[email protected] bu maili kim sattı ve çaldı içeri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graphic Designer

Kayıtlı Üye
[email protected] satın aldığım maillerden biri az önce şifresi değiştirildi ve life networke bağlanma maili gedi maill aldığım kişileri biliyorum acil bana ulaşsın bunu satan buraya isim yazmıyorum şimdilik

bence beklemeden yaz.büyük ihtimalle mail açma işi için adam çalıştıran birinin adamı çalışmaktan vazgeçti ve bu işe girişti.diğer kanal alanlara da uyarı olur.

yazıcam tanınan bırısı dıe beklıorum:@ buyuk ıhtımal haberı varmı yokmu bılmem kanalı gerı alsın nabıosa yapsın 1 saatı var :@

konu açacağına direk o kişiye pm atsaydın daha iyi olmazmıydı

daha çabuk ulaşman için söyledim

sağol yaz maıl aldıgım kısıler forumda belırlıdır hepsı ıyı tanıdıklarım cunku maıl lıstelerını skypden bakarak hangısının oldugunu arıyorum ondan yazmadım bulmak kolay ama ozamankadar belkı kendı yazar ben bulunca yazıcam zaten boyle bıse yapcak kısılerle calısmadım hıc bakalım ne cıkcak arkadasından bırazdan

hocam böyle bir durum hiç hoş değil. kimden aldıysanız yazın öğrenelim.

Aynı olay benimde basıma geldi Graphic desinger arkadasımız suan için bi baksın bakalım aynı kişimidir nedir açıklarız burda.

Hocam direkt olarak mail aldığınız arkadaşla iletişime geçerseniz daha yararlı olacaktır. Geçmiş olsun umarım geri alabilirsiniz maili.

arkadaşla konustum maıl karısıklıgı nedenıyle baskasına satılmıs kendısının sucu yok konu kılıt tesekkurler hepınıze

edit alan kişide kanalın dolu oldugunu soylememıs.

alan kısının kım oldugunu solıcek bana onu kesınlıkle yazıcam ama yanına kalmıcak kanalı dolu goruyo uzerıne atlıyo ayıp ya

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri