Makro kod istekleri [ iMacros ]

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere daha önce bazı rutin işleri kolay bir şekilde yapmak için iMacros ile yazdığım aşağıdaki makroları paylaşmıştım..

http://www.ytpara.com/programlama/33661-hizli-bir-sekilde-video-ortasi-reklam-girme-imacros.html
http://www.ytpara.com/programlama/31531-videoyap-toplu-ozgunlestirme-icin-imacros-kodu.html

Şimdi elimden geldiğince istekleriniz doğrultuda bazı paylaşımlar yapmaya karar verdim.. Konu altından bu isteklerinizi belirtebilirsiniz.. Amacım hepimizin işine yarayacak iş yükümüzü azaltacak makro yapmak olacak.. Hepimizin daha çok kazanması dileğiyle..

Bu programın kullanımını ve amacını anlatsan daha iyi olur

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

gmail açmak için rastgele isim, şifre, mail giren ve mümkünse bunları kaydeden kod var mı?

Linkclump ile 30 videonun özelliklerini ayrı sekmede açtıktan sonra forumda bi konu vardı görüntü ve iyileştirmeye girip otamatik sabitle düzet butonuna basıp kayıt edip o sekmeyi kapatıp diğerine geçecek şekilde yapabilirmisin

gmail açmak için rastgele isim, şifre, mail giren ve mümkünse bunları kaydeden kod var mı?

Rasgele değilde texte girdiğiniz değerleri forma basan bir kod oluşturulabilir..

Linkclump ile 30 videonun özelliklerini ayrı sekmede açtıktan sonra forumda bi konu vardı görüntü ve iyileştirmeye girip otamatik sabitle düzet butonuna basıp kayıt edip o sekmeyi kapatıp diğerine geçecek şekilde yapabilirmisin

Sanırım yeni ünlem geçme yöntemiymiş bu denemedim bu şekilde ama yalnız makroyu sadece firefoxda yazıyorum .. Fakat otomatik düzelt ve görüntü sabitle sonra farklı kaydet işlemi yaptırılabilir..

Ençok yapılması istenen makrolar için elimden geleni yapmaya çalışacağım..

hocam biliyorum sınavlarıınız var bu ara ancak boş kaldıgınız bir zamanda ufak caplıda olsa bir videolu anlatım yapabilirmisiniz bu imacros kodları , çalışma şekli hakkında

şimdi senden herkesin işine yarıcak bir kod isticem seri şekilde videoları sabitle otomatik düzelt + mozaik yapacak farklı kaydetecek sonra para kazanmaların acacak orjinale döndürcek bunu yap botçular batsın :D

şimdi senden herkesin işine yarıcak bir kod isticem seri şekilde videoları sabitle otomatik düzelt + mozaik yapacak farklı kaydetecek sonra para kazanmaların acacak orjinale döndürcek bunu yap botçular batsın :D

Bunu stabil calisacak sekilde yapip sembolik bi ücret istese bile verilir sahsen.

Ünlemden geçiren bu ikisinin birleşimi mi acaba ? Mozaik kısmını tam otomatik olmasada birşeyler yapmıştım isterseniz bir deneyin.. Videonun özelliklerindeyken bu kodu çalıştırdığınızda otomatik olarak mozaik işlemi yapılıp kopyası kaydedilir.. Bu arada linkclumb gibi işlem yapan bir eklenti buldum firefox için .. Ünlem geçe eğer çok talep olursa daha yaratıcı bir kod oluşturabilirim.. Fakat en iyi ünlem geçme işleyişini bana anlatmanız gerek.. Şimdilik aşağıda verdiğim kodu kullanabilirsiniz.. Yazdığım kodlarda youtube dili hep Türkçedir ve firefox 23.0 versionunu kullanmaktayım bilginiz olsun..

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
'TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 2
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
'WAIT SECONDS=0.3

'ByEdGe

TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=CLASS:goog-slider-thumb&&TXT:
wait seconds=0.3
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:
wait seconds=0.3
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:goog-slider-thumb&&TXT:
wait seconds=0.3
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:goog-slider-thumb&&TXT:
wait seconds=0.3
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:

'pikselleşitrme uygula
wait seconds=0.3
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Filtreler
TAG POS=25 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Uygula<SP>Uygulandı

'farklı kaydet
wait seconds=0.3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Farklı<SP>Kaydet
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Farklı<SP>Kaydet

Arkadaşlar ünlem genel bir sorun ve ünlem geçmek için yeni teknikler mevcut sanırım işin işleyiş kısmını biri bana düzgün bir şekilde anlatabilirse makroya dökme şansım olabilir.. Skypeden ekleyebilir veya pm ile iletişime geçebilirsiniz..

Arkadaşlar ünlem genel bir sorun ve ünlem geçmek için yeni teknikler mevcut sanırım işin işleyiş kısmını biri bana düzgün bir şekilde anlatabilirse makroya dökme şansım olabilir.. Skypeden ekleyebilir veya pm ile iletişime geçebilirsiniz..

Toplu para kazanma açma kodu var mı?

30 videonun düzenlemesini açmak için bir kod var mı?

Şöyle açıklayayım yüklenenler sayfasında mouse orta tuşuna basınca herhangi bir videonun yeni sekmede düzenleme bölümü yan tarafa açılır.
Ya da ctlr+sol mouse ya da sağ klick yeni sekmede aç bu kombinasyonların hiç birini tanımıyor mouse tekerinin kaydırmasını da tanımıyor bende. [MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION]

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir müddet bu kısımla ilgilenemeyeceğim malesef şu anda kanal kapanmalarıyla uğraşıyorum.. bu sorunu çözmem lazım şu anda sırf bunun için makineyi formatladım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri