Madem öyle işte böyle mi .bu mudur çare siz ne dersiniz

• Kullanıcı çömez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

çömez

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube konusunda tecrübeleri üstadlar bu sorunun cevabını verebilirmisiniz.

Bu işte henüz yeni sayılırım.Kanal kopyalıyorum .Şuanki kanal sayım 6 adet.Çizgi film yüklüyorum.Fakat yüklediğim çizgi filmlerde ve kopyaladığım kanallarda herhangibir logo filan yok.Adamın biri çıktı 4 kanalımı telif attı ve kapattırıdı.Telif atanın kanalına giriyorum.Kanal benimkilerden sonra açılmış yüklemeler benimkilerden yeni.Ben daha önce yüklemişim.Zaten bu sıralar ünlem probleminden dolayı yüklemede yapamıyorum.Bu adam bana nasıl telif atar.Bende şimdi kendi kendime dedimki madem bu işler böyle.Açayım bir kanal adsenseye bağlamadan aynı onun videoları yükleyeyim sonrada ona telif atıp kanalı kapattırayım.Bu bir çaremidir.Değilse en doğru yol nedir.Kanalım türkçe değil

Cevap verebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim

Telifin resmini ve sana telif atan kanali ifsa et burda, buyuk ihtimalle o telifi atanda turktur zaten. Ifsa olduktan sonra cikar ortaya benim kanalim diye.

Sahte telifle mücadele timi vardı forumda. Araştır bul onu. Komisyona telifin screenshotlarını, atan kanalın linkini falan gönder hallederler diye umuyorum.

Adam türk değil bundan eminim yani %99 değil.Rahatlama konusuna gelince vallahi rahatlayacam.Ama hiç yapmadığım bir şey olduğu için yöntemi bilmiyorum bilenler varsa anlatırsa sevinirim.Çok canımı yaktı

en doğru yol sana telif atanı buraya ifşa et kapattıralım.ama sende onun yoluna girip milletin ekmeğiyle oynama.yoksa kısır döngü olur.

kanalı ifşa edersen kategori çöp olur, kanalın kapanmadıysa geri bildirim gönder ilk olarak, olmazsa sende gönder telif başka yapacak birşey yok malesef.

geri bildrim gönderdim ama bir şey çıkmadı adam 1 kanalımı kapattımadıki tam 4 kanlımı kapattırdı.Kanalı ifşa edip etmemk konusunda ki fikirlerinizi bekliyorum.Burda ifşa etsem kanalı kapattırabilirmiyiz veya ben nasıl bir yol izlemeliyim.Bu adamlara meydanı boş bırakmak istemiyorum.O kanalı ne yapıp edip kapattırmak için uğraşacam ama yöntemi bilemiyorum.

yaw arkadaş ne diye böyle yaparlar bilmiyorum. özgün değilse o da yüklesin sende yükle. youtube bildiğin bi okyanusss bizlerse birer iskeleyiz yaw :D herkes ekmek yesin nye böyle adilik yapıyolarsa bi türlü anlamadım. böylelerini sallandıracaksın :D meleteceksin :D kardeş geçmiş olsun.

Sallandırmak istiyorum ama nasıl tarif ettiğim şekilde yapabilirmiyim bir sorun çıkarmı.
Şeytan diyorki aç 3 tane kanal. adsenseye bağlama onun videoları atayım kanallarıma sonrada her kanaldan bir adet telifi peşpeşe çakayım 3 telifte kapansın kanalı. Bunu yapabilirmiyim. ya işte böyle telif atmaya bile korkuyorum aslında bu oç çok canımı sıktı

biraz daha açıklayıcı yazın videoları ondan mı kopyaladınız size telif atan kanalı nasıl buldunuz ?

Adam kanalını benden sonra açmış.Ünlem olayı çıktıktan sonra zaten ben video atamıyordum.Geçen gün formdaki arkadaşlardan birisinden 25 adet onaylı gmail satın aldım sırf bu adamın yüzünden.Şimdi başka dillerdeki çizgi filmleri araştırıyorum kopyalamak için.Telif atan kanal zaten hem yotubeda hemde gmail hesabında bildiriliyor.Kullanıcı adını kopyalayıp youtuba yapıştırınca buluyorum

---------- Mesaj saat 19:16:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:45:43 civarında gönderildi. ----------

Yani videoları ondan kopyalamadım .Velevki ondan kopyalamış olayım çizgi film işte ne logo var ne başka birşey.Youtube bunu nasıl kabulediyor?

Daha sonra video atmış biri nasıl telif gönderir yav nasıl anlamış değilim. Geçmiş olsun, şerefsiz çok hocam.

Şu telif gönderme ile ilgili resimli anlatım olarak konu açılsa karşı bildirim ile ilgili vs. çok kişinin eksiği var bu konuda bende dahil bilgilenmiş oluruz.

Haksız yere kapatılan kanalı kapatmak için, bütün forum seferber oluruz. Konu aşmanız yeterli. Burada birbirmize destek olmak için varız

Peki o halde kanalı burda ifşa edeyim mi ?

---------- Mesaj saat 16:14:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:10:32 civarında gönderildi. ----------

İfşa etmek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.Ama bilenler şu telif konusunda biraz daha bilgilendirici konular açsalar gerçekten çok dua alırlar.Adamın kanalı benim kanallardan sonra açıldı evet fakat benin anladığım translate yaparak bakıyorum şu :
Sanki videodaki bir nesnenin sahibi gibi davranıp telif etmış.
Konu çizgi film
Ve adamın kanalında ne bir logo var videolarda yok.Logoda sanki bir network müş gibi bir ibare var fakat ne site var nede başka bir şey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri