MAkine Müthiş Ama Render Çok yavaş

yakamoz01

Kayıtlı Üye
redstationdan 475 tlye şöyle bir makine aldım 3 ortak;

Intel® Xeon® E5-2430 (15M Cache, 2.20 GHz)

96GB DDR3

3 x 600GB SAS 15,000 RPM + 240GB Cachecade

Raid: H710p Raid Controller with BBU - Raid 1 + No Raid

Bandwidth: 1Gbps Unmetered Port - 1Gbps Guaranteed

bu makineyi 3 e böldüm render hızı çok çok yavaş. hatta 200mb lik bi videoyu 20-25 dkda render ediyor.

renderi camtasia ile alıyorum.

nerede yanlış yapıyorum acaba?

Son düzenleme:
O kadar ram boşa para veriyonuz. Önemli olan işlemci ve SSD. Zaten ekran kartı yok.

renderi camtasia ile alıyorum, hdd ssd diye almıştım açıkcası ama sas imiş :(

Render yaparken ilk dikkat çekeceğiniz işlemci olması lazım diye biliyorum benimki bile 3.5 ? 2.2 ne ya: D

baştan hata yapmışsın işlemci çok kötü

benim tavsiyem 3.5 üstü olması daha iyi verim alırsın

Keşke alırken danışsaymışınız hocam foruma. SSD olsa bir nebze hızlı olabilirdi ama bu işlemciyle harddiskin böyle olması kötü olmuş. İmkan varsa değiştirilmesini talep edin bence ticket ile.

Keşke alırken danışsaymışınız hocam foruma. SSD olsa bir nebze hızlı olabilirdi ama bu işlemciyle harddiskin böyle olması kötü olmuş. İmkan varsa değiştirilmesini talep edin bence ticket ile.

şimdi talep ettim hocam para iade talep ettim bakalım ne diyecekler olmadı değişim isterim

bende yenı 1400lira verdım pc aldım i5 işlemcili 1tb hd 2gb ekran kartı olan işletim sistemı win8.1 ben böyle bir işletım sıstemı görmedım 2 gündür 5tane oyun denedım hıc bırı açılmadı sınırımden pc yumrukladım pc ın 5 senelik ömrü gitti sonra pişman oldum bunuda xpye çevireceığım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri