Merak ediyorumda

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yöntemi kullanıp bloggerde şuan herhangi hit almış biri varmı? bildiğim kadarıyla blogger kendi sitesinde gösterimleri doğru göstermiyor. hani ona göre bende başlangıç yapıcamda 2 gündür sizi bekliyorum. sizdede ses yok. :D

Son düzenleme:
Hocam yöntem bence çok iyi , farklı bir tema farklı içerik bulunursa tutacağına inanıyorum ben.Yok olmadı kazanamazsak en azından blogspot hakkında 2-3 bilgi edinmiş oluruz :D

bu blog konusu uzaylılar varmıdır yokmudur olayına döndü, bişiyler var ama kanıtlanamıyor bi türlü :D

Olaya herkes bodoslama daldı , eminim web konusunda bilgi birikimi olanlar için çok güzel bir taktik kazanç sağlayanlar muhakak olacaktır.

bir sürü psikolojisi oldu. Olayı özetleyenler oldu ama okuyan olmadı. Belki okunur diye birde ben özet geçeyim.

Blogger google'a ait olduğu için analistik, webmaster tools, adsense gibi araçları birbiri ile bağdaşmış. Yani buradan şunu anlayabiliriz; blogger siteleri biraz torpilli.

Ancak ytpara'da şu yanlışlık oldu ve önüne geçilemedi. Siteleri kopyalamak öğretildi herkese. Bu şekilde google'a ait hiçbir platformda kalıcıda olunmaz kazançlıda olunmaz.

Buradaki önemli nokta tık başı, gösterim başı gibi kavramları öğrenip niche kelimeler bulabilmektir. Yani kelimesine göre yüksek reklam getirisi olan reklamları yakalayıp kazancı yüksek tutmaktır amaç.

Bunun için blogger, wordpress, dle .... aklınıza ne gelirse herhangi bir site kurup, seo ayarlamalarını güzelce yapıp ÖZGÜN içerikler ile kazanç elde edilir. Evet çok iyi kazançlar elde edilir hemde.

Bunuda hem ücretsiz hemde biraz torpilli olan blogger ile denemek daha mantıklı.

Yanlış olan şu; bir başka siteyi kopyalayarak başarı elde etmeniz imkansız denilecek kadar zor. Google web dizinlerini belli aralıklar ile güncellerken spam içerikleride görüyor. Forumda bir dosya verildi. İçerisinde teması, içeriği vs. var. Herkes bunu indirdi ve yükledi. Aynı siteden yüzlerce binlerce olursa kimse kazanamaz. Bir diğer sitenin tüm içeriğini olduğu gibi kopyalayarakta birşey elde edemezsiniz. İllaki patlak verir.

Tavsiyem başta temanızı ardından içeriğinizi özgünleştirmeye yönelik girişimlerde bulunmanızdır. Yeni niche kelimeleri araştırmanızdır. Bu araştırmaları farklı dillerde yapmanız faydanıza olacaktır.

bir sürü psikolojisi oldu. Olayı özetleyenler oldu ama okuyan olmadı. Belki okunur diye birde ben özet geçeyim.

Blogger google'a ait olduğu için analistik, webmaster tools, adsense gibi araçları birbiri ile bağdaşmış. Yani buradan şunu anlayabiliriz; blogger siteleri biraz torpilli.

Ancak ytpara'da şu yanlışlık oldu ve önüne geçilemedi. Siteleri kopyalamak öğretildi herkese. Bu şekilde google'a ait hiçbir platformda kalıcıda olunmaz kazançlıda olunmaz.

Buradaki önemli nokta tık başı, gösterim başı gibi kavramları öğrenip niche kelimeler bulabilmektir. Yani kelimesine göre yüksek reklam getirisi olan reklamları yakalayıp kazancı yüksek tutmaktır amaç.

Bunun için blogger, wordpress, dle .... aklınıza ne gelirse herhangi bir site kurup, seo ayarlamalarını güzelce yapıp ÖZGÜN içerikler ile kazanç elde edilir. Evet çok iyi kazançlar elde edilir hemde.

Bunuda hem ücretsiz hemde biraz torpilli olan blogger ile denemek daha mantıklı.

Yanlış olan şu; bir başka siteyi kopyalayarak başarı elde etmeniz imkansız denilecek kadar zor. Google web dizinlerini belli aralıklar ile güncellerken spam içerikleride görüyor. Forumda bir dosya verildi. İçerisinde teması, içeriği vs. var. Herkes bunu indirdi ve yükledi. Aynı siteden yüzlerce binlerce olursa kimse kazanamaz. Bir diğer sitenin tüm içeriğini olduğu gibi kopyalayarakta birşey elde edemezsiniz. İllaki patlak verir.

Tavsiyem başta temanızı ardından içeriğinizi özgünleştirmeye yönelik girişimlerde bulunmanızdır. Yeni niche kelimeleri araştırmanızdır. Bu araştırmaları farklı dillerde yapmanız faydanıza olacaktır.

Bulduğumuz niche kelimeler nasıl kullanılacak blogger için ?
Herseyi anlıyorum, birtek bunu anlamıyorum

h1, h2, h3, h4, h5, b, bold taglarının anlamlarını öğrenin ilk önce. Ardından bulduğunuz niche kelimeler ile bu taglar arasında ilişki kurun. Gerisi mantığınıza kalmış.

Internette bunun ile alakali bircok yazi var hocam mesela niche kelimeni bir makale içerisinde belli bir sayıda gecirmelisin , etiket sayisi alt basliklar (h1,h2 ) önemli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri