Mediakraft Networks Hakkında Bilgisi Olanlar

• Kullanıcı Rock3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Rock3r

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu network hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Kanalını geliştirme, telif koruma vs. her şey yazıyor.

Sizlerden öğrenmek istedim.

İlgili linkler:

Mediakraft Networks | The official website of Mediakraft Networks – Based in Germany, Nethlerlands, Poland and Turkey.

Top 100 Networked Youtubers in Mediakraft_Networks Sorted by SB Score - Socialblade.com

Böyle bir network yeni bir özgün kanalın gelişmesine, abone sayılarının artmasına ne derece faydalı olur ?

Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler.

Güzel. Network'e benziyor türkce destek'de var. Acaba kesintisi kaç

Güzel. Network'e benziyor türkce destek'de var. Acaba kesintisi kaç

Kesinti için şöyle bir şey yazıyor..

[h=4]Mediakraft ne kadar para alıyor?[/h] Ortaklarımızla özel bir sözleşme yapıyoruz, Mediakraft sadece gelirlerin artması durumunda pay alır. Bu sayede Mediakraft’ın, sadece başarı durumunda gelirden pay alması sağlanır.

Başvuru için ise herhangi bir görüntüleme abone sayısı talep etmiyorlar sanırım.

[h=4]Görüntüleme/abonelikle ilgili asgari bir sayı var mı?[/h]Hayır. Her başvuruyu özgün şekilde ele alıyor ve kanalı kalitesi ve potansiyeline göre değerlendiriyoruz.

Mediamarkt diye okudum. vay be dedim network işinede girmişler. :)
İncelemek lazım farklı birşeye benziyor.

Ben bir ara başvurmuştum 1 hafta kadar beklettiler cevap vermediler ama girmek çok zormuş özgün olmayan kanalla hiç almıyorlar gibi bir şey Türkiye temsilcilliği falanda var bu networkün yani yasal bir durumda başınızı rahatlıkla ağırtabilirler

Mediamarkt diye okudum. vay be dedim network işinede girmişler. :)
İncelemek lazım farklı birşeye benziyor.

Aynen bende aynı şekilde ilk bakışta öyle okumuştum. :)

Alman bir firma hocam.

Ben bir ara başvurmuştum 1 hafta kadar beklettiler cevap vermediler ama girmek çok zormuş özgün olmayan kanalla hiç almıyorlar gibi bir şey Türkiye temsilcilliği falanda var bu networkün yani yasal bir durumda başınızı rahatlıkla ağırtabilirler

Şimdi benim özgün kanalım var hocam, oyun kanalım. Her oynadığım oyun lisanslı. Hepsinin sipariş kodu vs. duruyor.

Tam olarak hangi durumlarda başımız ağrır ?

Bu Network sanırım 2014 de kurulmuş. Youtube certifid de yazıyor. Bu her partnerde olan bir şey değil mi ?

Bir de mesela şu kızın kanalı leaisepic - YouTube 22 Ocakta açılmış. Bu partner ile çalışıyor.
5 ayda bu kadar aboneyi bulmasında bu partnerin etkisi var mı ki acaba ? Eğer öyleyse gerçekten çok hızlı büyümesine yardımcı oluyor.

Aynen bende aynı şekilde ilk bakışta öyle okumuştum. :)

Alman bir firma hocam.

Şimdi benim özgün kanalım var hocam, oyun kanalım. Her oynadığım oyun lisanslı. Hepsinin sipariş kodu vs. duruyor.

Tam olarak hangi durumlarda başımız ağrır ?

Bu Network sanırım 2014 de kurulmuş. Youtube certifid de yazıyor. Bu her partnerde olan bir şey değil mi ?

Bir de mesela şu kızın kanalı leaisepic - YouTube 22 Ocakta açılmış. Bu partner ile çalışıyor.
5 ayda bu kadar aboneyi bulmasında bu partnerin etkisi var mı ki acaba ? Eğer öyleyse gerçekten çok hızlı büyümesine yardımcı oluyor.

Hocam senin için sıkıntı yok direk başvur. Bak bu Türkiye için olan tanıtım videosu Ersan ÖZER'in Son Girişimi MEDIAKRAFT Türkiye - Gemba TV - YouTube
yani illaki sana fayda sağlarlar özgün kanalın varsa hiç durma

Bak bu da e-mail adresleriymiş tam olarak nelerde yardımcı olduklarını sorabilirsin istersen [email protected]

Benim kafama yattı bu iş. Uzman TV yi kurmuş adamın sırtı yere gelir mi. :) az pilav yapmadık uzman tv'den.
Rock3r teşekkürler paylaştığın için.

Hocam senin için sıkıntı yok direk başvur. Bak bu Türkiye için olan tanıtım videosu Ersan ÖZER'in Son Girişimi MEDIAKRAFT Türkiye - Gemba TV - YouTube
yani illaki sana fayda sağlarlar özgün kanalın varsa hiç durma

Bak bu da e-mail adresleriymiş tam olarak nelerde yardımcı olduklarını sorabilirsin istersen [email protected]

Of işte bu çok iyi oldu ya. Başvurayım hocam öyleyse. :)

Benim kafama yattı bu iş. Uzman TV yi kurmuş adamın sırtı yere gelir mi. :) az pilav yapmadık uzman tv'den.
Rock3r teşekkürler paylaştığın için.

Hocam youtube ana sayfasında bir vidyoya tıkladım adamın 2 milyondan fazla abonesi vardı oradan adını social blade yazdım ondan sonra karşıma bu networkü kullandığı çıktı. :) İnşallah güzel olur. Özgüne geçtiğim için tabi araştırmalarda başladı. :)

Dediğim kanal şu hocam http://www.youtube.com/user/IBlali

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri