Mailde Onay Sorunu

diray67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitcoin-nedir.com
Merhaba arkadaşlar.
Beni bir çoğunuz geçen bırakıyorum diye konu açtığımdan tanıyabilirsiniz.
Videolardan kazanamıyorum bari çevremdekilere gmail satayım diye dün kolları sıvadım.

CCleaner Pro versiyon + Google Clean + YAC Modem reset uygulamalarını yaparak dün 7 hesaptan sonra açamadım.

Bugünde 3. hesaptan sonra ya telefon onayına düşüyor ya da Şuanda bu isteğinizi karşılayamıyoruz ekranı geliyor.

PC yi resetliyip mac i değişip diğer programlarla temizleme yaptıktan sonra 1 hesap açıyorum geri tekrardan aynı şekle dönüyor..

Sizin tavsiyeleriniz nedir ?
Mail açmayıda beceremezsem YT den hiç birşekilde kazanamaz olmuş olucam :D

aynı şekilde benimde böyle ip reset temizlik ve portable tarayıcı ile açıyorum pc'den 3-4 taneden sonra telefon onayı istiyor takipteyim

aynı şekilde benimde böyle ip reset temizlik ve portable tarayıcı ile açıyorum pc'den 3-4 taneden sonra telefon onayı istiyor takipteyim

ben portable denedim
ie denedim
firefox gizli chrome gizli denedim olmadı
opera bile denedim

şimdi gmail satıcıları gelipte burda ben böyle açıyorum demez ama biraz ipucu verirse ben şahsen sevinirim.

çünkü video atarak kazanmadım. bari bu şekilde kazanayım diyorum :)

Artık mail açmak kolay değil eskiden cclenar ile tek açılyordu ip dğeiştirerek ama işiniz artık çok zor kendinizi daha fazla yormayın derim

aslında yöntem basit ama verilirse büyük ihtimalle oda kapatılır o yüzden sessiz kalıp kendi işini kendin görmek en iyisi eğer uğraşıp yapamıyosan satın alıcaksın ya da daha çok kafa yorucaksın kimse kimseye bedava ekmek vermez

yöntem çok basit zaten bunu da paylaşırlarsa buda fixlenir.

Merhaba arkadaşlar.
Beni bir çoğunuz geçen bırakıyorum diye konu açtığımdan tanıyabilirsiniz.
Videolardan kazanamıyorum bari çevremdekilere gmail satayım diye dün kolları sıvadım.

CCleaner Pro versiyon + Google Clean + YAC Modem reset uygulamalarını yaparak dün 7 hesaptan sonra açamadım.

Bugünde 3. hesaptan sonra ya telefon onayına düşüyor ya da Şuanda bu isteğinizi karşılayamıyoruz ekranı geliyor.

PC yi resetliyip mac i değişip diğer programlarla temizleme yaptıktan sonra 1 hesap açıyorum geri tekrardan aynı şekle dönüyor..

Sizin tavsiyeleriniz nedir ?
Mail açmayıda beceremezsem YT den hiç birşekilde kazanamaz olmuş olucam :D

Bilgisayarında kullanıcı hesapları oluştur.
Ve portable firefox kullan
Her bir hesap açtıktan sonra tarayıcı klasörünü masa üstünden sil yenisini oluştur..
Doğrulama sormaya başladığı zaman diğer bir kullanıcı hesabına geç orada devam et
Bilgisayarında istedğin kadar kullanıcı hesabı oluşturabilirsin

Artık mail açmak kolay değil eskiden cclenar ile tek açılyordu ip dğeiştirerek ama işiniz artık çok zor kendinizi daha fazla yormayın derim
Ben kendim için açmıyorum amaç çevreme satmak
mail satıcılarından alın diyor :)

her ytden ekmek yiyen kanal açmayı biliyor mu hocam

aslında yöntem basit ama verilirse büyük ihtimalle oda kapatılır o yüzden sessiz kalıp kendi işini kendin görmek en iyisi eğer uğraşıp yapamıyosan satın alıcaksın ya da daha çok kafa yorucaksın kimse kimseye bedava ekmek vermez

yöntem çok basit zaten bunu da paylaşırlarsa buda fixlenir.

samsung galaxy grand prime cihazımdan tapatalk ile yollandı

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Her bir hesap açtıktan sonra tarayıcı klasörünü masa üstünden sil yenisini oluştur..
Doğrulama sormaya başladığı zaman diğer bir kullanıcı hesabına geç orada devam et
Teşeklürler deneyeceğim

samsung galaxy grand prime cihazımdan tapatalk ile yollandı

Hocam dediklerinizi uyguladım yeni hesaplarda da sürekli telefon onayı istiyor sorun nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri