memur arkadaşlar ödemeyi nasıl alıyor

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
memur arkadaşlar adsense ödemesini kendi üzerinemi alıyor yoksa başkasının ibanı üzerinemi alıyor arkadaşlar ? bilgisi olan varmı bu konuda memur arkadaşlar neye dikkat etmeli

657 kanunlu memurların Hesaplarına giren çıkan para sürekli kontrol altındadır. Yüksek miktarlarda para girişı olduğunda Çalışmakta olduğun kurumun müfettişi kapını çalar. Ve bu paranın hesabını ver diye sorarlar. Hele hele Para işlerinin döndüğü bir yerde memur isen (vezne, maliye, muhasebe v.s v.s) ve bu paralar senin elinden geçip islem görüyor ise Bu kişilerin bütün hesapları sürekli gözlem altindadır.
Küçük bir örnek; Kuzenim bir devlet kurumunun muhasebe işlerini yürütüyor. Babası evini sattı kuzenimin banka hesabına yatırdılar. Yaklaşık 300 bin lira. Aradan birkaç ay geçtikten sonra Görev yaptığı kuruma müfettişler gelip hesap sormuşlar. Tabi o durumu izah ederek halletmiş.

Kendi hesaplarıma/anne-baba/es ve kardesımın hesaplarına alıyorum riski bolmek ıyıdır

Kendi hesabıma alıyorum bi sıkıntı olacağını da sanmıyorum,zaten mal beyanında bulunuyoruz ve bence kaynağını açıklayamadığın para sıkıntı oluşturur yoksa Google ın ödediği parayı her türlü açıklanır.

ben araya bir s ile girip farklı bir soru sorsam?

2 sene önce kadar kendi adıma açtığım adsensem banlandı.

peki farklı bir adres üzerinden gene kendi adıma adsense açam ban konusu olurmu? onay için üzerime kayıtlı farklı bir numara versem?

Kendi hesabıma yatırıyorum 3 senedir hiç bir sorun yok. Öyle hesaplar kontrol ediliyormuş falan palavra zaten promosyon için devlet bankaları ile de çalışılmıyor özel bankalarda sorulmadıkça bilgi vermemekte.

ben araya bir s ile girip farklı bir soru sorsam?

2 sene önce kadar kendi adıma açtığım adsensem banlandı.

peki farklı bir adres üzerinden gene kendi adıma adsense açam ban konusu olurmu? onay için üzerime kayıtlı farklı bir numara versem?

hocam adınız soyadınız dursun vursun olsun.Kaç tane dursun vursun vardır tr de .Rahat olun aynı ad syad sıkıntı olmaz ama aynı banka adres sorun olabilir

maaşın 5 katına kadar giriş çıkış olabilir

beyana gerek yok yada araştırmaları için şikayet olması gerek

onun dışında hesaba para giriş çıkışta sorun olmaz

Son düzenleme:
Kendi hesabıma yatırıyorum 3 senedir hiç bir sorun yok. Öyle hesaplar kontrol ediliyormuş falan palavra zaten promosyon için devlet bankaları ile de çalışılmıyor özel bankalarda sorulmadıkça bilgi vermemekte.

Bilerekmi palavra diyorsunuz Yoksa sallayarakmı? ??
Bana sallayarak gibi geldi. Ben alıyorum 3 yildir sorun yok demek nedir ? Alıyorsanız ne kadar alıyorsunuz her ay ? Bir yılda toplam para nedir hesabiniza gİren?

Böyle bir takip edilme durumu var. Bulunduniz kurum nedir bılmiyorum. Araştırmadan kafanıza göre palavra yazamassınız ben Somut örnekle açıkladım Takip edildiğini.

O kadar yüklü alamadığımız için sorun olmuyor. :D Daha memur değilim de 1-2 sene içinde öğretmen olacağım sanırım. Adsense yok ama webmoney falan kendi banka hesabıma alıyorum hep.

Bilerekmi palavra diyorsunuz Yoksa sallayarakmı? ??
Bana sallayarak gibi geldi. Ben alıyorum 3 yildir sorun yok demek nedir ? Alıyorsanız ne kadar alıyorsunuz her ay ? Bir yılda toplam para nedir hesabiniza gİren?

Böyle bir takip edilme durumu var. Bulunduniz kurum nedir bılmiyorum. Araştırmadan kafanıza göre palavra yazamassınız ben Somut örnekle açıkladım Takip edildiğini.

Maliyede müfettiş olan bacanağım var ve bu konuyu bir kaç yıl önce konuşmuştum onunla rakamlar değişmediyse eger tek hesaba aylık 50k+yıllıkta 250k üstü maaş/kira/repo/bono ve faiz gelirleri hariç olmak üzere giren para takibe alınır kaynağı saptanamamışsa müfettiş görevlendirilir demişti.

Ödemeleri, maaşınızın yattığı bankaya almamakta fayda var.
Başka bir konu nedeniyle sizi incelerken hesabınızda görürlerse sıkıntı çıkabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri