MCN nasıl kurulur ? Bilgi Satışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YildirimHiko97

Yasaklanmış
edit:Vazgeçtim! Arkadaşlar yalnış bir şey yapıyormuşum gibi davranıyor o yüzden vazgeçtim.O kadar kişi biliyor biriside çıkıp anlatmıyor biz para karşılığı anlatıcaz dedik diye kötü biz olduk! PM ve.s atmayın dönüş olmayacaktır! Konu kilit lütfen.

Son düzenleme:
%C4%B0smail-abi-tamam-tamam-inand%C4%B1m-taam-taam-o.gif

Ne kadar armut pis agzima dus bi milletiz. Arkadasin yaptigi danismanliktir bedavaya beklemeyin.

Merhaba arkadaşlar.3 yıldır bu forumdayım ve her yıl onlarla konu açılıyor MCN nasıl kurulur nerden başlamalıyım ve.s gibi.Yabancı forumların birinde MCN kurulumuyla ilgili para karşılığı hizmet veriliyordu bende düşündümki bunu bizim forumdada yapa bilirim.

Eved arkadaşlar bir MCN kurmak istiyorsunuz ancak yeterli bilginiz yoksa,nerden başlamalıyım diye kendinize soruyorsanız MCN kurumuyla ilgili tüm bilgileri para karşılığında bu işi profesyonel olarak yapmak isteyen kişilere anlata bilirim.Altını çiziyorum bu işi profesyonel olarak yapmak isteyen ama hiç bir bilgisi olmayan arkadaşlara anlatıcağım.

NOT:MCN kurmayı biliyorsun neden kendin bir MCN kurmuyorsun böyle işlerle uğraşıyorsun diye soran olacaktı bununda nedenin hizmet almak isteyen arkadaşlara söyliyeceyim.

Hizmet 200 usd karsiligi verilecektir.

yabancı forumlarda para karşılıgı flagda atıyorlar öyle bi konuda aç o zmn

Yalnış anlayan arkadaşlara söylüyorum ben demiyorum 200 dolar verin size MCN kurayım ben nasıl kurulur nerden başlamak gerekiyor ve.s gibi bilgileri paylaşıcam.Ha bunu bilibde bedava paylaşmak isteyenler varsa buyursunlar!

Bende aylik 50$'a A'dan Z'ye ozgun kanal koclugu yapiyim o zaman :D . Bu isler iyice fantezi olmaya baslamis :).

Sen şimdi sana bu parayı ödeyen herkese MCN ağ kuruyorsun..Yoksa nasıl yapıldığı hakkında bilgi mi veriyorsun ?

Arkadaşlar forumda önemli bir konu paylaşıldığı zaman sms le bilgilendirme hizmeti vermekteyim.Siz yataktayken, banyodayken, yemek yerken her an forumun başında olamazsınız malumunuz.Önemli konuları kaçırmayın sakın.Aman heee.Fiyat olarak 2000 usd olarak düşündüm.Euro da olabilir farketmez.

özgün kanalı olan belli aboneye sahip destek kismi acik olacak adsenseye bagli destekden yazin potansiyelinizden bahsedin ofisinizi kurun resmi sitenizi yapin size yolu adsense gosterecektir
2. ihtimal 20 30 milyon izlenmeye sahip aylik toplamda 3 5 kanal ile bir mcn size referans olabilir acmak icin daha baska ne yapabilirsin diye dusunuyorum bunu demek icin 200 dolar diyorsan anlamsiz

Ya siz bilseniz buraya konu bile açmazsınız unutayım da başka kimse bilmesin diye düşünürsünüz gelmiş burada adama yükleniyorsunuz.

İsteyen paylaşır isteyen satar buna karışamazsınız ki. Bir şeyi iyi biliyorsanız onu bedavaya yapmayın hiçbir zaman gençler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri