Mafia Tarzı Oyun

ersan145

Yasaklanmış
Mafia 1'i oynadım ve gerçekten çok büyük bir haz aldım oynarken.Mafia 2 yide indirdim ama pek sarmadı açıkçası rengi felan bi tuhaf kaç bölümdür oyundanmıdır bilgisayardanmıdır anlamadım bide biraz kasıyo açıkçası oynarken.Mafia 1 tarzında ortalama Gta San özelliklerini kaldıran bir bilgisayarım var işte.Bu tarz oyunlar önerirmisiniz.Godfatheri indiricektim ondada türkçe yama yokmuş peşin peşin indirmedim bende türkçe yama olmayınca altyazı felan anlamı kalmıyo hiç.

mafia 2 kadar güzel oyun varmı. gidiyosun dükkana tehdit ediyorsun. her hafta dükkandan sana paran yatıyor.

Mafia 1'i oynadım ve gerçekten çok büyük bir haz aldım oynarken.Mafia 2 yide indirdim ama pek sarmadı açıkçası rengi felan bi tuhaf kaç bölümdür oyundanmıdır bilgisayardanmıdır anlamadım bide biraz kasıyo açıkçası oynarken.Mafia 1 tarzında ortalama Gta San özelliklerini kaldıran bir bilgisayarım var işte.Bu tarz oyunlar önerirmisiniz.Godfatheri indiricektim ondada türkçe yama yokmuş peşin peşin indirmedim bende türkçe yama olmayınca altyazı felan anlamı kalmıyo hiç.

valla hitman absolution kadar kral oyun görmedim ama senin pc kaldırmaz heralde

Mafia 2 kasıyor yani bilgisayar kaldırmıyor pek.O yüzden oynamayı bıraktım.Pc'min kaldırabileceği mafia tarzında bir oyun lazım ama türkçe alt yazı da şart :) godfather oyununun türkçe yamasını bulan varsa yollarsa sevinirim onu indiricektimde türkçe yama olmadığından dolayı indirmedim.

256px-Scda_boxart.jpg

bende 10 yıldır falan bu oyunun böyle kutusu var içinde tek cd var ama tam sürüm değil galiba tanıtım için. ses çıkmıyor yükleyince bide belli bi yerden sonra takılıyor. geliş miş yeni versiyonları bi araştır bence oyun daki aksiyon çok sürükleyici. UBİSOFT yapıyor sonuçta

Bu zamana kadar tek oyun bitirdim oda mafia 2

256px-Scda_boxart.jpg

bende 10 yıldır falan bu oyunun böyle kutusu var içinde tek cd var ama tam sürüm değil galiba tanıtım için. ses çıkmıyor yükleyince bide belli bi yerden sonra takılıyor. geliş miş yeni versiyonları bi araştır bence oyun daki aksiyon çok sürükleyici. UBİSOFT yapıyor sonuçta

Pc kaldırmazki kaldırsa oyun çok ta işte pcnin kaldırabilceği oyun arıyorum :D

bilgisayarın kaldırırsa mafia tarzında oynayabileceğin EN İYİ OYUN la noire dır.

Hocam o La Norie'yi satın aldım ya. Ben bu kadar sıkıcı oyun görmedim. O ilk başta bir kadını sorguluyoruz ya. Yüz hatlarına falan bakın diyor. Ben altta alt yazı takip ederken kadını izleyemiyorum bir ara full yüzüne baktım inan gram bir şey anlamadım. Sonra tek tek o şıkları seçeerek geçmiştim :)

modern warfare 3 tavsiye ederim kaliteyi düşürürsen kasmaz belki.

Mw2 yi denemiştim kasmadı ama Mw3 çok zor :) siz bana şöyle eski oyun önerin yokmu bildiğiniz mafia 1 gibi eski tip o yıllarda çıkmış adı pek bilinmeyen

mafia 2 oyunu efsane oyunlarim arasinda 1. siradadir muhtesem bi oyun 2. farcry 3 mafia dan farkli bi oyun ama hic SIKMAYCAK bi oyun zevkle oynarsin 3. oyunu tomb raider oyunudur en son cikan ama 2013 olani sonra crysis serisi var call of duty nin eski oyunlarini oynanabilir oynamaysaniz tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri