Mavi balina oyunu için uyarılar artıyor

Asıl reklamı böyle prim için yapılan videolar ve tv deki programlarda yayınlanması. benim şahsen haberim yoktu ve tv de görünce insan, oyun merak uyandırdı.

Şahsen benim bu konuyu görünceye kadar haberim yoktu : ) Konudan sonra araştırma yaptım hangi sosyal medyada vsvs. gibi. (2 dk da ne olduğunu buldum ) Yani tamam aklı başında olan oynamaz da. Cahil kısım merak eden çok kişi oynayabilir. Prim ve istemeden reklam vermemek adına hem videolarının hem konularının açılmaması görüşündeyim.

buda ne bee...
Murat kekili "bu akşam ölürüm" Adlı şarkının sakıncalı olması gibi sanırım bu saçma oyunda. Saçma sapan bişe olmalı, Neyseki oyun ingilizce, bizim Türkiyeden kimse o 50 maddeyi kolay kolay net tercüme edip, anlamayaz. Tehditlerde dahil.

Kaba taslak 2 gün önce görevlerine baktım da her gün bir bilinçaltı telkinli müziklerden dinletildigi yazıyor.Telkinli müziklerden kaynaklandıgını düşünüyorum.Aklı başında hiç kimse normalde bu saçmalıkları yapmaz.Bu olay Fringe ı hatırlattı bu haberden sonra tekrar izleyesim var 2 günden beri bir türlü zman bulamıyorum.Tavsiye ederim izlemeyen varsa :)

Kaba taslak 2 gün önce görevlerine baktım da her gün bir bilinçaltı telkinli müziklerden dinletildigi yazıyor.Telkinli müziklerden kaynaklandıgını düşünüyorum.Aklı başında hiç kimse normalde bu saçmalıkları yapmaz.Bu olay Fringe ı hatırlattı bu haberden sonra tekrar izleyesim var 2 günden beri bir türlü zman bulamıyorum.Tavsiye ederim izlemeyen varsa :)

ben şuan izliyorum bazı bölümleri vasat ama güzel dizi

Bir oyunda kendini jiletle kes, ne bileyim 3. kattan kendini at diye talimatları uygulayan Embesiller ( en hafif tabirle yazıyorum ) varsa zaten, yaşamasalarda olur.
O kişiler zaten sorunlu kişiler, bir oyun hayatlarına yön verebiliyorsa yaşasalar ne yaşamasalar ne.

İlk defa duydum

Haha izlediğim NERVE filmi aklıma geldi gerçek hayatta yapılabilirmi diye düşünmüştüm yapmışlar 🤣 para veriyorlarmı bari ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri