Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dm için videoyap ve vtools harici bot mu var?![]()
DM için Instamatic Auto DM u kullanabilirsiniz, 10 gün ücretsiz. VİP üyelik için PM. test etmek isteyen arkadaşlar Instagram'dan [MENTION=51080]Ozgu[/MENTION]n.fotom u takip ederseniz size de otomatik mesaj gelecektir. Oto DM ile Youtube kanallarınıza, sosyal medya hesaplarınıza ve web sitelerinize trafik çekebilirsiniz.
---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------
Ayrıca @babyloverstr yi de takip ederseniz, orada da link paylaşımlı Oto DM gelecektir.
---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------
konu postu; https://www.ytpara.com/instagram/12...urum-5-gun-icin-50-indirimli.html#post1709310
İnstagram dm den bahsetmiyor hocam dailymotiondan bahsediyor![]()
dm için videoyap ve vtools harici bot mu var?![]()
hocam dmde videoları renderlamak izlenmeyi arttırır mı ve hangi programla render yapılmalı
azaltır mı desen olabilir ama artırması imkansız.render dedigin şey videonun sistemin engeline yakalanmasını,silinmesini engellemek için yapılıyor ve geneldede video kalitesini düşürür hatta genelde berbat bi hale getirir.normalden daha kalitesiz bi görüntü izlenim artırır mı diye soruyorsun sen yani,tabiki hayırayrıca çogu içerikde videoyu ne hale getirirsen getir dmde işe yaramıyor.ytnin engelini geçtigim halde dmnin engellerini geçemiyorum açıkcası.render programına gelince,yüzlerce program var herkes farklı bişey kullanıyor.camtasia,sony vegas mesela...
peki izlenim almak için ne yapılmalı dm to dm yapıyorum render sız direk çalışıyorum fakat aylardır elde ettiğim tek gelir 1 dolar günlük 1 dolar kazanmam için en azından ne gibi bir yöntem izlemeliyim
Dm de renderin ise yaradığını gören oldu mu? Render olsa da olmasa aynı içerik siliniyor gibi geldi bana
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.