Mahkeme youtube engeline devam etmesine karar verdi:S

medser

Yasaklanmış
Biraz önce haberlerde denk geldi engele devam edicekmiş:S

İçerikler kaldırılmamış mı ?

anayasa mahkemesi üst mahkemedir tüm mahkemeler buna tabi. ancak yürütme yargıyı dinlemeyebilir buda hukuksuz olur. kolay kolay yapamazlar.

Şu bahane edilen içerikler neyse, biz tespit edelimde bari telif ve flaglayalım :) hiç yapmadığım bir şeyi yaptıracaklar bana

Türkiye'de bürokrasi kağnı hızındadır.
Bunu daha malesef anlamayanlar var.
Eğer bürokrasi DEVLET Lehine ise ışık hızında, DEVLET aleyhine kararsa Salyongaz hızında işleme alınır.
:D

Bugün açılcak diye kesin mahkeme kararı bile olsa en az 10-15 gün açmazlar.
Kaldıki bir haber sitesi açılacak derken diğer haber sitesi açılmayacak diye mesaj yazıyor.
Olan Türkçe içerik çalışanlara oluyor arada ne yazıkki.

anayasa mahkemesi bu konuda karar vermedikce asli mahkemelerin olumlu dahi olsa kararlarını pek önemsemeyin. 1 önceki konudada belirttim bunu.

asli mahkemenin bu kararı sadece tib'in gösterişi olacaktır yani acma kararı cıksada uygulamazlar.

hükümetin kirli çamaşırlarını döken hesaplar. sen onlara flag at cia seni evinden alsın. :)

Şu bahane edilen içerikler neyse, biz tespit edelimde bari telif ve flaglayalım :) hiç yapmadığım bir şeyi yaptıracaklar bana

hükümetin kirli çamaşırlarını döken hesaplar. sen onlara flag at cia seni evinden alsın. :)

ses kayıtları suç unsurumudur? 1 dakikalık ses kaydını öyle bir hale getirirler ki ben bunları mı demişim diye kendinden şüphe edersin millet tutturmuş yediler bitirdiler diye kardeşim neyiniz eksik? metro mu köprüler mi hastaneler mi üniversiteler mi barajlar mı? dünyaya kafa tutan devlete sahipsin ve türkiyeyi kaosa sürüklemeke isteyenlerin oyunu türk devleti dünyanın en iyi ajanları ile mücadele ediyor..

ben bahane edilen diyorum bahanenin asıl nedeni tabi ki bu ses kayıtları birilerini rahatsız ettiği için AMA BAHANE edilen ATATÜRK'E hakaret videoları..

siyasete girmek istemem ama dünyaya kafa tutan mı dünyaya rezil olan mı bir ülke'de yaşıyoruz acaba ? kuzey kore'de bile dns engeli yok. yasaklar almış başını gidiyor. bu arada o ses kayıtlarını taraflar yalanlamıyor ne oynaması arkadaşım. bizden 200 çeşit vergi alıyorlar bi zahmet kopru hastane yapsınlar o parayla hepsini cebe indirmesinler. .ytpara'nın on bin üyesi varsa 9990 tanesi norveç, isviçre ve finlandiya vatandaşlık teklif etse düşünmeden kabul eder. çünkü oralarda yasak yok, insan hakları var, vergiler daha makul ve asgari ücret 5000 euronun üzerinde uzun bacaklı yüzüne bile bakmaya doyamacağın slav ırkını söylemiyorum bile :D

şaka bir yana vatan millet sakarya edebiyatını bırakalım, gerçek şu Türkiye yaşanılacak bir ülke değil ve her geçen gün yasaklar artıyor, geçim zorlaşıyor.

ses kayıtları suç unsurumudur? 1 dakikalık ses kaydını öyle bir hale getirirler ki ben bunları mı demişim diye kendinden şüphe edersin millet tutturmuş yediler bitirdiler diye kardeşim neyiniz eksik? metro mu köprüler mi hastaneler mi üniversiteler mi barajlar mı? dünyaya kafa tutan devlete sahipsin ve türkiyeyi kaosa sürüklemeke isteyenlerin oyunu türk devleti dünyanın en iyi ajanları ile mücadele ediyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri