Maviliklere Doğru Çizim çalışmam yayında !

• Kullanıcı UYES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

UYES

Kayıtlı Üye
Herkese selam yeni bir çizim videosu ile karşınızdayım :) umarım beğenirsiniz artık izlerken insanları rahatlatıcı videolar çekmeye çalışıyorum sizce başarılı oluyor muyum ?
tavsiye ve önerileriniz nelerdir ? Ayrıca bu kanalı hızlandırmak istiyorum neler yapabilirim ?
Video link burada sevgilerimle :)
https://youtu.be/VZ3livk1cME

Bu tarz videoları seviyorum like attım ama sanki bir şey eksik gibi geldi ama tam ekran yapsanız daha mı iyi olur.

Popüler takımların logolarını çizmeye ne dersin al sana içerik. Real Madrid ile başla Manchester united, liverpool , Barcalona öyle devam et içerik ingilizce olunca globalde çok izlenirsin diye düşünüyorum.

Popüler takımların logolarını çizmeye ne dersin al sana içerik. Real Madrid ile başla Manchester united, liverpool , Barcalona öyle devam et içerik ingilizce olunca globalde çok izlenirsin diye düşünüyorum.

Harika bir oynatma listesi olacak bende farklı ne yapabilirim diyordum :) çok teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 02:16 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

harika imrenerek izledim, keşke bende yapabilsem

Beğenmenize çok sevindim öğretici videolarda gelecek :) ayrıca herkesin yapabileceği şeyler bunlar sadece vakit ayırmak gerekiyor.
Saygılarımla

Çok güzel. Diğer videolarınızı da izledim. Aslında çok geniş kaynak bulabileceğiniz bir kategori. Devlet başkanlarından tutunda şarkıcılara, film afişlerinden tutunda herhangi bir objeye kadar bir çok şey çizebilirsiniz. Hiç şaşmaz gündem ile alakalı çizimler yaparsanız kanal hızlanır. Şu emeğe rağmen çok az izlenim var üzüldüm valla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri