Medikalize Satış Ortaklığı

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

grcn37

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar '' Medikalize '' isimli siteden para kazanma olayı var. R10 da bi çok kişi bu siteden kazanç sağlıyor. Üzerine düşelim derim :)

Ben araştırmıştım parfüm satışı yapılıyordu galiba 10-15k sayfalarda her gün paylaşırdım sayfalarda epey aktif fotolara 200-300 beğeni gelirdi adult sayfaydı tam da yeri ama hiç alan olmadı satış başı prim alıyorsun sağlam kitlen varsa dene derim..

kayıt olduysan bir bak kardeşim, ürünler çok mu çeşitleri neler ?
Çünkü piyasada buna benzer bir çok sistem var !

kitlede sorun yok ürünü satın aldıklarında ödeme yapılıyor dimi yanlıs araştırmadıysam ?

---------- Mesaj saat 22:12:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:10 civarında gönderildi. ----------

Ödeme görüntüleri görmüştüm hocam

Oo çok hit alan facebook twitterın olacakta biri onu alacakta sende komisyon alacaksın ölme eşeğim ölme youtubedan daha fazla hiçbir yerde kazanamazsın

Oo çok hit alan facebook twitterın olacakta biri onu alacakta sende komisyon alacaksın ölme eşeğim ölme youtubedan daha fazla hiçbir yerde kazanamazsın

arkadaş doğru söylemiş böyle sistemlerle fazla kazanamazsın, bunları satacak kadar hitin varsa ,sitene tık bazlı reklam koy daha iyi.

117 binlik fanım vardı orda ara ara reklam yaparım dıye dusunmustum ya da acıcak oldugum sıteye artık bılmıyorm baska sıte bakıcam kazanc olarak

bu site hala var mı ya?

ben siteme ekledim film siteme günlük 5k hiti vardı 1 ayda 3 tane sattım 90tl yani. siteyi kapattım şimdi çekemiyorum parayı 100tl olunca çekiliyomuş yani 1 tane daha satmam lazım satacak varsa pm atsın . satış başı o site 30tl veriyo ben 50tl veriyim maksat içerdeki parayı almak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri