Maxidax Yeni global kar oranı yüksek bir masternote yüksek kazanç.

HarbiKomedi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
lmgtfy.com
Maxidax şuan 2 borsada işeme girdi

folgory borsasında işlemde
https://folgory.com/trade-crypto/MAXI_ETH

Latoken ile anlaşma sağlandı

Uzun süredir alt coin araştırması yapıyorum. Maxidax yeni borsaya girecek. Deneme amaçlı üyelik açtım ve biraz yatırım yaptım. 100 dolarlık yatırım ile sizde başlayabilirsiniz. Denemek isteyenler özelden whatsap ve telegram üzerinden bana ulaşabilirler. Vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım.

Refreans Linkim: https://www.maxidax.com/ref=541612

Refsiz Link: www.maxidax.com üye olur iken sponsor id istiyor. Sponsor İd: 541612
Projeninbaşında yakalayanlar güzel kazançlar elde edecek, detaylar aşağıda göz atınız..

1 maternode 10.000 adet coin kuruluyor. Kişi istediği kadar masternode alımı yapabiliyor üst limit yok. Coin başlangıç değeri 0.01 dolar.

1. Gelir Modeli: Masternode Aylık %30 günlük %1 net kazanç elde edecek. network yapma şartı yok. Kişi aldığı Masternode kadar günlük yüzde 1 kazanc sağlıyor.

2. Gelir Modeli: Referans geliri: %10 anlık kazanç

3. Gelir Modeli: first start bonus (Hızlı başlangıç bonusu) : ilk 14 günde 4 şahsi kayıt eklendiğinde her bir kayıt için yaptığı yatırımın %25 kazanç 14.gün toplam olarak hesabınızda görünür.

Not: ilk 14 günde 4 şahsi kayıt olmazsa her kaydın yaptığı yatırımın %10 alınır.

4. Gelir Modeli: Binary (Eşleşme) geliri: zayıf kola yapılan cironun üç katı. Örnek: zayıf kolda 1000$ ciro yaptığınızda sponsorunuzun yaptığı güçlü koldan 3000 $ eşleşir ve siz 300$ eşleşme kazanırsınız.
Eşleşmeler zayıf kolunuza oluşacak her 100$ cirodan itibaren alabilirsiniz.

5. Gelir Modeli: maching(liderlik bonusu) :
1.derinlik siz min 1 masternode 4 fistline ekleme yapmalısınız onların binary gelirinin %10
2.derinlik siz min. 5 masternode almalısınız 8 firstline eklemelisiniz onların binary gelirinin %8
3.derinlik siz 10 masternode almalısınız 12 firstline eklemelisiniz onların binari gelirinin %6
4.derinlik siz 50 masternode almalısınız 16 firstline onların binary gelirinin %4
5. derinlik siz 100 masternode almalısınız 20 firstline eklemelisiniz onların binary gelirinin %2

6.gelir Kariyerler şuan belirleniyor. Süpriz gelir fırsatı.

Coin üretimi toplam 10 milyar adet olacak bu rakamla sınırlı kalacak.
Blockchain tabanlı erc 20 Akıllı kontrat olacak. Ve proje adım adım ilerleyecek 2 adet dünya borsası 2 adet Türk borsasında satışa sunulacak.
Kazançlar coin olarak yatacak kişi onu istediği borsadan nakite çevirebilecek.
Kişiler arası iç transfer imkanı olacak dolayısıyla kendine ait bir özel yazılımı olacak ve karakod oluşturarak veya adresini kişinin okutarak 7/24 para taranferi mümkün olacak.
İlk 60 günde coin 10 kat değerlenecek ve 150 gün sonrada 20 kat değerlenecek. Planlamaları bu yönde ve kesin o rakamları görecek. İlk yatırım yapanlar çok fazla para kazanacak. Coin başlangıçta borsaya 0.01 dolardan girecek ve kimse satmayacağı için alım talebi çok olacağından çok hızlı değerlenecek.

Son düzenleme:
şu sadet titan zinciri sistemlerini kripto paraya bulaştırıp tekrar veriyorlar bu tarz altına adam getir kutucuk doldur pasif gelir aktif gelir 4 kişi getir sistemler her zaman ölmeye mahkumdur sistemden ilk girenler pastayı yer sona kalanlar hep dona kalır üzülmeyeceğiniz rakanlar ile deneyin ama asla asla o yatırdığınız kü.çük miktarlar isterse 10 a katlasın siz daha fazla yatırmayın derim. Ayrıca blokchan bitcoin gibi noktadan noktaya para transferi sistemlerinin ki asrın icadı çağ açıp çağ kapatan bir sistem ama malsef üzülerek amacının dışında kullanılması çok üzücü umarım gerçekten amacı için kullanılırda bizler de yakın gelecekte şahit oluruz. iyi forumlar herkese

şu sadet titan zinciri sistemlerini kripto paraya bulaştırıp tekrar veriyorlar bu tarz altına adam getir kutucuk doldur pasif gelir aktif gelir 4 kişi getir sistemler her zaman ölmeye mahkumdur sistemden ilk girenler pastayı yer sona kalanlar hep dona kalır üzülmeyeceğiniz rakanlar ile deneyin ama asla asla o yatırdığınız kü.çük miktarlar isterse 10 a katlasın siz daha fazla yatırmayın derim. Ayrıca blokchan bitcoin gibi noktadan noktaya para transferi sistemlerinin ki asrın icadı çağ açıp çağ kapatan bir sistem ama malsef üzülerek amacının dışında kullanılması çok üzücü umarım gerçekten amacı için kullanılırda bizler de yakın gelecekte şahit oluruz. iyi forumlar herkese

öncelikle hiç üşenmeden ve sistemi tanıma gereği bile duymadan yapmış olduğunuz açıklama için teşekkür ederim.

Daha önceden maydexpay içinde bu tarz anlamsız sohbetler olmuştur. Sisteme güvenip yatırım yapan kullanıcılar şunada gayet menun bir şekilde haftalık 5-10k TL çekim yapıyorlar. Şimdi tabiki aranızda maydexpay üye olmuş ufak meblağ yatıran arkadaşlarımız illaki biz bukadar kazanamıyoruz diye mesaj yazacaklardır bu tarz yorum yapacak arkadaşlara öncelikle sistemi tanımalarını araştırmalarını ve birazda ellerini taşın altına koymaları gerektiğini bilmeri gerekmektedir.

bitexen 3 TL iken 2228 alım yaptım 6684TL yatırım ile 53472 kazanç sağladım. Hangi akla hizmet o kadar exen aldın neye dayanarak derseniz ilk deposit olarak birikmiş xlm'lerimi gönderip denemek istemiştim. Tabiki bunların şuanki konu ile hiçbir alakası yoktur. Sistem yeni herzamanki gibi sonradan katılıp ufak tefek kazançlar edineceğinize ilklerden olup kazanmak bence her zaman en mantaklısıdır.

Dediğim gibi maxidax kayıt ve üyelik almadan önce sistemin ve şirketin gelecek planlarını araştırmanızı öneririm.

asıl ben teşekkür ederim . bu ve bunun gibi sistemler bir bitcoin olamayacağı için herşey ortada giren girmek isteyen buyursun girsin . bitexen de ortada türkiyede en büyük sermayelei bddk onaylı borsa btc türk iken bitexen borsasından şuanda tüm exen coin paraya dönse para karşılığı malesef ödenemiyor ordaki balon iyi bir pazrlama nedeyim siz inanıyorsunuz kazanmışsınızda daha çok da kazanırsınız umarım. Ama bu maxi ler her dönem çıkar çıkmayada devam eder ponzi sistemlere dayanan bir beznerliği var umarım ben yanılıyorumdur.

Son düzenleme:
maxidax token borsada işemde bugün itabı ile latoken borsasıylada anlaşma sağlandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri