MCN Açmak İçin Bilgiler

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar

Birkaç arkadaş ile birlikte Türk Mcn açmak istiyoruz.Ben 2 seneye yakındır hubluk yapıyorum.Onlarda yt işinde belli düzeye gelmiş kişiler.Bütçemiz 500 bin tl civarında.

Şimdi Mcn açmak için neler gerekli? neler yapmamız gerekiyor ? NErelere nasıl başvurmamız gerekiyor ? vs vs. birçok sorunun cevabını öğrenmek ve bu işe çok büyük rakamlarla yatırım yapmak istiyoruz.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam sizden de bu sorular hakkında bilgi rica ediyoruz.

Herkes ne biliyorsa yazsın bu konuda her bilgi önemlidir.

Şimdiden böyle büyük bir yatırıma destek verecek tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

Merhabalar Arkadaşlar

Birkaç arkadaş ile birlikte Türk Mcn açmak istiyoruz.Ben 2 seneye yakındır hubluk yapıyorum.Onlarda yt işinde belli düzeye gelmiş kişiler.Bütçemiz 500 bin tl civarında.

Şimdi Mcn açmak için neler gerekli? neler yapmamız gerekiyor ? NErelere nasıl başvurmamız gerekiyor ? vs vs. birçok sorunun cevabını öğrenmek ve bu işe çok büyük rakamlarla yatırım yapmak istiyoruz.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam sizden de bu sorular hakkında bilgi rica ediyoruz.

Herkes ne biliyorsa yazsın bu konuda her bilgi önemlidir.

Şimdiden böyle büyük bir yatırıma destek verecek tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

Keske ben de sizin gibi birilerine sorup ogrenseydim de 7-8 ayimi sadece arastirma ve gelistirme ile harcamasaydim.

Umarim yeterli bir cevap olmustur.

Iyi gunler.

bence fazla sulandırılmamalı bu iş yoksa çivisi çıkacak. sizde yapacaksanız gizlinden yapın

gidip google ile yüzyüze görüşün. madem bu kadar ciddisiniz bu yapmanız lazım :)

---------- Spam Engelliyici 18:26 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

Bütçe gayet yüksek , inşallah kurarsınız birde spam kanalları alsanız tamamdır.

alırlar alırlar :) siz dua edin başımıza bela olmasınlar :)

Keske ben de sizin gibi birilerine sorup ogrenseydim de 7-8 ayimi sadece arastirma ve gelistirme ile harcamasaydim.

Umarim yeterli bir cevap olmustur.

Iyi gunler.
Siz bu sıkıntıları çektiniz diye herkes mi çeksin ?? serkanyt kendi araştırıp yt ile ile ilgili para kazanma adına öğrendiklerini burda niye öğretti.?? insanlar benim kadar zorlanmasın diye.Zaten paylaşmanın anlamı da bu değil mi insanlara faydalanabilecekleri şeyleri sunmak.Bence sizin derdiniz sizde gidin uğraşın ben uğraştım düşüncesinden çok kendinize rakip istemiyorsunuz.Her neyse tabiki fikir veripp vermemek tamamen sizin elinizde rica ettik olmadı canınız sağolsun.İyi çalışmalar.
MCN davet sistemi ile olmuyor mu youtube sizi davet ediyor

araştırıyoruz ...

Siz bu sıkıntıları çektiniz diye herkes mi çeksin ?? serkanyt kendi araştırıp yt ile ile ilgili para kazanma adına öğrendiklerini burda niye öğretti.?? insanlar benim kadar zorlanmasın diye.Zaten paylaşmanın anlamı da bu değil mi insanlara faydalanabilecekleri şeyleri sunmak.Bence sizin derdiniz sizde gidin uğraşın ben uğraştım düşüncesinden çok kendinize rakip istemiyorsunuz.Her neyse tabiki fikir veripp vermemek tamamen sizin elinizde rica ettik olmadı canınız sağolsun.İyi çalışmalar.

araştırıyoruz ...

hocam iwocan a kızıyorsun da mcn bu hafife alınacak birşey değil bence mantıklı düşünün

araştırıyoruz ...

Belkide direkt hazıra konmak yerine siz bir çaba gösterin takıldığınız yerlerde sorun demek istemiştir direkt mcn açmak istiyoruz [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]; hocam bize öğretir misiniz demişsiniz.

bütçe yüksek ama bu işelr kolay değil.Yardımcı olucak bir arkadaş lazım

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] son zamanlarda bu forum zaten bilgi paylaşımı için kullanılmıyor,

Anlamadığım konu şu biri çıkıp anlatsa adım adım herkes kendi MCN'sini mi kuracak? Bu kadar basit mi? Neden korkuluyor?

Sanıyorum MCN olmanın ilk adımı yüksek izlenme ve aboneli 10 özgün kanal, ardından referans şirket olması gerekiyor sanırım...

Eğer 500 bin bütçeyi hazır ettiyseniz google ofisine gidip öğrenebilirsiniz en doğru bilgileri onlar verecektir, tabi ingilizce kaynakları da tarayın...

500BİNTL Bütcenin 5BİNTL sini bana ver ben dibine kadar araştırırım herşeyi :D

500.000 butcesi olan hic kimse gelip buraya Mcn nasil acilir diye sormaz. Bosuna tatava.

helal olsun kardeşim inşallah açarsın zaten bu işin sonu partner de bitiyor olan bizim gibi spamcılara olacak ortada kalacaz

helal olsun kardeşim inşallah açarsın zaten bu işin sonu partner de bitiyor olan bizim gibi spamcılara olacak ortada kalacaz

arkadasım arkadasa lafım yok ama hiç o tip şelere aldanmayın kazanan kendi kazanıyor baskada kimsenin kimseye hayrı yok ki dogal olanıda bu ama bir türk çıkıcak mcn kurucak ve bu mcn spam alıcak hemde parayı takır takır ödicekler diye düşünüyorsan en temiz ve yüksek rütbeli tecrübeli arkadasların hemen hemen hepsi bu işe girdi ortak olarakda ama ortada olan biten bişi yok onlarda haklılar para yatırdılar o sermayelerini riske atmıcaklar tabiki ama düşündüğünüz şeyi burda kim ben yapıcam derse yalan söyler bu sitede bunun altından kalkıcak kimse yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri