Mayis Ayi Kazanclari Kesinlesmeye Basladi

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
F

FGA

Guest
Arkadaslar Avrupa'daki hesaplar kesinlesmeye basladi. Umarim bir an once Tr 'deki hesaplar da kesinlesir ve hayirlisi ile harcamasi nasip olur herkes icin.

Kesinlesen kazancin Aylik brut toplam tutara orani bende %81,6 . Kesilen oranin yuzdesi %18,4

Herkese Hayirli Kazanclar

Kesilen orandan sonra mı 100 dolar kalması gerekiyor ödeme almak için, yoksa kesilmiş hali = kesinleşmiş kazanç mı oluyor? çok teşekkürler.

15 ine kadar kesinleşir Türkiye'de de heralde.

Ya ben hala bu kesilen miktarları anlamıyorum.Adam tıklamış neden bunu geçersiz olarak görüyorlar ki??
Arkadaslar Avrupa'daki hesaplar kesinlesmeye basladi. Umarim bir an once Tr 'deki hesaplar da kesinlesir ve hayirlisi ile harcamasi nasip olur herkes icin.

Kesinlesen kazancin Aylik brut toplam tutara orani bende %81,6 . Kesilen oranin yuzdesi %18,4

65€ kesilmiş :) bu google kesintilerini bu türlü anlamadım

İnternetten para kazanmanın en basit yolu youtube&adsense :D varsınlar kessinler o kadarda :D benim 400 dolar kestiler geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak :)

Ya ben hala bu kesilen miktarları anlamıyorum.Adam tıklamış neden bunu geçersiz olarak görüyorlar ki??

Gecersiz tiklamalardan dolayi kesilmiyor bu ucretler. Adsense'de gordugumuz brut ucretler (Maas gibi dusunun-Brutu vardir , neti vardir) Kesin olarak bu ucretlerin nereye kesildigini bilmiyoruz fakat bu durum hep boyle idi.

Biz para kazanmayı bile aktifleştiremedik...

вαттυѕαу;30656' Alıntı:
Biz para kazanmayı bile aktifleştiremedik...

Daha once seninde soyledigin gibi kanaldan kanala farkediyor sanirim bu durum. Senin yerinde olsam Sendeki kanalin bir yedegini alip ayni videolari yukleyip yaptigimiz seyi birde o kanalda denerim.

Usta verdiğin şu istatistikler nedir ?

"Kesinlesen kazancin Aylik brut toplam tutara orani bende %81,6 . Kesilen oranin yuzdesi %18,4"

Arkadaşlar ben daha adsenseden hiç ödeme almadım. Pinim geldi. Banka hesabım tanımlı. Mayıs ayından 500 dolara yakın para kazandım. Diyelim 400 dolar kesinleşti bıu aymı yatıyor hesabıma?

Usta verdiğin şu istatistikler nedir ?

"Kesinlesen kazancin Aylik brut toplam tutara orani bende %81,6 . Kesilen oranin yuzdesi %18,4"

1 mayis -31 mayis adsense toplam kazanc (Brut kazanc)

---------- Mesaj saat 12:49:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:47:55 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar ben daha adsenseden hiç ödeme almadım. Pinim geldi. Banka hesabım tanımlı. Mayıs ayından 500 dolara yakın para kazandım. Diyelim 400 dolar kesinleşti bıu aymı yatıyor hesabıma?

banka hesabinizi onayladiniz mi? 15ine kadar pininizi girer ve banka hesabinizi onaylar iseniz bu ay alirsiniz mayis ayi kazanclarini.

erken yansımış bu ay, geçen ay 15 yansımıştı yurtdışına sanırım,bizede erken yansır o zam

Gecersiz tiklamalardan dolayi kesilmiyor bu ucretler. Adsense'de gordugumuz brut ucretler (Maas gibi dusunun-Brutu vardir , neti vardir) Kesin olarak bu ucretlerin nereye kesildigini bilmiyoruz fakat bu durum hep boyle idi.
o şekilde hesaplanmıyor bence. brüt-net olayına girersek bütün kanallardan belli oranlarda kesilmesi gerekir.

sahte tıklamaları falan düşüyorlar bence, kısa zamanda aynı mac adresinden çok sayıda tık aldığı zaman düşüyor bunları kesiyorlar benim tahminlerime göre.

o şekilde hesaplanmıyor bence. brüt-net olayına girersek bütün kanallardan belli oranlarda kesilmesi gerekir.

sahte tıklamaları falan düşüyorlar bence, kısa zamanda aynı mac adresinden çok sayıda tık aldığı zaman düşüyor bunları kesiyorlar benim tahminlerime göre.

Sahte tik olsa her ay ayni oranda kesinti yapar mi ?

1 mayis -31 mayis adsense toplam kazanc (Brut kazanc)

---------- Mesaj saat 12:49:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:47:55 civarında gönderildi. ----------

banka hesabinizi onayladiniz mi? 15ine kadar pininizi girer ve banka hesabinizi onaylar iseniz bu ay alirsiniz mayis ayi kazanclarini.

Pinimi ve banka hesabımı tanımlayalı 1 ay oldu. Şu an ilk ödememi alabiliyorum. mayısda 500 dolar felan kazandım. 15inde diyelimki 500 dolar kesinleşti ve çekme talebi verdim. Bu ayıın 20si ile 30unda yatar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri