Mail Adresleri Direk Uçuyor İlginç Sorun

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Beyler,

Kendi manuel gerçek tel onayı ile açtığım,
Farklı ip lerden açtığım,

Elimde ne tür mail adresi varsa hepsi kapanıyor, şu yazıyor:

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.

Maillere sağlam giriş yapabiliyorum, mail adreslerinden başka 1 mail adresine mail gönderdiğimde yukarıdaki uyarıyı veriyor ve kapanıyor hesap.

Farklı Modemler denedim kapandı,
Farklı Bilgisayar-Mac adresi değiştirdim kapandı,
Server dan denedim yine kapandı.

Sizce sebep ne? Mail adresleri ile ilgili mi?

Mailleri açıp adsense'ye ekledikten sonra oluyorsa adsense ile ilgili bir problem diye düşünüyorum, ama adsense'ye eklemeden mailler uçuyorsa, o zaman diyecek birşey bulamıyorum.

Beyler,

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.

Maillere sağlam giriş yapabiliyorum, mail adreslerinden başka 1 mail adresine mail gönderdiğimde yukarıdaki uyarıyı veriyor ve kapanıyor hesap.

Dün banada olmuştu bir iki mail adresinde, zorlamadım fazla çıktım hemen. Proxy vs. kullanıyor musun maillere giriş yaparken? Muhtemelen sürekli farklı ip ( lokasyon ) lardan maillere giriş yapıldığı için bu sıkıntı çıkıyor..

Beyler,

bana bir kaç kere oldu isimdendi isim az sahte olunca daha açılmadan kapanıyor ama senin dediğin spama düşmesi alakası varmı bilmiyorum desene sorunlar bu ay şimdiden başladı

Mailleri açıp adsense'ye ekledikten sonra oluyorsa adsense ile ilgili bir problem diye düşünüyorum, ama adsense'ye eklemeden mailler uçuyorsa, o zaman diyecek birşey bulamıyorum.

adsense falan eklemiyorum, maile giriyorum 1 mail adresine mail atar atmaz uçuyor.

---------- Mesaj saat 11:52:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:51:20 civarında gönderildi. ----------

Dün banada olmuştu bir iki mail adresinde, zorlamadım fazla çıktım hemen. Proxy vs. kullanıyor musun maillere giriş yaparken? Muhtemelen sürekli farklı ip ( lokasyon ) lardan maillere giriş yapıldığı için bu sıkıntı çıkıyor..

Vpn kullanıyorum ama kullanmadan kendi ip mden girince de oldu

---------- Mesaj saat 11:53:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:52:48 civarında gönderildi. ----------

bana bir kaç kere oldu isimdendi isim az sahte olunca daha açılmadan kapanıyor ama senin dediğin spama düşmesi alakası varmı bilmiyorum desene sorunlar bu ay şimdiden başladı

bu yeni bir problem yine, gmaillerin hassasiyeti arttırılmış gibi geldi bana 1 mail atar atmaz kapanması ne demek?

Telefon doğrulaması yaptığımda açılıyor tekrar mail enteresan bir durum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri