Merhaba Arkadaşlar Mart ayı ödemeleri kesinleşti herkese hayırlı uğurlu olsun ilk defa ödeme alacağım inşallah bir sorun çıkmaz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tahminimce yeni hesaplarda biraz daha geç oluyor.Ben baktım benimkisi henüz kesinleşmemiş.
08.04.2013 te kesinleşecek diyor kerata![]()
Bende bir hareketlilik yok 650 $ hesaplamak zor tabii, hak verdim onlara
![]()
=))) maşallah Allah artırsın..
Bende bir hareketlilik yok 650 $ hesaplamak zor tabii, hak verdim onlara
![]()
Benim bu ay merakla bekledigim tek sey var,Oda youtube'dan gelecek kazanclar.isi gucu biraktim tek dusuncem bu oldu suan icin.Cunki Youtube'dan yaklasik tahminen 1K Euro civari bir kazancin yansitilmasini bekliyorum.Eger istedigim duzeyde kazanc gelmezse youtube'dan bu isi birakacam..
Min : 750
Max : 1100 arasi gelmesi lazim.Gorecez bakalim.
hocam ayın 15indeki kazanç mı bu bahsettiğin?
Aynen ustad,ayin 15 inden sonra youtube tarafindan yansitilacak ,Youtube kazanclari.
Benim bu ay merakla bekledigim tek sey var,Oda youtube'dan gelecek kazanclar.isi gucu biraktim tek dusuncem bu oldu suan icin.Cunki Youtube'dan yaklasik tahminen 1K Euro civari bir kazancin yansitilmasini bekliyorum.Eger istedigim duzeyde kazanc gelmezse youtube'dan bu isi birakacam..
Min : 750
Max : 1100 arasi gelmesi lazim.Gorecez bakalim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.