı ödeyemez duruma geldim. Youtube'dan çok küçük meblağlar kazanabiliyorum. Ancak 1-1.5 ay içinde en azından 2-3 bin lira kazanabileceğim teknik var mıdır?
Yardımcı olup ilgilenen arkadaşlara geri dönüşüm olur.
Elimdekiler:
1. Üst seviye PHP bilgisi
2. Ffmpeg Server (250 mbit hızlı)
3. Centos linux bilgisi
Kapı açıp yardımcı olacak arkadaşlarla paylaşımlarımız olur. Özel mesaj dahil.
Şimdiden teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 07:47 ---------- Önceki Mesaj 07:40 ----------
Kişisel menejerlik yapmak isteyen, youtube konusunda bilgili arkadaşlarımın desteklerine açığım. Elimdeki teknik imkan ve bilgiyi Youtube için uyarlayabilirim.
* Forum yöneticileri hoş görürse sevinirim. Farkındayım biraz absürd bir içerik ancak desteğe ciddi anlamda ihtiyacım var.
---------- Spam Engelliyici 07:53 ---------- Önceki Mesaj 07:47 ----------
Daha önce ffmpeg çalışmalarım oldu. Bu çalışmalar Youtube için değildi. Tabiri caizse ffmpegle, bir videoya takla attırma olanağım var (tabi ffmpeg, ffprobe/libav ve youtube-dl komut satırı sınırları içinde).
İşlenmemiş bir cevher mevcut. Hızlıca birlikte değerlendirmek için tekliflerinize açığım.
Adsense'nin web sitelerimden en büyüğünü banlamasıyla birlikte kart borçlarımı ödeyemez duruma geldim. Youtube'dan çok küçük meblağlar kazanabiliyorum. Ancak 1-1.5 ay içinde en azından 2-3 bin lira kazanabileceğim teknik var mıdır?
Yardımcı olup ilgilenen arkadaşlara geri dönüşüm olur.
Elimdekiler:
1. Üst seviye PHP bilgisi
2. Ffmpeg Server (250 mbit hızlı)
3. Centos linux bilgisi
Kapı açıp yardımcı olacak arkadaşlarla paylaşımlarımız olur. Özel mesaj dahil.
Şimdiden teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 07:47 ---------- Önceki Mesaj 07:40 ----------
Kişisel menejerlik yapmak isteyen, youtube konusunda bilgili arkadaşlarımın desteklerine açığım. Elimdeki teknik imkan ve bilgiyi Youtube için uyarlayabilirim.
* Forum yöneticileri hoş görürse sevinirim. Farkındayım biraz absürd bir içerik ancak desteğe ciddi anlamda ihtiyacım var.
---------- Spam Engelliyici 07:53 ---------- Önceki Mesaj 07:47 ----------
Daha önce ffmpeg çalışmalarım oldu. Bu çalışmalar Youtube için değildi. Tabiri caizse ffmpegle, bir videoya takla attırma olanağım var (tabi ffmpeg, ffprobe/libav ve youtube-dl komut satırı sınırları içinde).
İşlenmemiş bir cevher mevcut. Hızlıca birlikte değerlendirmek için tekliflerinize açığım.