Mars Yolcuğu için Dünyadan vazgeçme

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Dün arkadaşlarla otururken Marsa yolculuk muhabbeti açıldı. Bir çok habere göre Marsa yolculuk yapılacak, fakat bu yolculuğun geri dönüşü olmayacak. Marsa gitmek ve orada kurulacak kolonide yaşamak isteyen ve tüm servetini ortaya koyan yüzlerce insan var.

Ben eğer söz konusu uzay yolculuğu ve Marsa ilk ayak basan insanlardan birisi olmak ve orayı görmekse, orada ölmeyi tercih ederim dedim. Arkadaşlar ise ucunda ölüm ve Dünyaya geri dönüş yoksa Dünyada kalmayı tercih ederim dedi.

Bu konuda kafayı yiyen bir tek benmiyim acaba siz olsanız hangisini seçersiniz? Marsa yolculuk ve orada ölmek mi? Yoksa kalan hayatınızı Dünyada geçirmek mi?

Buda bir haber Marsa gitmek isteyen 11 Türk gönüllüden biri: Kars’ta doğdum Mars’ta ölmek istiyorum - Hürriyet PLANET

Buda başka bir haber: http://www.bestanuce1.com/haber/76878/marsa-yerlesecek-insanlar-arasinda-elemeler-suruyor

MarsColony2.jpg

Son düzenleme:
Bunun neresi intihar gidip geri gelmek isteyenleri kabul etmiyorlar sanırım gidip ömrünün geri kalanını orda geçirmek isteyenleri alıyor olabiirler sadece

Bunun neresi intihar gidip geri gelmek isteyenleri kabul etmiyorlar sanırım gidip ömrünün geri kalanını orda geçirmek isteyenleri alıyor olabiirler sadece

Yaşam süresi azalacak tabi. Yani dünyadaki kadar uzun yaşamak yerine 2-3 bilemedin 5 sene daha yaşayacaksın. Tabi bunu Allah bilir.

Yanlış anlamayında bi nevi kobaysınız . Maymun yolladilar şimdi sıra insanda.

Şimdiki dünya seni memnun etmiyormu?

kafası çalışanları gönderecekler zaten siz kafayı yormayın 630 ylında yaşamaya devam edin:Dmaymun diyor adam ya herifler dünyayı maymuna çevirmiş teknolojiyle uzaya gidene maymun diyor hala kafaya bak.Bu kadar cehalet eğitimle bile zor

Son düzenleme:
Yanlış anlamayında bi nevi kobaysınız . Maymun yolladilar şimdi sıra insanda.

Fikrine saygılıyım. Doğrudur bir nevi kobay. Fakat birde hiç bir insanoğlunun göremediği yerleri gördüğünü hayal et. Zevk ve renk meselesi tabi. Tartışılmaz.

Şimdiki dünya seni memnun etmiyormu?

Allah'a şükürler olsun hayatın olduğu bir yerdeyiz. Her köşesi güzelliklerle dolu ve Allah'ın büyüklüğünü gösteren bir gezegendeyiz. Kesinlikle mutluyuz. Şöyle düşün Aya ilk ayak basanlar dünyadan mutlu değilermiydi de Aya gittiler? Her şeyi göze alarak. Sadece sordum herkesin fikrine saygılıyım. :)

kafası çalışanları gönderecekler zaten siz kafayı yormayın 630 ylında yaşamaya devam edin:Dmaymun diyor adam ya herifler dünyayı maymuna çevirmiş teknolojiyle uzaya gidene maymun diyor hala kafaya bak.Bu kadar cehalet eğitimle bile zor

Bu düşünce tarzları yüzünden zaten Türk insanı olarak bilimde hiç bir yol kat edemedik. Adamlar galaksi keşfetmeyi bıraktı, acaba başka evrenler varmı diye araştırma yapmanın peşinde. Bizler hala kendi dünyamızın dışına çıkamadık ki Dünya dışına çıkalım. :)

hocam sana 1 trilyon verseler bi odaya gireceksin dışarı çıkmayacaksın deseler kabul edermisiniz?

ayrıca marsa yolculuğu iyi gösterip gönüllü kobaylar topluyorlar.Ayrıca hakaret için report edildin.edepli ol biraz

Son düzenleme:
hocam sana 1 trilyon verseler bi odaya gireceksin dışarı çıkmayacaksın deseler kabul edermisiniz*

konu sen ben değiliz zihniyet meselesi,bu işi yapacak eğitime psikolojiye sahip zaten sayılı adam var onları gönderecekler,konuya yaklaşımın hatalı senin mantığınla gidersek gagarin de maymun neil armstrong ta maymun ilk kalp naklini kabul eden hasta da maymun.

hakaret makaret yok postumda bilim insanlarına maymun diyen kendi postuna bak sonra gel.Raporladım

konu sen ben değiliz zihniyet meselesi,bu işi yapacak eğitime psikolojiye sahip zaten sayılı adam var onları gönderecekler,konuya yaklaşımın hatalı senin mantığınla gidersek gagarin de maymun neil armstrong ta maymun ilk kalp naklini kabul eden hasta da maymun.

hakaret makaret yok postumda bilim insanlarına maymun diyen kendi postuna bak sonra gel.Raporladım

ben diyorum ki gönüllü kobaylar arıyorlar. yalansa yalan de. ben araştırmalara bişey demiyorum. fakat git geri gel.

Arkadaşlar konuda tartışılacak hiç bir şey yok. O yüzden fikirlere saygı duymak lazım. Çünkü çok derin bir konu. Uzaya ve bilime merakı olmayan bir insan yapılan araştırmaların tamamen yanlış olduğunu kabul edebilir. Ama kafasını yukarı kaldırıp en yakında ki aya bakıp, yada yıldızlara bakıp onların binlerce hatta milyonlarca ışık yılı uzakta olduğunu düşünürse Marsa yolculuğunda ne kadar büyük bir şey olduğunu anlayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri