Merhaba arkadaşlar sayfa too düşük adsense verileri

Kiyoshi

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu üçüncü konum ama kusura bakmayın bu konuyu düzeltmem gerekiyor

Yorum yapacak arkadaşlardan rica ediyorum lütfen soruya soru ile yanıt vermeyin bilgsi olan arkadaşlar yada bu konuda sıkıntılar yaşamış kişiler ve bunun üstesinden gelmiş kişiler cevap yazarsa çok sevinirim

Bilinmesi gereken bilgiler

Adsense 2 aylıktır ve daha pin dogrulaması yapılmamıştır

Kanal 2 aylıktır ama mail adresi 2009 da acılmıştır

ilk sorum şudur eşleşmeyen reklam istekleri ne anlama gelmektedir ve bu durum herkeste aynımıdır acaba veriler resimdedir

Toplam reklam istekleri

Eşleşmeyen reklam istekleri

Gelen reklam isteklerini türleri

Tahmini izlenme ve görüntülenme sayısı

Durum bundan ibarettir arkadaşlar acaba bu verilerde anormal olan bir durummu söz konusu sıradaki resimde ise tıklama izlenme ve to oranlarını göreceksiniz bu izlenmelere bu kazanç normalmı anormalmi

Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var bu konuda

Not Yazan: Rigate

eşleşmeyen reklamlar. Çıkması gereken ancak çıkmayan reklam sayısıdır.Bir videoda gösteriminde bildiğim kadarıyla 3 reklam çıkması planlanır ve her çıkmayan reklam eşleşmeyen reklamı oluşturur. reklamlarda etiketlerle ilgili olduğundan girilen etiketlerin reklam çıkarmasına bağlıdır. aynı sorun bende de var ama benim kapsam %5 ve %6 ya kadar düştü ne yaptıysam yükselmedi. senin kapsamın çok iyi bence her videoya rekalmlar her gün eşit şekilde verilmiyo, reklam verenlere bağlı bişey bir nevi bu onun için %70 nin altıan düşene kadar dert etme derim.

Kategoriniz nedir hocam 2. Sorunuz icin soruyorum.

eşleşmeyen reklamlar. Çıkması gereken ancak çıkmayan reklam sayısıdır.Bir videoda gösteriminde bildiğim kadarıyla 3 reklam çıkması planlanır ve her çıkmayan reklam eşleşmeyen reklamı oluşturur. reklamlarda etiketlerle ilgili olduğundan girilen etiketlerin reklam çıkarmasına bağlıdır. aynı sorun bende de var ama benim kapsam %5 ve %6 ya kadar düştü ne yaptıysam yükselmedi. senin kapsamın çok iyi bence her videoya rekalmlar her gün eşit şekilde verilmiyo, reklam verenlere bağlı bişey bir nevi bu onun için %70 nin altıan düşene kadar dert etme derim.

dogru soyluyo haklısın Kardes anladım

İlk sorunun cevabını arkadaş vermiş.

İkinci sorun için kategorini ve videolarının kaçar dakika olduğunu söylersen daha iyi yardımcı oluruz.

video reklamlar cıkarken videonun sağ üstünde normalde cıkması gereken resim reklamlar cıkmaz. ve bu da eşleşmeyen yani cıkmayan reklam anlamındadır. normal birseydir reklam kapsamları %50 nin altına düşmedikten sonra bir sorun olmaz.

yani ne kadar cok video reklam cıkıyorsa o kadar cok eşleşmeyen reklamlar olur.

her hangi bir alanda çalışmıyorum ilgimi çeken her video atıyorum 1 ila 5 dk arasında değişyiro

eşleşmeyen reklam isteklerine şimdi baktım bende 14.253 yazıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri