Masaüstü ve Android Programları Yazılır

CyberTR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Her türlü masaüstü, android ve iOS projelerinizi yazabilirim.

Pinterest, resim ve kolaj oluşturma, FFMPEG ile video oluşturma gibi konularda deneyimliyim.

Ödeme Yöntemleri
Ödemelerinizi kredi kartı veya havale ile gerçekleştirebilirsiniz.
Şirket üzerinden fatura kesilmektedir.

İş alımı açıktır

MULTI KONU

• Şuana kadar yazmış olduğum programlar:
  • Google'dan işletme bilgilerini ve sosyal medya hesaplarını çeken bir bot
  • Steemit yönetim aracı
  • Pinterest ile ilgili çeşitli araçlar
  • Videoyap, Yükleyicim ve Uploadextra video yükleme ve kanal ekleme botu
  • Full otomatik gmail oluşturucu ve +15 onaylayıcı (şuan sadece +15 onaylama kısmı çalışmakta)
  • Youtube izlenim botu(an itibariyle çalışmıyor)
  • Youtube abone, like, comment botu
  • Youtube otomatik spam kanal araştırıcı(satılık değil, eğer algoritmasını kendiniz çıkartırsanız size özel yazabilirim)
  • Instagram hesap oluşturucu, like / follow gönderici.
  • Instagram'daki takip ettikleriniz canlı yayın açtığında otomatik olarak kaydedici
  • Younow follow / unfollow botu.
  • Ve birçok kişisel ihtiyaca göre geliştirilmiş botlar

Son düzenleme:
hem skype ekliyim hemde mesajım bulunsun benimde,aklımda olsun.sürekli ufak tefek botlar,farklı yazılımlar yazdırıyorum.bi ara nasılsa birisinde beraber çalışırız :)

Son düzenleme:
1ad Program yazdırılıp erken bir sürede teslim alındı. Başarlı bir şekilde çalışıyor. Emeğinize sağlık

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] hocam özelden mesaj atıyorum. 9 Nisana kadar iş alımı yok demişsiniz ama müsait olduğunuzda bir bakın isterseniz

Arkadaşa bot yazdırdım.
Gayet ilgili ve başarılı bir yazılımcı.
Bot yazdıracaklara tavsiyemdir.

Hocam kusura bakmayın hastane işlerim vardı yoğundum baya dönüş yapmamışım size, tekrar inceleyip dönüyorum hemen.

zararı yok hocam,alıştım bu ara buna.son 1 ayda hem online hem masaüstü kodlama ile ugraşan 23-25 arkadaşla görüştüm yaptırmak istedigim onlarca farklı iş için,13-15 farklı iş içerisinde 1 tanesi hariç gerisini yaptıramadım.o yaptırdıgımada para vermedim zaten.2 ay boyunca millete parasıyla yaptıramadıgım için,bi arkadaş halime acıyıp ücretsiz halletti saolsun.1 arkadaşla ücretde anlaşamadık,ona bi lafım yok.gerisinin hepsi aşırı derecede meşgul bu ara.coder arkadaşlara toplu halde piyango vurdu heralde diyip biçok işi rafa kaldırdım :)

zararı yok hocam,alıştım bu ara buna.son 1 ayda hem online hem masaüstü kodlama ile ugraşan 23-25 arkadaşla görüştüm yaptırmak istedigim onlarca farklı iş için,13-15 farklı iş içerisinde 1 tanesi hariç gerisini yaptıramadım.o yaptırdıgımada para vermedim zaten.2 ay boyunca millete parasıyla yaptıramadıgım için,bi arkadaş halime acıyıp ücretsiz halletti saolsun.1 arkadaşla ücretde anlaşamadık,ona bi lafım yok.gerisinin hepsi aşırı derecede meşgul bu ara.coder arkadaşlara toplu halde piyango vurdu heralde diyip biçok işi rafa kaldırdım :)

artık herkes kendinin patronu olmuş bence kendilerine yazıyorlar ondan dönüş olmamış olabilir :D

Merhaba arkadaşlar,

Gebze Teknik Üniversitesi bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Her türlü masaüstü ve android projelerinizi yazabilirim.

İş alımı açıktır.

Şuana kadar yazmış olduğum programlar:
  • Videoyap, Yükleyicim ve Uploadextra video yükleme ve kanal ekleme botu
  • Full otomatik gmail oluşturucu ve +15 onaylayıcı (şuan sadece +15 onaylama kısmı çalışmakta)
  • Youtube izlenim botu(an itibariyle çalışmıyor)
  • Youtube abone botu(satılık değil)
  • Youtube otomatik spam kanal araştırıcı(satılık değil, eğer algoritmasını kendiniz çıkartırsanız size özel yazabilirim)
  • Instagram hesap oluşturucu, like / follow gönderici.
  • Instagram'daki takip ettikleriniz canlı yayın açtığında otomatik olarak kaydeden bir bot
  • Younow follow / unfollow botu.
  • Ve birçok kişisel ihtiyaca göre geliştirilmiş botlar

Skpye kullanmiyorum. Posta kutun dolu. Whatsapptan iletişime geçebilmem için telefon numarasını paylaşabilir misin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri