Mayis Sonrasi Unlem Olayi (AWE)

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaslar, forumda bir bilgi dolasmakta nekadar dogru bilmiyorum ama bilen varsa bilgi paylasiminda bulunabilirmi. Konu su sekilde, mayis ayi sonrasinda eger partner kanaliniz managed (!) statusunde degilse adsensedeki gibi unlem yanacakmis. Benim bildigim awede boyle bir statu yok varsada nasil olunuyor, bi ikincisi forela gibi partnerlerde bu statu 5k abone ve aylik 10k izlenim olunca managed pozisyonuna geciyorsunuz diye biliyorum. AWEde bunu nasil aktif ederiz bilen varmi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk olarak senden duyuyorum böyle birşeyi

10k izlenim varda 5k abone yok Foreladayım

10k izlenim varda 5k abone yok Foreladayım

Hocam eve gidince ss aticam var, eminim gordum cunku.

---------- Mesaj saat 18:29:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:29:06 civarında gönderildi. ----------

İlk olarak senden duyuyorum böyle birşeyi

Hocam bende ilk defa duydum forumda boyle bir bilgi dolasmakta,

bende teyit etmek için yeni kanaldan yeni basvuru yaptım bakalım yarın kabul olur videolar ünleme düşcekmi :D

bende teyit etmek için yeni kanaldan yeni basvuru yaptım bakalım yarın kabul olur videolar ünleme düşcekmi :D

Hocam mayis sonrasi deniyor ama dogrumu yalanmi inan8n bir fikrim.yok sadece bilenlere danismak istedim.

Zannetmiyorum ama olursa yapacak bişey yok

Son zamanlarda forumdan hiç güzel haber alamaz olduk :)

Beyler anlamadiginiz bisey var. Isterse gunluk 100k izlenim 10k aboneniz olsun, eger kanaliniz ozgun degilse managed sisteme gecmesinin imkani yok. Cunku managed sistemde alinan her ihtar direkt olarak partner strike olarak geciyor. Toplamda 20 strike a ulasan network sirketin bazi ozellikleri engellendiginden hic bi network sirketi ozgun olmayan kanali asla managed sisteme kabul etmez. Otomatikte olmuyor bu, basvuru yapmaniz gerekiyor.

Beyler anlamadiginiz bisey var. Isterse gunluk 100k izlenim 10k aboneniz olsun, eger kanaliniz ozgun degilse managed sisteme gecmesinin imkani yok. Cunku managed sistemde alinan her ihtar direkt olarak partner strike olarak geciyor. Toplamda 20 strike a ulasan network sirketin bazi ozellikleri engellendiginden hic bi network sirketi ozgun olmayan kanali asla managed sisteme kabul etmez. Otomatikte olmuyor bu, basvuru yapmaniz gerekiyor.

yani awe para kazanıcaksa böle bir şeyin imkanı yok diyorsun hocam sence konuyu açan arkadasın söyleği şey dogru olabilirmi

yani awe para kazanıcaksa böle bir şeyin imkanı yok diyorsun hocam sence konuyu açan arkadasın söyleği şey dogru olabilirmi

Mayis ayi mi olur yoksa gelecek sene mi olur yada herhangi baska bi ay mi olur bilemem fakat evet, bi sure sonra affiliated partner kanallarda ayni adsensedeki gibi olacak. Yani unlem sorunu oradada cikacak. Suan yapamazlar onu, ortalik zaten kayniyor unlem sorunundan dolayi. Network sirketlerle calisipta unlem alan insanlarda sikayetci olursa, herkesle bas edemezler. Hergun google destek formuna daha fazla insan konu aciyor bu unlemden dolayi.

8K küsür aboneli 100K günlük izlenim kanal var videoları silip özgünr geçeriz artık böyle bir şey olursa. :D

Kanallari ufaktan partnere geciriyoruz birde partnerde unlem olursa birakalim biz bu isi :d

Cok guzel bilgi, tesekkurler.

---------- Mesaj saat 21:29:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:41 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/diger-partner...tv-managed-statusunde-bir-arkadas-var-mi.html

Hocam tekrar soyluyorum dogru yada yalan bilmiyorum, sadece forumda boyle bir konusma var bende bilmedigim icin, bilen arkadaslara danistim.

Cok guzel bilgi, tesekkurler.

---------- Mesaj saat 21:29:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:41 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/diger-partner...tv-managed-statusunde-bir-arkadas-var-mi.html

Hocam tekrar soyluyorum dogru yada yalan bilmiyorum, sadece forumda boyle bir konusma var bende bilmedigim icin, bilen arkadaslara danistim.

O konudada yazdim zaten. Her basvuran kabul edilmiyor, o konuyu acan arkadasta basvurmustur sadece. Kabul edilip edilmedigini bilemem, bildigim tek sey ozgun olmayan kanallarin asla kabul edilmeyecegi. Partner strike aldikca networklar bazi ozelliklerini kaybediyorlar. Video yuklenememesi gibi. Dusunsene bi networka bagli kanallarin video yukleyemedigini? Bu kadar onemli bi statuyu her onune gelene vermez adamlar.

Eğer dediğiniz gibiyse özgün çalışan adam zaten aweye girmez akıl var mantık var awe kullananlar spam çalışanlardır,sadece özgün yayınlanma olursa awe kapanır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri