Mail'e giriyorum Adsenseye Giremiyorum

• Kullanıcı mm1650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mm1650

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Merhaba,
Bugün adsense ödemem yapilmismi diye vps'e girdim.Adsenseyi acmak icin mail bilgilerini giriyorum,

''Bu Google hesabı bir AdSense hesabı ile ilişkili değildir gibi görünüyor. Sorun yok. Ya AdSense ile ilişkili Google hesabınızla oturum açın ya da bugün bir AdSense hesabı için kayıt olabilirsiniz.''

diye bir uyari veriyor.Ancak ayni hesabin mail adresine girebiliyorum ve resimdeki gibi bir mail gelmis.Ödemeniz yapildi diye,Neden bu sorunla karsilasiyorum,Bilen bir arkadas varmi acep.:)

Dun aynisi basima geldi mozilla da .Altima s.ctim gitti gene adsense diye.Chrome dan denedim ordan girdi.Tarayici değiştir düzelir

Dun aynisi basima geldi mozilla da .Altima s.ctim gitti gene adsense diye.Chrome dan denedim ordan girdi.Tarayici değiştir düzelir
hemen deneyim hocam

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:47 ----------

Chromede de ayni, Maile giriyor adsenseye girmiyor.Ama adsense ödeme gönderdik diye mail atmis.

Valla neden yapıyor onu bilmek lazim.Bende hala mozillada sıkıntı yapıyor.

hocam benim adsenselerde aynı böyle oldu çalındımı yoksa google mi yaptı anlayamadım ama bunun çözümü yok.Çok uğraştım hiçbişey bulamadım galiba google direk hesabı siliyor tamamen yada yöneticilikten çıkarılıyorsunuz ikisinden biri oluyor.

Arkadaslar Merhaba,
Bugün adsense ödemem yapilmismi diye vps'e girdim.Adsenseyi acmak icin mail bilgilerini giriyorum,

''Bu Google hesabı bir AdSense hesabı ile ilişkili değildir gibi görünüyor. Sorun yok. Ya AdSense ile ilişkili Google hesabınızla oturum açın ya da bugün bir AdSense hesabı için kayıt olabilirsiniz.''

diye bir uyari veriyor.Ancak ayni hesabin mail adresine girebiliyorum ve resimdeki gibi bir mail gelmis.Ödemeniz yapildi diye,Neden bu sorunla karsilasiyorum,Bilen bir arkadas varmi acep.:)

Adsensenizin yönetici maili değiştirilmiş olabilir. VDS falan kullanıyor muydunuz?

çerezleri temizle safari kur ve bilgisayara restart yap bi daha dene girmez ise çalınmış olup yönetici maili değişmiş olabilir.

Safari ile dene girmesi lazım.

tamam deneyim hocam

hocam benim adsenselerde aynı böyle oldu çalındımı yoksa google mi yaptı anlayamadım ama bunun çözümü yok.Çok uğraştım hiçbişey bulamadım galiba google direk hesabı siliyor tamamen yada yöneticilikten çıkarılıyorsunuz ikisinden biri oluyor.

yapma hocam,olurmu öyle sey (olur bu google namussuzundan hersey beklerim.:))

Adsensenizin yönetici maili değiştirilmiş olabilir. VDS falan kullanıyor muydunuz?

Evet vds de acik ama hesap özetlerine baktim,Birsey yok temiz yani.Ayrica bir mailde gelmemis.

internet explorer dene bendede chrome ve mozilla girmiyor

Tamam hocam safari ile ie deneyim birde

Adsense hesabınız devre dışı bırakılmış olabilir.

Ne yaptiysam olmadi,Heryere giriyorum,Adsenseye giremiyorum,Banlanmadi,Calinmadi.Ne yapsahki.:)

Sorun devam ediyor arkadaslar,Bilen biri yomu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri