Mail açma hakkında

EaglePaw

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar , mail açma hakkında sorum olcaktı .. Acaba mobil internet üzerinden açılan kanallar sağlam oluyor mu ?. Modemi açıp kapatma ip değiştirmek çok uzun sürüyor yaklaşık 3-4 dk sürüyor bunun sonucunda ben telefonun internetini paylaştırıp pc den kanal açtım . Önceden 5-10 kanal açmıştım kaç ay geçti üzeründen hepside açık durumda . Telefonun internetinden açtığımda veriyi kapatıp açmam yetiyor . Ama şöyle bir sorun var misal telefonun internet ip si 128.221.102.141 ip değiştirdiğimde ise 128.221 burası sabit diğer yerler değişiyor . Bu şekilde kanal açmam ilerde sıkıntı yaratır mı acaba ? son 3-4 günde yaklaşık 50-60 tane onaylı ve onaysız hesap açtım hepsi açık durumda şuan ünleme düşmedi kanallar .

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim teşekürler

hayır. mobil üzerinden açılan gmailler sağlam olmaz.

mobil üzerinden açılan kanalların kapanma olasılığı çok fazla

hayır. mobil üzerinden açılan gmailler sağlam olmaz.

3-4 günde önce 50 tane açtım hepsi şuan açık durumda ama bakalım

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

mobil üzerinden açılan kanalların kapanma olasılığı çok fazla

Fazla ama sağlam açılan hesaplar duruyor . Benim bildiğim bazı arkadaşlarım var onlarda bu şekilde açıyor kaç aydır bir sıkıntı çıktığını görmedim daha

geçen sene mersinde bir arkadaş vardı nickini vermim bu forumda. mobilden her gün 100 gmail açardı masa üstünden gmail açanlarla dalga geçirdi amelemisiniz diye. 6 ay sonra seri halde kapandı kanalları :D

yarınlarını düşünecen sürekli kazanmak istiyorsan günü kurtarma değil.

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

Fazla ama sağlam açılan hesaplar duruyor . Benim bildiğim bazı arkadaşlarım var onlarda bu şekilde açıyor kaç aydır bir sıkıntı çıktığını görmedim daha

doğrudur ama zamanında avea dan açıyordum ben de ve sürekli kapanıyordu

doğrudur ama zamanında avea dan açıyordum ben de ve sürekli kapanıyordu

hmm anladım hocam bu yöntem olmayacak galiba :)

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

geçen sene mersinde bir arkadaş vardı nickini vermim bu forumda. mobilden her gün 100 gmail açardı masa üstünden gmail açanlarla dalga geçirdi amelemisiniz diye. 6 ay sonra seri halde kapandı kanalları :D

yarınlarını düşünecen sürekli kazanmak istiyorsan günü kurtarma değil.

aynen hocam haklısın . Bence sen hiç konuşma hocam nerde benim 100 adet onaysız mailim :D kaç hafta oldu :)

modemin arayüzüne gir. internet kullanıcı adı ve şifreni yazdığın sayfayı bul hiçbirşeyi ellemeden kaydet de. ip yaklaşık 10 snde yenileniyor en kısa yolu bu

Mobil veri önceden adam gibi sağlam oluyordu nedeni; geçen sene ben yurtta kalıyorum mecburen kalmam gerekiyordu o yüzden mobil veriyi kullanıyordum bu sene hiç açmadım adamlar biliyorlar hele ki akıllı telefon olsun android en iyisi evdeki net denemesini yaptım yani açıyorum mailler bota bağlıyorum 1 haftaya kalmıyor kapanıyor dayanmıyor.
edit: yazım hatası olabilir.

Son düzenleme:
[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] [MENTION=37380]deeper[/MENTION] kaydet yaptım hocam bişey değişmedi hatta giriş şifresini değiştirdim ip yine aynı :( . internet SuperOnline kullanıyorum

hocam konuyla alakalı bir başka şey sorayım sizlere...

bu işlerde usta olan bir abime, sınırsız ve onaya düşmeden gmail açma yöntemi nedir diye en kolay şekilde?

Teamwiever proğramının pro sürümünü satın alırsan olabilir dedi?
Çünkü saniyi de veya 3-4 saniye de bir ip değişiyormuş anlattığı kadarıyla.
Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

hocam konuyla alakalı bir başka şey sorayım sizlere...

bu işlerde usta olan bir abime, sınırsız ve onaya düşmeden gmail açma yöntemi nedir diye en kolay şekilde?

Teamwiever proğramının pro sürümünü satın alırsan olabilir dedi?
Çünkü saniyi de veya 3-4 saniye de bir ip değişiyormuş anlattığı kadarıyla.
Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

Teamwiever ip değiştirmezki

Edit:Yanlış anlama :)

Son düzenleme:
ip_de_i_tirme.png

ben airties da buradan yapıyorum 5-10 sn arasında sorunsuz değişiyor ip

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] arkadaşım yardımcı oldu sağolsun ama modem ip deiştirmiyor sanırsam modemle alakalı bişey .. Modem değiştirirsem ip değiştirir . Kullandığım modem air ties yada zyxel olmalı

Eyvallah hocam Yardımcı olamadım, superonlinedede oluyo ama senin modemin superonlinende farklı snnkinde o özellik yok sanırım :) Superonline kullanan biri varsa daha iyi yardımcı olacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri