media markta aldığım görüntü

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce media markt a iphone 6 yı incelerken fotoğraflara bakmak geldi şeytan dürtüsü :) baktım 2 tane bayan galiba erkek arkadasından ayrılmıs bi tanesi veya bu tanıdığı sevidği biri işte isimlerini söylüyor sizden nefret ediyoruz aptallar demiş bırakmış bende şeytanın dürtüsüyle aldım bunu dedimki ulan youtube atarım ben bunu hit yapar vs ... şimdi tırsıyorum ya bu kadınlar gelip beni bulmasın hukuki boyutları ne olur yayınlasam sıkıntı olurmu ?

zaten halka açık yerde videoyu kaydetmişler, herkes duysun istemiş :D yasal boyutunu kızlar için değilde hakarete ugrayan erkek için düşün. ama video tutarsa,hele ki para kazanırsan dava açabilirler.

bence sil hocam o videoyu.

Kim bir müslümanın kusurunu örterse, Allah da Kıyamet günü onun kusurunu örter.
Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.

bencede sil hocam, kız belki başka biriyle evli şuanda...

iyide dava niye açıyolar hukuki bişi yok dedin

hocam onların insiyatifinde. sonuçta onların izni olmadan internete yukluyorsun. işin içine para girince durumlar değişir. Ama kendini savunacağın tek yer zaten halka açık bir yerde paylaşılmış bu video dersin. Ama ben olsam bu riske girmezdim. veya vpn,proxy vs. ile yukle cok istiyorsan :D bagla bi partnere bak yoluna.

bence sil hocam o videoyu.

Kim bir müslümanın kusurunu örterse, Allah da Kıyamet günü onun kusurunu örter.
Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
başkan ne kusuru :D islami boyutlara geleceğini zannetmiyorum bu bir kusur değilki ne kusuru var ona anlam veremedim :confused:

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

hocam onların insiyatifinde. sonuçta onların izni olmadan internete yukluyorsun. işin içine para girince durumlar değişir. Ama kendini savunacağın tek yer zaten halka açık bir yerde paylaşılmış bu video dersin. Ama ben olsam bu riske girmezdim. veya vpn,proxy vs. ile yukle cok istiyorsan :D bagla bi partnere bak yoluna.

kanalda özgün olmayaydı iyidi :)

Kızın nasıl bir aile durumu var çoluk çocuk durumu var rezil olurmu olmazmı önce bunları düşün 100-200 lira için milletin huzurunu bozma...

yok artık :D olabilir aslında hiç düşünmemiştim

---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

bu arada şimdi bi videoya bakıyım dedim "berkten oğuzdan mertten nefret ediyorum inşallah ölürsünüz gerizekalı aptallar" demiş :)

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
başkan ne kusuru :D islami boyutlara geleceğini zannetmiyorum bu bir kusur değilki ne kusuru var ona anlam veremedim :confused:

hocam bak arkadas da soylemis, kiz belki simdi baska biriyle evlidir, sen o videoyu paylassan, o da alsa basini gitse, o kizin halini dusunebiliyor musun? hele ki cocugu falan da olmussa? ailesinin cevresinin tepkisini dusunebiliyor musun? vermicem vermicem diyen bi kiz vardi, onun videosu paylayinca o kiz da psikolojik sorunlar yasamisti. velhasili kelam, yapma hocam gerek yok. 3 kurus kazancam diye insanlarin huzurunun kacmasina vesile olma.

hocam bak arkadas da soylemis, kiz belki simdi baska biriyle evlidir, sen o videoyu paylassan, o da alsa basini gitse, o kizin halini dusunebiliyor musun? hele ki cocugu falan da olmussa? ailesinin cevresinin tepkisini dusunebiliyor musun? vermicem vermicem diyen bi kiz vardi, onun videosu paylayinca o kiz da psikolojik sorunlar yasamisti. velhasili kelam, yapma hocam gerek yok. 3 kurus kazancam diye insanlarin huzurunun kacmasina vesile olma.

vallaha hiç böyle düşünmemiştim allah razı olsun saolasın

Şöyle düşüneceksin senin karının kızının vs gibi yakınlarının böyle videosu çıksa ne yapardın.. Çevren ailen komşuların ne düşünürdü.. Bu soruları cevaplayınca videoyu silersin umarım

Şöyle düşüneceksin senin karının kızının vs gibi yakınlarının böyle videosu çıksa ne yapardın.. Çevren ailen komşuların ne düşünürdü.. Bu soruları cevaplayınca videoyu silersin umarım

hocam aslında ben şöyle bakıyorum ben daha bi hata yapmadım ama onların alıpta o videou oraya atması ayrı bi ironidir bence yani bunun alınabileceğini veya oraya günde 20 bin kişinin gelmesi ve o zaman yeni çıkan iphone 6 nın incelenip fotoğraflarına bakılması olasılığıda var allahtan ben gördüm ve sildim belkide ben o insanlara iyilikte yaptım yani şimdi bence asıl suç onlarda gidipte o videou çekmenin anlamı ne anlamı şu o video o vermicem diyen kadın gibi yayınlanıp o bahsettiği çocukların adının geçmesi popülerlik kazanmak ama aradan büyük zaman geçti belkide o insan şuan huzurlu ve mutlu yuvasında yaşıyor bizede yuva bozmak düşmez o yüzden gereği yapılmıştır ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri