Manuel Yüklemede hata veriyor sizde durum nedir ?

• Kullanıcı Doktor33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Doktor33

Kayıtlı Üye
Video yükle diyorum bir kaç dakika sonra aşağıda ki gibi bir uyarı alıoyrum sizde durum nedir acaba yüklemeyi Opera da yüklüyorum...

Ağ üzerinden veri gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yükleme işlemini tekrar deneyin.

Aynı sorun bende de var. Youtube kaynaklı olduğunu sayende anlamış oldum.

bende sabahtan beridir operadan yükleme yapıyorum, neden bu kadar yavaş diyordum

Demekki genel bir sorun teşekkürler arkadaşlar...

bazı videoların para kazanmasıda gitti sanırım komple sorun var...

Bu nasıl bır sorundur dünden beri bununla urasıyorum kafayı sıyırtırdı bana Ayni superonline internet ayni modem masaüssü bilgisayada sorunsuz youtbeye video yüklüyorum ama laptopdan yüklenmiyor Denemediğim yol kalmadı Dns değiştirdim reset attım çerez temizledim kullanmadığım tarayıcı kalmadı Aklıma işletim sistemi geldi laptopun işletim sistemi windows 8.1 oyun oynamak ıcın bir ton iş yaptım disk kullanımı desen sorunlu Masa üssü xp canavar gibi arı gibi işliyor Bende laptopu xp yeçevireyim dedım ama nerde herif biosa kilit vurmus değişmiyor Kusura bakmayın uzun yazdım bu sorunun çözümü varmıdır acaba

Genel Sorun, sabah bende de oldu,
Mozilla dan yüklüyordum %20 de kaldı

Son günlerde bu sorunu yaşayan var mı?Onlarca sekme açıp denemek zorunda kalıyorum.

1 haftadır bendede aynı ama videoyu sürükleyip atıyorum hata veriyor sayfayı kapamadan bir daha atıyorum yüklüyor.

Sayfayı kapatmadan bir daha yüklüyorum derken?Tekrar Yükle'ye tıklayıp mı yüklüyorsunuz?

Yaklaşık 1 aydır bu sorun var bende

Mobilde Tapataklaktayım...

1. yükle sayfasını aç
  2. herhangi bir videoyu sürükle bırak hata vericek
  3. sonra asıl yüklemek istediğin videoları sürükle böyle hepsi yüklenir

Ekranda "Ağ üzerinden veri gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yükleme işlemini tekrar deneyin." yazarken mi tekrar sürükleyeceğim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri