maksat reklam tıklatmak tamam o var ama...

• Kullanıcı HaNn!BaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaNn!BaL

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle youtube para kazanma işinde yeniyim.
kanalı 11.07.2013 de açtım şuan kanalımda 17 video var.
tbm oranını bir türlü yükseltemiyorum belkide daha yolun başındayım bilemiyorum.
ama bildiğim bi konu var ben organik bi şekilde videolarıma tıklattırıyorum + reklamlarada tıklattırıyorum ve hala daha tıklanmaya devam ediyor.
şimdi işin yazma nedenine geleyim ben bana illa öğretin yalvarıyorum vs vs şeyler yazmayacağım :)
bana bir iş ortağı lazım ortağım olacak kişi tbm yükselticek bende günlük en az 1000 tıklama yaptırıcam ! bakın görüntüleme demiyorum reklama tıklattırıcam diyorum.
şimdi bana bedavaya çoluk çocuk yazmasın hatta mümkünse site adminleri ulaşsınlar veya ben bu işte gerçekten ustayım diyebilen arkadaşlar ulaşsınlar caps ekliyorum söylediklerime ve caps'e bakınca ne kadar ciddi oldugumu farkediceksiniz

Hocam tıklattırıyorum derken kimlere tıklattırıyosun artı bu şekilde bir çalışmanın sonu adsensenin patlamasına kadar gider. Senin gibi birçok kişi bu şekilde konu açtı ama fazla barınamadı forumda.

aynen ya çok riskli bir yol gbi duruyor 11k ya 1k tık biraz abartı olmuş millet 60k ya yarısını tıklatamıyo ilginç bir durum

Aynen bir anda bu seviyede artış yolun sonu banned.!!!

adsense politikalarına göre bi kişiyi zorla yada reklama tıklatmaya teşvik etmek adsense hesabının fes edilmesine yol açar

Bir zeki arkadaş daha gördüm. Bugün bu dahi kişileri fazlasıyla görüyorum. :)
Şaka bir yana dolarcıkları götürmek o kadarda kolay değil dostum.

yazık bir adsense hesabı daha tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak ....

tıklattırmak derken diye konuşmuş herkes kimseye zorla tıklattırdığım bişey yok ve banlancağımda yok gayet organik bir biçimde geliyor hitler daha önce bu yolla sedodan 8 bin euro aldım :) ve neden pm leri göremiyorum

Daha yeni başlamışsınız hemen hilesine mi girdiniz .
Bu kadar kolay değil bu işler insanlar gecelerini gündüzlerini katarak çalışıyorlar.
Bin değil istersen onbin tıklattır o parayı alamazsın alsan dahi senden fazlasıyla geri alır google .

Kimsenin böyle riskli bir ortaklığa gireceğini sanmıyorum. Bu yüzden P.M göremiyor olabilirsin. ;) Ayrıca eğer dediğin şekilde sana göre risksiz bir olaysa sen takıl kafana göre. Nede olsa rahatlıkla 1k tıklama alabiliyorsun. TBM yükseltmekte o kadar zor bir iş değil. Forumu biraz gezsen kendi işini kendin halledebilecek konuma gelirsin sen. ;)
Haydi kolay gele.

Kimsenin böyle riskli bir ortaklığa gireceğini sanmıyorum. Bu yüzden P.M göremiyor olabilirsin. ;) Ayrıca eğer dediğin şekilde sana göre risksiz bir olaysa sen takıl kafana göre. Nede olsa rahatlıkla 1k tıklama alabiliyorsun. TBM yükseltmekte o kadar zor bir iş değil. Forumu biraz gezsen kendi işini kendin halledebilecek konuma gelirsin sen. ;)
Haydi kolay gele.

arkadaşım hayırdır sen bayağı stres yapmışsın :) bi sıkıntın varsa yardımcı olayım tıklamamı lazım :) pm'leri göremememin sebebi mesaj sayımın düşük olmasıymış..
ayrıca tıklama muhabetine gelince günde istediğim kadar görüntüleme yaptırabilirim tamamen organik bi görüntüleme ve insanların kendi gönlünce yaptığı bir tıklama bu kimseye tıkla yap et demiyosun sen youtube dan ne kazandın ki fors atıyosun site sahibi senin kadar övünmüyordur :)

arkadaşım hayırdır sen bayağı stres yapmışsın :) bi sıkıntın varsa yardımcı olayım tıklamamı lazım :) pm'leri göremememin sebebi mesaj sayımın düşük olmasıymış..
ayrıca tıklama muhabetine gelince günde istediğim kadar görüntüleme yaptırabilirim tamamen organik bi görüntüleme ve insanların kendi gönlünce yaptığı bir tıklama bu kimseye tıkla yap et demiyosun sen youtube dan ne kazandın ki fors atıyosun site sahibi senin kadar övünmüyordur :)

Güzel kardeşim, canım kardeşim sana bir şey diyen mi oldu? Gönderdiğim mesajlarda kazançlarımla hav attığım bir yer gösterir misin? Neyse senin kişilik falan ortaya çıktı zaten. Konuya son mesajımdır. Haydi kolay gele.

Güzel kardeşim, canım kardeşim sana bir şey diyen mi oldu? Gönderdiğim mesajlarda kazançlarımla hav attığım bir yer gösterir misin? Neyse senin kişilik falan ortaya çıktı zaten. Konuya son mesajımdır. Haydi kolay gele.

bugün zeki arkadaşları görüyorum vs. yazan sendin güzel kardeşim :) kullandığın kelimelere dikkat etsen tepki almazsın emin ol ;)

Bos bos mesaj atmak yerine nasil gonullu bi sekilde tiklattirdigini aciklasan? Surekli ayni kisilerden geliyorsa o tik ban yersin 1 ay dolmadan.Parayi alamazsin yani.Ayni makinadan senin reklamlarina duzenli sekilde yada 2 gunde 1 kere falan tik olursa o hesapta bosuna oyalaniyosun demektir.Ha her gun tiklayan farkli kisilerse o zaman durum degisir,belki 1 kere falan odeme alirsin.

IP adresinin degismis olmasi bisey farkettirmez onuda soyleyeyim.

Bos bos mesaj atmak yerine nasil gonullu bi sekilde tiklattirdigini aciklasan? Surekli ayni kisilerden geliyorsa o tik ban yersin 1 ay dolmadan.Parayi alamazsin yani.Ayni makinadan senin reklamlarina duzenli sekilde yada 2 gunde 1 kere falan tik olursa o hesapta bosuna oyalaniyosun demektir.Ha her gun tiklayan farkli kisilerse o zaman durum degisir,belki 1 kere falan odeme alirsin.

IP adresinin degismis olmasi bisey farkettirmez onuda soyleyeyim.

her tıklama farklı kişilere ait arkadaşım,yotube konusunda yeni olabilirim fakat neyin ne şekilde işleyeceğini bilecek konumdayım farzetki facebookta video paylaşıyosun sürekli ağ şeklinde paylaşılarak farklı kişilerden tıklama geliyor olay bu

Bu konuyu açan arkadaş direk üstüne alınmasında neden yönetim bu tür başlıklara bu kadar izin veriyor..

Forumda 10 larca konu var benim tbm bu kadar aha da ss si, yok ben bu kadar tıklattım, işte en son niche çalışmam vesaire bi sürü gereksiz konu ve özellikle yeni başlayanlar için kafa karıştıran bi sürü ss ler piyasada.. bu bizim oğlan buda pipisi der gibi bu benim adsense buda tbm si veya tıklaması , gösterimi bilmem ne..

bence bir başarı varsa bunu burda gövde gösterisi şeklinde değilde birşeylere yardımcı olmak veya paylaşmak için konu açılıp ss konulacaksa konulsun... son örnek bir arkadaş konu açmış aylık 700 $ gelirim var aha ss si buda taktiğim diye.. helal olsun o arkadaşa ha paylaşmak istemiyebilirsin taktiğini, yolunu, yöntemi o zaman ss yollayıp kafada karıştırmayın forumuda karıştırmayın..

ya adam açıyor konu tbm şu kadar, tık şu kadar bilmem ne... tabii millet öğrenmek istiyor nasıl yaptın, ne yaptın falan filan sonra bi ahkam kesmeler çalış seninde olur, sen bi forumu oku komple, yok ben şunca ay çalıştım, gece 3 saat uyudum 5 saat uyudum...

Ve dikkat edin sadece şov amaçlı ss konulan forumlarda mutlaka tartışmalar çıkıyor ve canlar sıkılıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri