Mega holdinge operasyon!

ikiciftlaf

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır dolandırıcılar diyip ama çoğu insanı ikna edemediğimiz mega holdingse operasyon yapılmış.

ONBİNLERCE KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER
İnternetteki saadet zinciri operasyonunda 50 polis de ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, BİMER ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne sanal saadet zinciri “Mega Holdings” isimli sirket hakkında dolandırıcılık ihbarı yapıldı. Son yılların en büyük vurgununda ekipler, sistem yöneticisi 16, sivil üye 13 ve sisteme üye olan 50 polis memurunun ifadesini aldı. Haklarında islem başlatılan A.I.Ç. ve M.B. yürütülen soruşturma sonrasında polislik mesleklerinden istifa etti.

Akşam gazetesinden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre soruşturmada Türkiye’de kurulan Mega Grup Bilişim Şirketi üzerinden, 75 bin üyeye 3 adet internet sayfası satılarak yüklü miktarda gelir elde ettikleri belirlendi. Malezya merkezi bulunan Mega Marketings isimli şirketin, Türkiye şubesi Mega Grup Bilişim Ağ Pazarlama ve İnternet Hizmetleri şirketinin ortakları, Mesut Öpengin, Dr. Hedi takma isimli İran uyruklu Hassein Khezrzadeh ve Mahmut Yaman bulunuyor.

ORTAKLAR DOĞU KÜTÜKLÜ

Şirketin Almanya’da da şubesinin bulunduğu ortaklarının Doğu ve Güneydoğu illerine kayıtlı 18-25 yaş arası kişilerden oluştuğu tespit edildi.

Gerek Malezya’da gerekse Türkiye’de sistem şöyle işliyor:
“Pramit modeli” internet sayfası satışı üzerinden üye topluyor.
Şirketten en az 3 internet sayfasını 2 bin 250 dolara alan üye oluyor. Her üye de en az iki yeni üye bulmak zorunda. Üyeler yaptıkları her üye üzerinden kişi başı 37.5 dolar dışında 300 dolar da ek bir para daha alıyor.

Sanal saadet zinciriyle oluşturulan vurgun sistemine üye olan polislerin dışında, 5 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, Milli Egitim Bakanlığı personeli 3 kisi, PTT görevlisi 3 kişi, saglık çalışanı 3 kişi belirlendi. Sisteme dahil olan kamu görevlilerinin tespiti devam ediyor.

Akşam

Kaynak:
Onbinlerce kişiyi tuzağa düşürdüler

Bizim insanımız kadar sazan insan yok o kadar kişi geldi ki yanıma hep bunları övdü ne desem anlamıyorlar adamlar kendini öyle bir kaptırmış ki sanarsın ki kendi şirketini kuruyor.

şirkete felan gerek yok bana 2bin tl verin her getirdiğiniz üyeden size 30 tl vereyim :D abi sisteme baksana efsane ya :D sıfır zarar

Bizim insanımız kadar sazan insan yok o kadar kişi geldi ki yanıma hep bunları övdü ne desem anlamıyorlar adamlar kendini öyle bir kaptırmış ki sanarsın ki kendi şirketini kuruyor.

Aynen öyle bende bi türlü anlam veremiyorum ben senin dostunum bana danışıyorsun ama sana söylediklerimi yanlış algılıyorsun sanki senin kazanmamda gözüm varmış gibi , o yüzden fazla kafa yormamak gerek sen kazanacaksın 1-2lira adamlar senin ve senin aldıklarının üzerinde ise kaldıracaklar milyarlar ohh miss dünya.

çok yakın olduğum arkadaşım şuan izmirde üni okuyor dün aradı ne diyorsun bu mega holding hakkında felan dedi baya aklına girmişler ama Allahtan anlattım kurtardım onu

ya geçende arkadaşım ismini söylemiycem bir hazır bir e ticaret sistemi var ya hepimiz biliyoruz. Ona üye yapmaya çalışıyor.
dedim bunun megadan hiçbir farkı yok. Bu da aynı üye yapmak zorundasın dedim.
anlatamadım. İnşallah onun da gerçek yüzü anlaşılır

arkadaşım mesleği bıraktı girdi :( kurtaramadım

Bu kaçıncı baskın?
Bu mega holding en az 10 kere basıldı.
Bunlara hala para kaptıran ...... dır.
( boşlukları istediğiniz gibi doldurun hayal gücünüze bıraktım )
:D

Benimde bir tanıdığım bu incir e-ticaret sistemine girmiş insanları paket almaya ikna etmeye çalışıyor. Yazık vallahi yazık nasıl kandırmışlar bunları aklım almıyor.

Benimde bir tanıdığım bu incir e-ticaret sistemine girmiş insanları paket almaya ikna etmeye çalışıyor. Yazık vallahi yazık nasıl kandırmışlar bunları aklım almıyor.

ya giricen sağa sola yalvarıcan da ürün satıcan. ayrıca üye yapıcan.
kızla arkadaşlığımızı bozacaklar ya. sanki büyülenmiş gibi.
üye yapmak için çıldırıyor.
En çokta bu takım liderleri hesap bakiyeleriyle kandırıyorlar. adam aylık 8 bin tl falan kazanıyormuş.

Dedim doğru kazanırsın ama arkadaşlarını ....erek kazanırsın ancak ...

Mega içinde bunları söylediğimizde çoğu kişi bize inanmadı isyan etti...

Lüks mekanlarda 2 yemek yiyip takım elbise, abiye falan giyince insanlar kendini bişey sanıyor. Sırf bu şaşalı göz boyamaya kanıp da kendini önemli birisi gibi hissetmeye çalışan çok insan oldukça böylelerinin ekmeğine de bal sürülüyor işte.

Bu adamlara kanıp sisteme üye olan sayısız arkadaşım mevcut kurtaramadım kendilerini.

Bu adamlara kanıp sisteme üye olan sayısız arkadaşım mevcut kurtaramadım kendilerini.

valla millet para kazanmak için düşüyor bu tuzağa üzülüyoruz tabii.

ama kızdığım nokta hepimiz arkadaşlarımıza nedenleri sıralayarak uyarıyoruz. yani boş laf olsun diye değil. ona rağmen inanmayıp balon hayallerin peşinde düşüp hem kendilerini hem bizi üzüyorlar.

sistemi kuran çete üyeleride instagramda falan son model arabalar ve lüks hayatıyla gösteriş yapıyor ...

çökcek bu zincir dedik dedik dinlemediler bakın ne oldu şimdi :D zaten saçmalıktan ve para tuzağından ibaretti sonucuda beklenildiği gibi oldu :D

Bu adamlar kılıfına uydurmuş işi,ortada saçmada olsa göstermelikte olsa bir ürün var insanlar umut edip alıyorsa kendi iradeleriyle kanunların yapacağı fazla birşey yok bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri