Madrid Derbisi Başlıyor !!

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Atletico Madrid - Real Madrid derbisi ntv spor smart da başlıyor.

Benim gönlüm atletico dan yana eğer ki atletico yenerse ve barcelonanın almeria maçını kazandığı taktirde 3 takımda aynı puana sahip olucak. La liga da barcelona ve real madridden başka bir takımın şampiyonluğa yaklaşması bile beni heyecanlandırıyor. Arda Turan olması ayrı bir olay gurur kaynağımız benim tahminim bol gollü bir maç olucak 3-2 atletico veya 4-3 atletico olabilir..

ATLETICO MADRID 2 - 2 REAL MADRID MAÇ SONUCU

Genelde iyi gözüken taraf atletico olsa da maç güzeldi galibiyet alamayan atletico yine de rakibleri ile arasındaki puan farkını korumuş oldu. Barcelona Almeria maçının sonucu belli gibi ancak oynanmamış bir maç yine de ne olacağı belli olmaz.

Real Madrid 1 - 0 Atletico Madrid ( Benzema Dk: 3 ) Asist di maria dan geldi uzun itirazlara rağmen real 1-0 önde
Goooolllllllllllllllllllllllllllllllllllll Arda Turanın müthiş pasında Koke topu ağlarla buluşturdu. DK 28 Atletico 1 - 1 Real
Goooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll Gabinin vuruşunda top Ronaldodan sekerek ağlarla buluşuyor muthiş bir gol daha ve Atletico 2-1 öne geçiyor !!
Gol ! Ronaldo attı maçta beraberlik sağlandı son dakikalar eğlenceli geçicek gibi duruyor. DK 82

İlk yarı sonu

aynen yok ntvsporda, madrid attı bu arada

Benzema attı 1-0 real önde :(

Sopcast olayı nasıl oluyor arkadaşlar biri anlatabilir mi?

link varsa banada atarmısınız

karşılıklı gol verdım hadı atletico at 1 tane :D
Trabzona alt
Galatasaraya üst

1 kolay maç daha oynadım 15 tl bastım :D

arkadaşlar link vermeyeceğim frombar diyorum sadece sopcast linki bahsettiğim yerde var sopcast indirip size vereceği linki sopcast a yazıp enterlamanız yeterli.

penaltıyı vermediği yetmezmiş gibi Ardamıza sarı kart çıkardı hakem penaltı bence %100

Atletico'da İspanya'nın Beşiktaş'ı gibi. Her derbi maçta hakkı yeniyor.. Buz gibi penaltı verilmedi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri