Mail Satıcılarına USA Onay Sistemi(SATIŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.. USA onay sistemini sanırım tüm kanal satıcıları aynı yerden yapıyordu çünkü kime danıştıysam sistem arızalı diyordu.. bende kendime USA onayı yaptıracak sistem ararken bir yolunu buldum.. Biraz daha farklı bir sistemi var ve çok basit.. Arama özelliğiinden ziyade mesaj yoluyla da alabiliyorsunuz onay kodunu.. yine 3cx gibi yüzlerce telefon numarası var ya da binlerce.. bu sistemi satabilirim eğer ilgilenen olursa pm atabilir.. fiyat 300 TL'dir. Garantim ise şudur; 100 tane gmail onayı yapana kadar paranıza dokunmam hesapta durur eğer ki bir problem olursa anında paranızı iade ederim(kanıtlı bir şekilde sıkıntı olduğu ispatlanırsa foto vs.) Ben buradayım ve sıkıntı çıkmayacağını taahhüt ederim.. farklı bir garanti sistemi isterseniz siz teklifi sunarsınız birlikte değerlendiririz. Dediğim gibi ben denedim bir çok mailde başarılı oldu yani sıkıntı çıkarsa da iadenizi yaparım.. lütfen kimse konuyu baltalamasın herkes bu işten para kazanmak için burada.. ben zaten üyeler için sürekli yardımımı yapıyorum bu iş mail satıcılarını ilgilendiriyor :) anlayışınız için teşekkürler

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] alır bunu diyecem de o gerçek numara ile onaya geçecek

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam bi skype alabilir miyim?

Araştırmaktan erinmese kimse , gelip burda nasıl neyle onay yapılır sorusu dahi soran olmaz.

Eğer sms almanın bir ücreti yoksa kanallar kıyımda v.s kapanmıyorsa yani kanal telif dışında hiç bir şekilde kapanmayacaksa ayrıntılı pm alabilir miyim

Eğer sms almanın bir ücreti yoksa kanallar kıyımda v.s kapanmıyorsa yani kanal telif dışında hiç bir şekilde kapanmayacaksa ayrıntılı pm alabilir miyim

hocam USA onaylı ben kapanmama garantisi veremem ki :) ama ücret almıyor onaylardan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri