MediaOne Gaming Network

• Kullanıcı dado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

dado

Kayıtlı Üye
We're MediaOne , a brand new YouTube gaming network made for both big and small channels.

What a MediaOne partnership means for your content:

- 85% Rev-Split
- NO! Lock in contract
- Access to thousands of royalty free music in Partner Dashboard
- 24/7 Partner Support
- No minimum payout

- Benefit from our high CPM's coupled with high revenue shares resulting in some of

the highest earnings possible for your channel.

- Benefit from full channel optimization through our dashboard coupled with premium

features to help grow your channel to its maximum potential.

- SEO Advice

Requirements : 33+ Daily Views or 1,000 Views Monthly

Apply for Partnership : http://bit.ly/1ixHOU9
Apply for Directorship : http://bit.ly/1oylQWs

MediaOne Network

Twitter: https://twitter.com/MediaOneNetwork

If you have any questions please feel free to ask.

saçma ve ötesi adam yabancı belli yemeyin beyler bunları

Forumun seviyesi iyice düştü. Düzgün yorum yapamaz mısınız? Her konuda böyle acayip acayip yorumlar görüyoruz artık.

Adam yabancı ise ne olmuş yani gelip konusunu açmış partnerini tanıtmış.

Forumun seviyesi iyice düştü. Düzgün yorum yapamaz mısınız? Her konuda böyle acayip acayip yorumlar görüyoruz artık.

Adam yabancı ise ne olmuş yani gelip konusunu açmış partnerini tanıtmış.

şu forumu karıştıran sizsiniz zaten yukarıda arkadaş türkçe website sayfası demiş bende bu adam yabancıdır dedim ? verdiği form çok güvenilir birşey gibi sankide bu nasıl tanıtım çocuklar bile böyle tanıtım yapmıyor böyle partner tanıtma mı olur ? adı üstünde partner diyoruz şirket böyle bir zamanda önüne gelene güvenirsek işimiz var.

Creative den biri yine almis alt bayilik.

En iyisi olmaya geliyor :-)

şu forumu karıştıran sizsiniz zaten yukarıda arkadaş türkçe website sayfası demiş bende bu adam yabancıdır dedim ? verdiği form çok güvenilir birşey gibi sankide bu nasıl tanıtım çocuklar bile böyle tanıtım yapmıyor böyle partner tanıtma mı olur ? adı üstünde partner diyoruz şirket böyle bir zamanda önüne gelene güvenirsek işimiz var.

Ustad kimsenin forumu karıştırdığı yok ama her konuya acayip acayip yorumlar yazılıyor. Ben burada konu açan arkadaşı savunmuyorum sadece konuya forum olarak yaklaşımımızı doğru bulmuyorum.

Yaptığınız yoruma bakın lütfen.

"saçma ve ötesi adam yabancı belli yemeyin beyler bunları"

Ustad kimsenin forumu karıştırdığı yok ama her konuya acayip acayip yorumlar yazılıyor. Ben burada konu açan arkadaşı savunmuyorum sadece konuya forum olarak yaklaşımımızı doğru bulmuyorum.

Yaptığınız yoruma bakın lütfen.

"saçma ve ötesi adam yabancı belli yemeyin beyler bunları"

peki hocam güzel yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum

Konu açmaya korkar olduk çok bilmişler yüzünden.Herkesde bir laf sokma çabası var

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adam yeni üye olmuş gelmiş direkt bu konuyu açmış. sonra da buna güvenmemizi mi istiyorsunuz. bana biraz kanal adresi öğrenip kanal kopyalamaya çalışan biri gibi geldi!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri