MAHSUN BARAN KAYA Dolandırma Taktiği

revios

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba bugün size dolandırıcıların son zamanda yaptığı yontemı anlatıp uyarmak ıstıyorum

İlk önce kendısıne forumdan eskı uyelıklı bır uyelıgı olan bırıyle ıletısıme gecıyor mesela o kısı kanal satıyor dıyelım bide Baska kanal arayan bırını buluyor.

sonra size kanal satmak icin sizden once parayı ıstıyor siz diyorsunuz ki teyit için pm at kimle konusyorum diye örneğin mnote ile konusuyor saniyorsunuz kendinizi mnote dan pm ıstıyorsunuz para yatırmak teyıt ıcın ama bi yandan mnote ilede konusuyor bu arada onada ben şuyum dıyor sizi taniyorum sizdenkanal alcam felan dıyor mnote a hocam dıyor şu uyelıgıme pm at sizden kanal alacağım ıcın teyıt etmem lazım dıyor

2 tarafi pm attirip teyit etmis olup pmden dolandiriyor.

Son düzenleme:
Malesef benim adımı kullanarak dolandırmış. Bu olay forumda çok yaşanıyor profil bilgilerinizde skype adresinizi yazarsanız teyit etmek daha kolay olur.

10 lira 20 lira için yapmazlar demeyin arkadaşlar, ve 3 kuruş bile olsa yatırdığınız ıbanla karakola gidip şikayetçi olun çünkü hırsızlığı meslek edinenler var.

Özellikle fiyatı cok ucuz belirliyorlar tuzak kurmak için örneğin 200 tllik adsense hesabı 50-75 tl felan şeklinde. Bu en büyük sizi uyarıcı fikir olsun dalgınlıgınıza gelebilir ama aklınıza neden bu kadar ucuz sorusu gelsin.

Gmaillere de gelen kanal alacam gibi mesajlarada düsmeyn arkaadaslar

Arkadaş kanal satın almak, kullanılmış oyun satın almak gibi değil ki, eğer para kazanması açık bir kanal satın alınacaksa, mutlaka kanal sahibi ile yüz yüze görüşülmeli 3000 tl verecek adam bir zahmet 200 lira yol parası versin kanalı yüz yüze görüşerek alsın. Yıl olmuş 2020 dolandırıcılara kanıyoruz. Geçende birisi Facebook'da 700 tl Gtx 1080 ekran kartı var satın alim mi diye soruyor, sadece şunu söyledim ucuz etin yahnisi yenmez. Herkese bol kazançlar iyi forumlar.

arkadaslar uyanık olun bu konuda. FORUMDA 50 KİŞİYE YAPSA 1 TANE SAF BİRİNİ ÇARPARLAR. bilinçli olalım

Bu taktiği kullanan olursa kanmayın beyler.

Benzer bir durumu benim adıma skype'den hesap açarak yapmışlardı. Skype'de adıma açılan ilk fake hesabım da o oldu :D

Neyse kimsenin canı yanmadan o vaka bir kaç ayda yok oldu gitti.

Dolandırılmamak için 3.şahıslardan uzak durup 2 kişi arasında bitirmek gerekiyor alışverişi

Benzer bir durumu benim adıma skype'den hesap açarak yapmışlardı. Skype'de adıma açılan ilk fake hesabım da o oldu :D

Neyse kimsenin canı yanmadan o vaka bir kaç ayda yok oldu gitti.

Dolandırılmamak için 3.şahıslardan uzak durup 2 kişi arasında bitirmek gerekiyor alışverişi

En iyisi sağda hoşgeldiniz,isim yazıyor ya kanka monitörle birlikte selfie yapacan :D

Bu taktiği Seyit Çağlı denen namussuz da uyguluyor dikkat edin bu isme.

Dolandırıcı Konusu görmüşken Bilgilendirmekte fayda var.
Massimo Amazon Adlı Namussuz herif insanları fake amazon ve instagram hesaplarıyla kandırıp kendisinin ve kursiyerlerinin yüksek kazanç sağladığını iddaa ediyor ve insanları dolandırıyor bilginiz olsun .
Canlı yayında gösterdiği yüksek kazançlı hesaplar , Adsensede olduğu gibi "hesap erişim yetkisi" ile giriş yapılabilinen, altında çalışmış olduğu Amerikadaki distribütör firmaların hesaplarıdır.

Kendi araştırmalarım sonucu birçok Amazon kurs ve hesap açma hizmetleri satan kişilerin dolandırıcı olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım.

Bu dolandırıcılardan aldığınız kurslardaki her bilgi internette ve youtube da ücretsiz bulabileceğiniz bilgilerdir.

Seyyit çağlı ve mahsun baran kaya dolandırıcı isimlerine dikkat edin.

bu taktiği yine uygulayanlar var dikkat. Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.

Son düzenleme:
FEL nicki forumda tufan ıldır payoner hesabıyla dolandırmaya çalışıyor kanal satişi ile
özellikle yeni üyelerin kanal satışına itibar etmeyin

bu taktiği yine uygulayanlar var dikkat. Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.

Alışveriş yapacağınız kişi her kimse, skypeden kimin profilini söylediyse, forumdan skype yazışmalarının resmini çekin, pmden bahsi geçen kişiye atın, şuan konuştuğum siz misiniz diyin, bu işin en garanti yöntemi bu

Seyyit çağlı'nın patentli taktiğidir :D

Seyyit çağlı ve mahsun baran kaya bu 2 isimden uzak durun arkadaşlar.Bilmeyen arkadaşlar olur diye bunları sürekli rezil edip herkese duyuracağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri