hikmetsonmez
Yasaklanmış
- Web sitesi
- hikmetsonmez.com.tr
Evet Ürün Orjinal Güncellenmiş Sürümüdür. Android Ve İOS Tüm telefonlar ile çalışır. Ben 25 dolara kampanyalı olarak getirttim. Orjinal Kutusunda Kesinlikle Açılmamış Şekilde Satılacaktır.
Kullanım Alanları : Arabada Veya kısa mesafe bi yerlere giderken kullanılabilir.
2 saat kullanım süresi 1 saatte sarj fulleme özelliği vardır. iphone telefonlarda şarjını görebilirsiniz. androidde sesli uyarı veriyor şarj biterken.
Oyunlarda skypede kareoke için vs kullanımlıdır.
çok ama çok yüksek kulağı rahatsız etmeyecek kaliteli bir ses vermektedir.
dediğim gibi piyasadaki 10 dolarlık yan sanayi ürünlerden değildir. kutusunda verilecektir. zaten onlarda ya ülkemize gelmiyor yada stoklar tükenmiş.
Özellikler: 80 Mah. (ancak bunu telefon gibi düşünmeyin kesintisiz 2 saat gidiyor. tüm günü çıkarabilirsiniz ara ara kullanılır ise)
Uyumlu Olduğu Telefonlar : Android - İOS tüm sürümler.
ürünün bazı linkleri :
Amazon da satış linki :
http://www.amazon.com/Masentek-Wireless-Bluetooth-Earphones-Optional/dp/B0114P1GNE
Dx de satış linki:
Masentek S30 Mini Bluetooth V30 Earbud / Ear-Hook Earphone w/ Handsfree / Audio - Black - Free Shipping - DealExtreme
(Zaten Dx de tükenmiş)
Resimleri :
Fiyat : 100 TL (Kargo ÜCRETSİZ)
Kargo: MNG - ARAS
STOK : 1 ADET Orjinal Kutusunda Açılmamış 0 Ürün.
Lütfen konu altına link vs atıp konumu baltalamayınız. bu forumda 2 yıldan fazla süredir varım kimseyi kazıklama gibi bi lüksüm yok çoğu kişi beni tanıyor burada.
Kullanım Alanları : Arabada Veya kısa mesafe bi yerlere giderken kullanılabilir.
2 saat kullanım süresi 1 saatte sarj fulleme özelliği vardır. iphone telefonlarda şarjını görebilirsiniz. androidde sesli uyarı veriyor şarj biterken.
Oyunlarda skypede kareoke için vs kullanımlıdır.
çok ama çok yüksek kulağı rahatsız etmeyecek kaliteli bir ses vermektedir.
dediğim gibi piyasadaki 10 dolarlık yan sanayi ürünlerden değildir. kutusunda verilecektir. zaten onlarda ya ülkemize gelmiyor yada stoklar tükenmiş.
Özellikler: 80 Mah. (ancak bunu telefon gibi düşünmeyin kesintisiz 2 saat gidiyor. tüm günü çıkarabilirsiniz ara ara kullanılır ise)
Uyumlu Olduğu Telefonlar : Android - İOS tüm sürümler.
ürünün bazı linkleri :
Amazon da satış linki :
http://www.amazon.com/Masentek-Wireless-Bluetooth-Earphones-Optional/dp/B0114P1GNE
Dx de satış linki:
Masentek S30 Mini Bluetooth V30 Earbud / Ear-Hook Earphone w/ Handsfree / Audio - Black - Free Shipping - DealExtreme
(Zaten Dx de tükenmiş)
Resimleri :
Fiyat : 100 TL (Kargo ÜCRETSİZ)
Kargo: MNG - ARAS
STOK : 1 ADET Orjinal Kutusunda Açılmamış 0 Ürün.
Lütfen konu altına link vs atıp konumu baltalamayınız. bu forumda 2 yıldan fazla süredir varım kimseyi kazıklama gibi bi lüksüm yok çoğu kişi beni tanıyor burada.