Matt Stonie - Bu nasıl mide abi?

• Kullanıcı idriskhrmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

idriskhrmn

Kayıtlı Üye
Benim merak ettiğim konu afrikada orda burda bırak yiyecek ekmeği içecek su bulamayanlar varken bu arkadaş bu kadar şeyi yiyerek vicdanını nası rahat ettiriyor ?

Ölmüş tilki yiyen bir testis tavşan yiyen biri vardı bizimkilere izletmiştim akşam yemeği yemedne yatmışlardı :D

alt videodakini her türlü götürürüm ısmarlıcak varsa :D

Benim merak ettiğim konu afrikada orda burda bırak yiyecek ekmeği içecek su bulamayanlar varken bu arkadaş bu kadar şeyi yiyerek vicdanını nası rahat ettiriyor ?

Youtube üzerinden elde ettiğin gelirleri telefonunu hepsini biriktir afrikaya yolla şu yorumuna hak vereyim kardeşim.

Laga luga yapmaya lüzum yok. Kimse yaptığı yorumu herkese begendirmek zorunda degil kalkip da gereksiz gereksiz parani bagisliyorsun sanar vs vs ! Gevendelikten baska bi sey değil!

matt stonie - youtube

yaklaşık 1,5 senedir takip ediyorum. Bir çok yemek turnuvasında kazandı. Belli başlı videolar koyuyor. Kendisini 60 saniye için de yarıştırıyor.

Ilginizi çekebilecek 2 video:

15bin kalori şaka değil gerçek 15 bin!:
"the sweetest food challenge in the history of ever" (hostess snack challenge) | matt stonie - youtube

t-rex burger!:

wendy's t-rex burger challenge (vs wreckless eating) - youtube

merak ettiğim konu; tuvalette ne yapıyor bu arkadaş. :) :confused:

aga bu bişey mi bi kalıplı adam vardı 25 bin kalori yemiş valla geçen gördüm :d 4 milyon flen abonesi vardı sanırım unutum adını forumda paylaştılardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri